işte dakika dakika ilginç ofsayt (Paintte yapıştırırken bir hata yapmışım)
isteyenler maçı indirebilirler de
işte dakika dakika ilginç ofsayt (Paintte yapıştırırken bir hata yapmışım)
isteyenler maçı indirebilirler de
bu oyunda hakem hataları çok oluyo bende böyle olduğu zaman hep hakemi eleştiriyorum eğer hakem gerçekten hatalıysa futbol federasyonu sessiz kalıyo ama hakem hatası yoksa bir maç tribün cezası alıyoz.......ben 2 kere tribün cezası almıştım![]()
Yorum yapamama Çok karşık topun ayaktan çıktıgı anı koyabilseydin bi fikrim olur
Yüzde yüz ofsayttır.Nerden biliyorsun derseniz.Lütfen ilk resme bakın.Top havada iken oyuncu savunmanın önündedir.(Tabi ayaktan çıktığı an önemli) Sonra oyunda böyle oluyor baya ilerliyor adam sonra ofsaytı çalıyor.
evet ofsayt ilk rsmde %99 pozisyon belli
ama o arada oyuncu topa daha önceden dokunuyor ve hakem hiç birşey demiyor 2.resimde oyuncu topu kafayla önüne doğru atıyor hatta spiker bile ne dediğini tam hatırlamıyorum ama onunla ilgili bir şeyler söylüyor
yahu bide nasıl ofsayt dion %100 ofsayt işte
Bariz ofsayt.
hakem hatası olsa bile normaldir çünkü gerçek hayatta da hakem hataları oluyor.
tamam ofsayt olabilir ama hakem oyuncu ilk topa dokundugunda calmiyor da hem oyuncuyu kosturuyor hem de tam gol aticakken ofsayt diyor. simdi burda hakem hakli mi haksiz mi ? neyse konuyu daha fazla uzatmıyım
Ofsayt olabilir cunku top ayaktan cıkarkenkı halı yok....
abi buz gibi ofsayt
Golü atıp ofsayt olunca cok kotu oluyorum![]()
bal gibi ofsayt omuş
Hocam kesin ofsayt. Bir arkadaş konu açmıştı; haklı olup federasyona itiraz edince federasyon seni haklı bulabiliyordu.
Oyun hatası değil, hakem hatası; o nedenle bu bölümden taşınıyor.
Futbol hatalar oyunu ve FM 2007 ile beraber, oyunda hakemler de hatalı kararlar verebiliyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Gol olur
Abi ilk resimde bariz bir ofsayt var ama tabi topun ayaktan ciktigi zaman onemli
tam olarak ayaktan cıktıgı anı yakalayamadım anca bunu yakalayabildim, ilk mesajda
yaw gardaş bal gibi ofsayt yaw![]()
Oyunun Daha GerÇekÇİ Oolmasi İÇİn Hakem Hatalarini Koyduklarini Bİlİyorum O YÜzden Ofsayt Olmayabİlİr