1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Hakem itiraz!!!

Thumbs down Hakem itiraz!!!

Arkadaşlar ben fm 2007 ye yeni başladım ve bir yerde hakeme itiraz ediliyor falan diye duymuştum...böyle bir şey varmı varsa nasıl yapılıyor lütfen dermisiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

eger hatali bi sey olursa mac sonrasi haberlerde sana sorarlar ordan bi secenegi secip itiraz ediosun.ama bende ing oldugundan hangisinin secilenecegini bilmiom

saol gardaş

maç sonu hakemi eleştirirsen federasyon sana tribünde oturma cezası veriyoda pekte sorun değil

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

eet o sıkların arasından bı secenegı secınce cok agır dılle elestırıoz herhalde.trıbune yolluolar bızı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

maçtan sonra hakeme eleştiri yapabiliyorsun ama çok eleştiri yapasan fedarasyon tarafından ceza alabiliyorsun

İtirazında haklıysan ceza vermiyolar heralde.

haksız penaltı verdi gibi şeyler söyleyince genelde federasyon uyarı veriyo ceza aldım bi kere ama ha tribünde oturmuşum ha klübede ne fark var anlamadım

Quote Originally Posted by yorkashton View Post
    haksız penaltı verdi gibi şeyler söyleyince genelde federasyon uyarı veriyo ceza aldım bi kere ama ha tribünde oturmuşum ha klübede ne fark var anlamadım
    Tribünde oturunca maç esnasında oyuncu değişikliği yapamıyosun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

evet benim başıma 1 kez geldi hiç bir şeye karışamadım maçta oda oyuna güzellik katıyor bence

ben federasyondan 2 uyarımı aldım
    acaba tribunde oturunca ne oluyor yani nasıl kontrol ediyorsun

edemiyosun... ne taktık deişikliği ne oyuncu deişiliği hiç bişey yapamıyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ben hep hakem hatasi soruldugu zaman hakem irencti diyorum ceza falan gelmiyor...

ben maç sonrası hakemi eleştiriyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Itiraz etmeden once pozisyonu tekrar izle..Eger hakemin karari yanlissa elestir..Fakat karar dogruysa elestirme..Elestirin hakliysa federasyon sana bir sey demiyor..Ama elestirinde haksizsan federasyondan once urayi aliyorsun..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Itiraz etmeden once pozisyonu tekrar izle..Eger hakemin karari yanlissa elestir..Fakat karar dogruysa elestirme..Elestirin hakliysa federasyon sana bir sey demiyor..Ama elestirinde haksizsan federasyondan once urayi aliyorsun..
    Bu arkadaş herşeyi özetlemiş.

Mesaj Yetkileri