1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Yılların Frikikçisi Del Piero'ya bakın ???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Default Yılların Frikikçisi Del Piero'ya bakın ???

arkadaşlar juventus u seçtim tam frikikçileri belirliyorum aaa doğru del piero var frikikçim tamam dedim bir de baktım Frikik : 14

FM 2006'nın Türkçe yamasını Turksportal çıkarmadığı halde, yayın hakkına Turksportal sahip olduğu halde, yamayı çalarak çoğaltan yerlerden indirdiğiniz oyunlarınızı TR yaptığınız ekran görüntülerini buraya koyamazsınız...

Bu yamayı kullandığınızın tespiti sizinde yasalar önünde suçlu bulunmanıza neden olacaktır.

VoLkaN BaROs
    Andministrator

Nesil
    2005
    Yer
    34

14 cok ta fena digil bence 2.si del piero cok manyak bi frikikcimdir ki yani cok daha iyileri var.....

can777 senin gösterdiin profil fm 2006 demi?

Quote Originally Posted by akrepveumut
    can777 senin gösterdiin profil fm 2006 demi?
    boy ve kilo yazdığına göre 2006

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by hezzo
    14 cok ta fena digil bence 2.si del piero cok manyak bi frikikcimdir ki yani cok daha iyileri var.....
    çok iyi frikikçidir hiç te bile 15 olsa neyse bence çok kötü del piero için .....

Quote Originally Posted by can777
    çok iyi frikikçidir hiç te bile 15 olsa neyse bence çok kötü del piero için .....
    kardeş ben del piero nun hiç frikik golünü hatırlamıyorum heralde ben görmedim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

görmedim diyerek dalga geçiyosan bozuşuruz. italya milli takımının frikiklerini bile del piero yla totti kullanır .....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by hizlioglu
    kardeş ben del piero nun hiç frikik golünü hatırlamıyorum heralde ben görmedim...
    del piero'nun frikikleri mükemmel arkadaşlar..

aga 2006 kulanıosan neden türkçe sendemi türkçe kulanıon?

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Del Piero o kadar da süper bir freekick çi değildi. 14 uygun.

görmedim diyerek dalga geçiyosan bozuşuruz. italya milli takımının frikiklerini bile del piero yla totti kullanır .....
    bak dostum 1. si dalga geçmedim gerçekten de del piero nun 1 frikik golünü dahi görmedim. Ama bana bozuşuruz fln yazıp ta benim kafamı bozma...

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

heycan yapmayın gençlik !

Quote Originally Posted by ertyq
    heycan yapmayın gençlik !
    Ben alışıkım böyle durumlara heyecan yapmıyorumda adam gelmiş bana tehdit eder gibi bozuşuruz fln yazdı ondan kafm attı herneyse bu konuyu uzatmadan kapatayım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

küsmek tehdit etmek mi ??

küsmek tehdit etmek mi ??
    bak orada uzatmayayım dedim kapattım konuyu sen hala uzatıyorsun Forum kuralları gereği ve diğer arkadaşların hakkını gasp etmemek için ayrıca konunun da sapmaması için seninle bu konu hakkında dhaa fazla konuşmak istemiyorum. yazacağın varsa özelden at...

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Del Piero bana göre de iyi frikikçidir ama oyunda bazı adamların free kick özellikleri bende hayal kırıklığı yaşattı.

Mesela Totti. Yanlış hatırlamıyorsam onun da açılışta 14 olması lazım free kick özelliğinin.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

arkadaşlar juventus u seçtim tam frikikçileri belirliyorum aaa doğru del piero var frikikçim tamam dedim bir de baktım Frikik : 14

FM 2006'nın Türkçe yamasını Turksportal çıkarmadığı halde, yayın hakkına Turksportal sahip olduğu halde, yamayı çalarak çoğaltan yerlerden indirdiğiniz oyunlarınızı TR yaptığınız ekran görüntülerini buraya koyamazsınız...

Bu yamayı kullandığınızın tespiti sizinde yasalar önünde suçlu bulunmanıza neden olacaktır.

VoLkaN BaROs
    Andministrator
    anaa bende bunu bilmiyordum hemen sileyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence en iyi frikik kullanan adam giovanni van bronchorst (sanırım böyle yazılıyodu).Barcelona daki .Zaten herkes biliyodur.Kadronuza mutlaka katın diyorum ben.Pişman olmazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

affedersiniz bende sileyim ....

Mesaj Yetkileri