1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Potential Ability

Default Potential Ability

Oyunda aklıma takılan bir konu var; Ratinho, Marcelo, Gago gibi futbolcular için scout report istediğimde bu futbolcuların gelecekte süper olacaklarını söylüyorlar. Fakat data editörde oyuncuların potential abilityleri current abilitiylerinden düşük. Örneğin Current puanı 130 ise potential puanı -7. Peki ben sorarım bu ne yaman çelişki. Artık scoutlara güvenemeyecek miyim?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

-7 onun gelişeceğini gösteriyor galiba ama bende onu pek anlayamadım tam açıklaması verilirse iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya aslında potansiyel puan meselesi cok sakat bir konu scoutun önerdigi elemanda potential 6 yıldız şeklinde gözüküyor fakat bu elemanı alıp oynatmaya kalksam oynadıgı mevki yol gecen hanı olur ayrıca aynı potansiyeli kendi kulubu de gorebildiginden midir nedir cok yuksek fiyat istiyorlar bence genc oyuncuların potansiyeli degil de şu an ki durumuna bakmak daha avantajlı sanki

Eksili değerler daha yüksek demektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by miskinserdar View Post
    Oyunda aklıma takılan bir konu var; Ratinho, Marcelo, Gago gibi futbolcular için scout report istediğimde bu futbolcuların gelecekte süper olacaklarını söylüyorlar. Fakat data editörde oyuncuların potential abilityleri current abilitiylerinden düşük. Örneğin Current puanı 130 ise potential puanı -7. Peki ben sorarım bu ne yaman çelişki. Artık scoutlara güvenemeyecek miyim?

-7, PA'nin 110 ile 140 arasinda rassal olarak belirlenecegini gosterir.

Oyunda scoutlar'in kalitesine gore hata yapma ihtimali de yukselir. Kaliteli bir scout hem daha iyi oyunculari daha kolay bulur hem de buldugu oyunculari degerlendirmede daha az hata yapar.

Ornegin kalitesiz bir scout'un PA'si 70 olan bir oyuncuya 5 yildiz verdigini gormeniz mumkun.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

-7 berbat oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

-7 110 ile 140 arasında ile kötü bence mesela gagonun öle peki -5 -3 filan olsa onun derecesi orantılı olarak artar mı mesela -7 110-140 ise -3 130-170 gibi oluyor mu

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

hayır en yüksek -10

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

-10 daha mi iyi oluyor -7den daha mı kötü ???

Nesil
    2003

En iyisi siz bu mesaji okuyun. Konuya kilit atiyorum cunku forumlarda zaten cok konusulmus seylere giriyoruz tekrar. Bu nedenle kilit atiyorum.

Mesaj Yetkileri