Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: [TKL] Ada'ya geldi bir yakışıklı.... (İlhan Aydoğan)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default [TKL] Ada'ya geldi bir yakışıklı.... (İlhan Aydoğan)

Tarih: 02.07.06

Ünlü menajer İlhan Aydoğan ile sözleşme imzalayan Middlesborough başkanı, oldukça mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Merhaba arkadaşlar, Çağrı kardeşimin büyük projesinde yer almaktan onur duyuyorum. Fazla tantana yapmadan size yaptığım transferleri aktarayım:

Bunlar da hazırlık maçlarım:

Bunlar da gönderdiğim oyuncular:

Şimdi gelen oyuncular hakkında biraz yorum yapmak istiyorum:

Jose Sosa: Bütün FM'cilerin aldığı bir oyuncu. Gol yollarında çok etkili ve yetenekli. Yakubu ile değişmeli olarak oynatacağım.

Felipe: Top ayağında iken tam bir maestro. Ondan korkulması gerek. Bedavaya almam da en büyük avantajım. Downing'in boşluğunu dolduracak en büyük aday.

Vyacheslav Hleb: Çok soğukkanlı, 11 olan bitiricliğine rağmen gol yollarında çok etkili. Sağ kanatta Topzu ile değişmeli görev alacak. Serbest vuruşlarda da etkili.

Gökhan Zan: Hava yollarında çok etkili bir stoper. Verdiğim 4 milyon avro az sanki onun için

İbrahim Toraman: Sağ bekte de stoperde de oynayabilmesi en büyük avantajım. Takımdaki bek açığını onunla kapattım.

Mehmet Topuz: Sağ kanatta tam bir maestro. O ve Felipe ile kanat sorunum kalmadı adeta!

Luka Modric: Dinamo'nun süperstarı tam bir harika. Orta sahanın her bölgesinde yer alabilmesi onu tam bir joker yapıyor.

Eduardo: İnanılmaz yetenekli bir forvet. Ayrıca ona sezon içinde sol kanatta da görev vereceğim.

Iversen: Kendisi pivot santraforum. Gol yollarında Yakubu ile iyi anlaşırlarsa şüphem yok ki çok can yakacaklar.

Transfere harcadığım 23 milyon avro ne kadar ekonomik bir transfer dönemi çıkardığımı ispatlıyor.

Bir de; son saniyede defansın sağında ve solunda yer alabilen bir oyuncu ile anlaştım. Bir gün içinde onun da ekran resmini koyarım.

Sizce nasıl olmuş transferlerim? Oyuncuları tanıyanlar hakkında yorum yapabilirler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence süper transferler yapmışsın İlhan abi.Downing iyi paraya satmışsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu yakışıklı sallar adayı

Transferler gayet iyi olmuş bence İlhan kanatlarda problem yaşamazsın ve ben senin diğer oyuncular içerisinde en az gol yiyerek bitireceğini tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 Ada'ya bir yakışıklı yeterli bence.İlk yakışıklı Çağrı Abi Başarılar İlhan abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu yakışıklı sallar adayı

Transferler gayet iyi olmuş bence İlhan kanatlarda problem yaşamazsın ve ben senin diğer oyuncular içerisinde en az gol yiyerek bitireceğini tahmin ediyorum.
    Zaten istatistikler onu diyor Emre. 8 maçta 6 gol yedim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

yürü be ilhan.. vallahi transferler harika.

taktiğinide oturtursan bu sene adayı sallarsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi yaptığın taktiği mi kullanıyorsun İlhan abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yaptığın transferlerde çok akıllıca bence sadece bir sezon oynanacağı için oyun açıldığında iyi performans gösteren oyuncuları katmışsın kadrona.

Bu İversen sanırım Totenham'da bir süre oynayan oyuncu yanlış bilmiyorum değil mi? Pivot santrafor olarak bence güzel bir tercih umarım iyi bir performans sergiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Kendi yaptığın taktiği mi kullanıyorsun İlhan abi.
    Tabi ki

Yaptığın transferlerde çok akıllıca bence sadece bir sezon oynanacağı için oyun açıldığında iyi performans gösteren oyuncuları katmışsın kadrona.

Bu İversen sanırım Totenham'da bir süre oynayan oyuncu yanlış bilmiyorum değil mi? Pivot santrafor olarak bence güzel bir tercih umarım iyi bir performans sergiler.
    Iversen, jumping'i 19 olan bir adam. Nerdeyse her hava topunu alır. Charisteas'ı almak istedim ama kulübü ile bonservis konusunda anlaşamadık. Tam benlik oyuncular aldım emreciğim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O şüphesiz İlhan

ama Beşiktaş'ın savunmasını göçertmişsin yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Iversen harika bir transfer İlhan.Tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İlhan abi tüm transferlerini taktiğine göre yapmış durumda.. İyi orta açanlar, jumpingleri iyi olanlar, hızlı forvetler, teknik ve soğuk kanlı sol ve sağ bekler v.s v.s.. Süper geliyor İlhan abim süper.. Bu yakışıklı Ada'ya gelir, yeri yerinden oynatır..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O şüphesiz İlhan

ama Beşiktaş'ın savunmasını göçertmişsin yahu
    Amaan, alsınlar dandik Avrupalıları devam etsinler

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Iversen harika bir transfer İlhan.Tebrikler
    Bulabildiğim en önemli pivot forvetlerden biri idi. Charisteas olsaydı onu alacaktım ama kısmet

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    İlhan abi tüm transferlerini taktiğine göre yapmış durumda.. İyi orta açanlar, jumpingleri iyi olanlar, hızlı forvetler, teknik ve soğuk kanlı sol ve sağ bekler v.s v.s.. Süper geliyor İlhan abim süper.. Bu yakışıklı Ada'ya gelir, yeri yerinden oynatır..
    Sağol Alicancığım, sayende bu gaz ile alırım ligi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yakışıklılar kapışıyor bu adada galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlhan işini bilir, bu kadar oyuncu alarak bu konuda ne kadar ciddi rakip olduğunu hepimize gösterdi. Başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Everton:1-0 Middlesbrough

Tamamen üstün oynadığım maçta çok şanssız bir gol yedim.

Midllesbrough:2-3: Man Utd

Defansif oynadığım maçta istediğim skoru son saniyede kaçırdım. Ama bu şanssız fikstürden yılmak yok.

Man City:0-2: Middlesbrough

Kontra atak futbolu ile rakibimi yenmeyi başardım. Zor bir maçtı ancak galip gelmeyi bildim.

Middlesbrough:0-0:Fulham

Çok şanssız bir maçtı. Yakubu kendinden bekleneni ortaya koyamayınca gol de gelmedi.

Chelsea:0-1:Middlesbrough

Ballack erken atılınca üstün bür oyun sergiledik ve rakibimizi yenmeyi bildik.

Boro:0-2:Arsenal

Duran top faciasına devam... Haketmedik bu yenilgiyi...

Tottenham:0-2:Boro

Yavaş yavaş tam kapasite oynamaya başladık. Artık fikstürün zorlu dönemi geçti. Hedefimiz halen ilk üç ve yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Şimdilik bu kadar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk 3 böyle giderse biraz zor

Şaka bi yana iyi başlamışsın İlhan abi.Chelsea'yi yenmek büyük başarı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    İlk 3 böyle giderse biraz zor

Şaka bi yana iyi başlamışsın İlhan abi.Chelsea'yi yenmek büyük başarı
    Man Utd dışındaki her maçta üstün oynadım. Adamlarım yavaş yavaş ısındılar ve lige alıştılar. Fikstür dezavantajım da pek kalmadı diyebilirim. Yani güzel günler geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk 7 maçta 10 puan. Zor maçlar geride kaldı, artık önümüze bakıp her maça tam konsantre olacağız, sezonu 3 kupa ile tamamlamaya çalışacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu ne yaa batmış klüp demekki iş yakışıklılıkla olmuyor

Şaka bir yana İlhan abi iyi transferler yapmışsın zor maçlarında çoğunu atlatmışsın yavaş yavaş zirvede görmek istiyoruz seni

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk 5'e gireceğini umuyorum İlhan Abi.Çünkü orası Premier LigHer an herkes birbirini yenebiliyor..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar İlhan Abi..Transferler muhteşem..Ligde de UEFA'ya rahat kalacaksın gibi geliyor bana..

23. Default

Güzel transferlerle lige iyi bir başlangıç yapmışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferlerin güzel.Aldığın sonuçlarda iyi ilk 4 e girersin bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede transferler guzel ama ligde ilk 4 olmasa bile uefa kupasina gidersin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar abi....iyi transferler....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boro:3 - 1:Wigan

Mehmet Topuz gibi bir maestro var iken, bu maçı kaybetmek olmazdı. Toplamda 17 şut, kaleye çekilen 10 şut ile rakibi istatistiki olarak da ezdiğimi söyleyebilirim.

Bolton:0 - 0:Boro

Sıkıcı bir maçtı. Forvetlerimin beceriksizliği yüzünden beraberlikle yetindik.

Boro:4 - 0:Watford

Yakubu'nun harika performansı ile farkı yakalamayı bildik. Bu maç istikrarımız için de çok iyi oldu.

Boro:1 - 0:Norwich (Carling Cup 3. Tur)

Benim için çok üzüntülü bir maçtı çünkü Mehmet Topuz maçta sakatlandı, tam 2 ay yok. Neyseki Hleb ve Morrison var, boşluğunu az da olsa dolduracaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

M.Topuz'un sakatlanması kötü olmuş yahu Ama alternatifi vardır sanırsam.. İyi sonuçlar abim.. Gümbür gümbür geliyosun valla
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sheff Utd:0 - 3:Boro

Fazla zorlanmadan kazanmasını bildik. Iversen yavaş yavaş ısınıyor

West Brom:2 - 3:Middlesbrough (Carling Cup 4. Tur)

Rahat rahat giderken fazla rehavete kapıldık. Ancak hatamızı telafi edip çeyrek finale yükselmesini bildik. İşte çeyrek final fikstürü:

Bu sene en az 1 kupayı kaldırmak istiyoruz. Carling'te de gayet iyi durumdayız şu ana dek. Amacımız başkanımıza en az 1 kupa getirip onun yüzünü güldürmek.

Boro:1 - 0:Aston Villa

Bütün maç üstün oynamıştık ve yine haketmediğimiz bir beraberlik aldık derken sahneye son saniyede Rochemback çıktı. Üç puanlar üst üste gelmeye devam etti.

Portsmouth:2 - 0:Boro

Rakibin 10 kişi kalmasının avantajını kullanamadık. Gökhan Zan ligde kendi kalesibe 2. golünü attı ve bizi yenik duruma düşürdü. Stefanovic'in kafa golü ile 2 farklı yenilgi alarak sahadan ayrıldık. Ancak yılmak yok!

Middlesbrough:2 - 0:Blackburn

Ligdeki takipçimizi Yakubu ile devirmeyi başardık. Ve 3. sıraya yükseldik.

Reading:0 - 3: Boro

Yine Yakubu sahnedeydi. Beni yanıltmadı ve yeni transfer Sosa'yı neden yedek bıraktığını bize gösterdi.

Bu maçtan sonra da 4 aylık sakatlıktan kurtulan Eduardo sahalara yeniden döndü. Onu ligin ikinci yarısında sıkça kullanacağım. Beni yanıltmayacağına eminim.

İşte puan durumu, 15. hafta sonunda 29 puanla 3. sıradayım:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En önemli avantajım, 4. sıra ile puan farkı yapmış olmam. Şu ana dek Chelsea ile ligin en az gol yiyen takımıyım. Gol yediğim maçlarda da genelde yenik duruma düşünce çok fazla saldırıp kontra yememden oldu. Yoksa daha az gol yerdim. Şu kesin ki, eğer Zigic gelseydi çok farklı olabilirdi. Iversen ortalama bir pivot santrafor. Devre arasında bir pivot santrafor daha almayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri