Çok Yakındı
(comming soon)
Çok Yakındı
(comming soon)
Aman dikkat et yüreğine inmesin...
Naaptın abi yaa bu ne gerginlikrelax relax..
![]()
hakkaten.birazda bilgi verseydin keske.hangi takim olacagina falan
[B]Hakkı abi.ne bakıyon su getir şu çocuğaüreğine incek allah muhafaza
/B]
Dur Kardes Oradamisin Yuregine Inmesin Rahatla Rahatla Rahatla....
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Heyecandan bayıldı galiba arkadaşSes seda çıkmıo
![]()
kardeş ordamısın![]()
BENCEDE bayilmistis
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Biraz bilgi verirsen iyi olur...
Bilgi vericek hali kalmadı bence şuanda hiçbişey hissetmio![]()
Kardeş nerdesin aloooo ses bir iki üç ses aaaaa aaaa ses tak tuk tak ses ordamısun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kardes bı yasam belırtısı wer yaw
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Vaz Geçtim Kariyerden Sadece Çocuk yapıcam Bu Gidişle
Fenerbahçe İle başlıyorum arkadaşlar...
Gerçi Erdem'in kariyerini okuduktan Sonra ben Cem yılmaz Olsam Ne yazar
Ama Sık Boğaz Etmeyin Çalışmalar Sürüyor... ehueh
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadıköyde Korsan Cd'cilik yaparken Aziz Yıldırım Benim Mali Polislerden Nasıl Kaçtığımı Görmüş ve Çok Etkilenmiş
Beni İlk Gördüğünde Sölediği Laf...
Aziz Yıldırım : Ben Takımımın Başına Senin Gibi Zeki, Pratik Zekalı, Korkusuz, Üç Kağıtçı Bir Menajer Arıyorum. Fenerbahçenin Menajeri Olmak İstermisin ?
Umut Üstel : Başkanım Bu Teklife hayır Demem Mümkünmü..
Benim Fenerbahçeye Menajer Olmam Basında Bomba Etkisi Yaratmıştı..
(Fanatik Gazetesinin Manşetindeydim)
KİM BU ADAM ?
![]()
FENERBAHÇE KADIKÖYÜN EN MEŞHUR KORSAN CD SATICISI ZZİZZU LAKAPLI UMUT ÜSTEL'İ MENAJERLİGE GETİRDİ...
Artık Meşhur OlmuştumPolislerden Kaçma Derdim Kalmamıştı. Ama Kafamı Kurcalayan Tek bir Konu Vardı Herzaman Kulübünden Orginal Ürünler Alan Bir Taraftar Topluluğunun Benim Gibi Korsan CD Satıcısı Bir Menajeri Nasıl Karşılayacağı.
gÜzel BaŞlangiÇ.............
Başarılar Dilerim.Soluklu olur inşallah.
Bravo.....Geri döndün demek giriş süper
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Neyse kolonya molonya sürdükteBaşarılar
![]()
kulubun sahip oldugu top secret oyuncu performans kasetlerini kopyalayıp satar bu adam ah aziz ah!şakaydı
başarılar dileriz ama ilk başta sakin ol
![]()
Teşekkürler...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Transfer Çalışmalarına Başlamam Lazımdı
-Kafamdaki Taktiğe Göre 2006 Sezonundan Gözüme Batan Bazı Oyunculara Zaman Geçirmeden Transfer teklifinde Bulunmuştum.
İlk Teklifi Hamit ALTINTOP' un Menajerine Yaptım.
Kendisine Verdiğim Komisyonu Görünce Menajer Kardeşim kendinden Geçmişti...
İlk Transferimi Yapıyordum Sanırım. Aziz Başkan Beni Dikkatle İzliyordu. 2. Durağım Schalke' nin Başkanıydı. Değişik Bir taktik Uyguladım.
Umut Üstel: Başkanım Ben Özhan Canaydın' ın Dayısının Kızının Kocasının Kız kardeşinin Oğluyum. Efendim Futbolcunuz Olan Hamit Altıntop'a Talibim.
Rehberg : 5.75 m £ Verirsen Futbolcum Senindir Dedi.
Umut Üstel: Mecburen Cd Tezgahımı Satmak Zorunda Kaldım. ilk transferimi Kendim yapmalıydım.
->Tosunum Sen Artık Fenerbahçe SK'nın Futbolcususun. Sakın Laila'ya Gitme, Terli Terli Soğuk Su İçme ve Çok Acılı Çiğ Köfte Yeme Benim Gibi Basur Olursun.
->Başkanım Sizi Ve Domuz Etini Özlicem. Jubilemi Yine Bu Takımda Yapıcam Elveda.
Bu Duygusal Kısa Konuşmadan Sonra İlk Transferimi Yapmıştım. Ama Beni Zor Günler Bekliyordu...
Hayırlı olsun bakalım![]()