1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyuncu Ufak Kaygısı

Question Oyuncu Ufak Kaygısı

Arkadaşlar maça girmeden önce birşey yok.Maçı yapiyorum oyuncu da değiştiriyorum maç bitiyo takımıma bi bakıyorum 4/3 ünde ufak kaygılarda takıma yeteri kadar şans vermediğinizi düşünüyor yazıyo.Bunun nedeni nedir ?Maçtan önceki konuşmalarım mı?Ama oynatmadığım oyuncu yok mümkün olduğunca herkese şans veriyorum.
    Birde oyuncu özelliklerinde cesaret ve söz geçirme düşüyo.Sakatken artıyo.Bunun sebebini de merak ediyorum.
    Tesekkurler...

Takım konuşmasından olabilir.Maç bittiğinde her hafta böyle performans istiyorum dersen bu olaylarla karşılaşabilirsin yani ben böyle biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

hep kadroyu değiştiriyorsun ya o yüzden olabilir.....

Nesil
    2003

Kazanilan bir mac sonrasi konusmanizda eger menfi bir konusma yapar veya hic bir konusma yapmazsaniz oyuncularin morali duser.

Hic bir konusma yapmamak, "sizi gozum gormesin rezil adamlar" demek gibi bir sey anlamina geliyor.

sağolasınız arkadaşlar.utku hagi kardeş farkla yendiğim maçlarda öyle diorum sanırım onun yüzünden böyle oluyor.Tekrar sağolun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Takım konuşmasından olabilir.Maç bittiğinde her hafta böyle performans istiyorum dersen bu olaylarla karşılaşabilirsin yani ben böyle biliyorum
    Ama ben farklı yendiğim maçlarda böyle dediğimde hiç kimsenin ufak kaygısı olmuyor.

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ama ben farklı yendiğim maçlarda böyle dediğimde hiç kimsenin ufak kaygısı olmuyor.
    ben öle dediğimde oyuncular kredilerinin bittiğini düşünüyodu o yüzden dedim

takım konuşmalarını baş antrönere yaptırıyorum ben hiç bir sorunda olmuyor antröner iyi konuşuyor böyle dene istersen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet her maç böyle oynayın diyince ufk oluyor .

usrobotics Misafir

kazanilan bir mactan sonra takim konusmasi yapmadan odadan cikarsan bu tur kaygilar oluyor.

Mesaj Yetkileri