Galatasaraydayim. Forwette:adrİano 5 MaÇta 11 Gol
Defansta:samuel Hem Defansi İyİ Hemde Yan Toplarda Atiyo
Ortasahada:ronaldİnho SÖze Gerek Yok Sanirim
Sene 2004 İlk Sezonum
Galatasaraydayim. Forwette:adrİano 5 MaÇta 11 Gol
Defansta:samuel Hem Defansi İyİ Hemde Yan Toplarda Atiyo
Ortasahada:ronaldİnho SÖze Gerek Yok Sanirim
Sene 2004 İlk Sezonum
Alexandro De Souza ve Fredy Guarin bana çok güven verirler...
bence defansın bel kemıgıdır o ve herkes alırsa pısman olmaz erıc addo
Silva... Silva... Silva...
Bana en çok güven veren isimdir,takım iyi oynuyodur çünkü ''o'' oyundadır![]()
buyrun soz sizde
fm05 te robinho.adam her maç bi gol atıyodu yaa![]()
evet atıyo ama çokta kart görüyo
şahsen ben cristian chivu derim.o oyundaysa defansımın sağlam olduğuınu bilirim ve gol yemeceğimide
ama adriano varsa onunda her maç gol atacağınıda bilirim![]()
ilerde kanoute. defansta da navarro. kaleci palop da ... tam bi istikrar abidesi![]()
Fm 2007 de, Taiwo, Borre(İspanya ve İngiltere liginde oynarken), Ochoa, Cisse(CB sini yükselttiğinde), Montolivo, Toni vs.![]()
arkadaşım fm07 için özel bi konu war. bu bölüm fm nin eski versiyonları(fm5,fm6) için![]()
Ligüera ve Ronaldo oyundaysa kaybetmem![]()
defansta gunnarson. aslında ortashaa oyuncusu ama stoper oynatıyorum. adam defansı tek başına ayakta tutuyo.. 5-0 yenildim adam 7 puanla bitiren tek oyuncuydu ...
francisco guilerme ochoa adam muthis bir kaleci ve cavenaghi(turkiyede bjk) avrupada ispanya da madrridte villa ve robinho arti kaka
songada güveniyorum
FM 05de V.D.Vaart tı adam Real i sırtlamıştı...
kale cabellro defans burdisso orta saha ınsua forvet tabikide pablo vittiiiiiiiiiiiii
fm 2006 da moralestir heryerde ismini anarım malagaya geldiğimde 20 sıradaydı ama o oyuncuyu yetiştirdim 5.sıradayız ve morales benden memnun ve takımdan memnun ama 2 ay sakatlığı ayırabilir
Kaleci : Leo Franco
Defans : Sol Campbell
Orta Saha : Rochemback
Forvet : Nikola Zigic
fenerbahçeyim ben defansta ergün orta sahada emre belözoğlu forvette dider drogba en güvendiğim adamlar
TS'da ligde 1.sıradayım.Bu başarımda Jörg Emmerich'in çok faydası var.Defansta en güvendiğim adamdır.
Valla Gökhan Ünal gibi gözüküyor . . .
GS'yim. 1.ciğim.Rivaldo galiba![]()
Sergio Agüero, Martin Petrov..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tothenamlayım
Gk:Akınfeev
Dc:::Felipe
Mc::freddy adu veya gago
fc::l**ınta
![]()
fm 2006 da
GK=marteen stekelenburg
DC=önder turacı
ML=sezer öztürk
FC=NİHAT TEVEZ
sasha iakovenko,necati,falcao,carrusca.bunlara kendimi bile emanet ederim
siz hep ünlü oyunculardan bahsediyorsunuz bende bir oyuncu var EDDİE JOHNSON santrafor o oynadığı zaman en az 2 gol atıyordu...
freddy guarín
fred saolsun yenik durumda olduğım zaman sol çaprazdan köşeye takar.onun sayesinde şl de final oynadım![]()