Kariyer bölümü altında TKL alt forumu açılmalı. Böyle olunca sayfa çok karışık oluyor ve bizim kariyerlerimiz alt sayfalara düşüyor. Dolayısıyla ilgi de olmuyor. Bu sorunun çözümü de bu galiba. Önerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Kariyer bölümü altında TKL alt forumu açılmalı. Böyle olunca sayfa çok karışık oluyor ve bizim kariyerlerimiz alt sayfalara düşüyor. Dolayısıyla ilgi de olmuyor. Bu sorunun çözümü de bu galiba. Önerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
bunu ilettim zaten ben Volkan abi'ye ama henüz dikkate almadı ya da görmedi özel mesjaımı...
Güzel olabilir gerçekten![]()
Düşüncende gerçekten haklısın sabit konulardan yer kalmıyor.Geçen gün bakarken bende farkettim.
Bir çözüm mutlaka bulunur merak etmeyin.
Teşekkürler. Çözümü sunduk; artık uygulanmasını bekliyoruz.
eğer TKL devamlılığı olan bir uygulama olursa alt forum açılabilir, ama devamlılık olursa...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Olacak dendi de.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Teşekkürler. Şimdilik bu sorun halledildi. Konu kapanabilir bence.
TKL tıpkı diğer ligler gibi yaz tatiline girecek.Yeni sezon itibariyle tekrar TKL'ye devam edeceğiz. Arkadaşların kariyerleri bittikten sonra zaten istatistiklar hazırlanıp koyulacak ve oradaki tüm kariyerleri aşağı çekeceğiz. Merak etmeyin.
Her siz de 2. sezon için hazırlanın. Belki sizler de seçilirsiniz öyle değil mi?
![]()
Ben iptal ettiririm, malum: dersler...
haklısın yeni alt konu açılmalı buna kariyer hikayeleri yerine