2.Ligde Şampiyon olduk.Süperligde başarı yakalamak istiyoruz.Taraftarımız bizden çok şey bekliyor Şampiyonluğa oynayacağım İnş.Allah.
Oyunu biraz ilerleteyim Transferleri ve hazırlık maçlarının ss´lerini ekleyeceğim.
2.Ligde Şampiyon olduk.Süperligde başarı yakalamak istiyoruz.Taraftarımız bizden çok şey bekliyor Şampiyonluğa oynayacağım İnş.Allah.
Oyunu biraz ilerleteyim Transferleri ve hazırlık maçlarının ss´lerini ekleyeceğim.
Bekliyorum başarılar...
Başarılar bekliyoruz transferleri
Mehmet başarılar kariyerinde.Beşiktaş maçlarına dikkat.![]()
![]()
So what?
Saike
basarilar kardes
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Başarılar Mehmet.Benim tavsiyeme uymamışsın![]()
Mehmetcim yeni kariyerinde sana başarıLar diLiyorum.Beşiktaş maçLarında dikkatLi oL emi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş maçını iple çekiyorumSüperlig´de ilk maçım Fenerbahçe ile Deplasman da.
Basarılar ...
Sen de mi Brutus. Neyse kariyerinde başarılar dilerim.![]()
Bursaspor takımının genç oyuncusu Fatih Serkan Kurtuluş Timsahlar ile ön sözleşme imzalamıştır.
Ön sözleşmeye göre Fatih Serkan Kurtuluş 17. doğum gününü kutlayacağı 1 Ocak 2007 tarihinde 2 yıllık profeyonel kontrat imzalayacak.
Transfer işi zora giriyor Bütçe kısıtlı Sezonu Transfersiz Bile kapatabiliriz. Kadro yeterli zaten bir kaç yere takviye lazım bakalım oyuncu transfer etmeye çalışıyorum alabilirsem alıcağım.
BAŞARILAR mehmet ,, kariyerini takip edeceğim...![]()
Mehmet bu yaptığın kardeşliğe sığar mı ? Ankaragücü'nü puansız göndermişsin.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet Topuz Bayern ile Sözleşme imzaladı.
Hazırlık Maçı : Bursaspor 3 Malatyaspor 1
Goller : Sinan Kaloglu( 3 ) (Bursaspor) Zdenek Senkerik (Malatyaspor)
Maçın yıldızı : Sınan Kaloglu
Hazırlık Maçı : Bursaspor 6 Göztepe 0 Son hazırlık maçımızı da yaptık Sıra geldi Süper Lige İlk maçım Fenerbahçe ile Deplasmanda.
Goller : Daniel Pancu( 2 ),Sinan Kaloglu( 2 ),Erdal Kocaaycan(K.K),Eser Yağmur (Bursaspor)
Maçın Yıldızı : Cornel Dánut Frásineanu
hazirlik maclari guzel gitmis ama bi kac takviye lazim yoksa dusme konusunda deil ama avrupa kupalarina katilmak icin sikinti cekebilirsin ins basarili bir kariyer gecirirsin aynen devaaaaam...
Dört gözle Fener'i yenmeni bekliyorum.![]()
başarılar..
başarılar dilerim takpçinim mehmetçim
Başarılar Mehmet.
basarilar mehmet
1. Haftanın Maçları :
Ç.Rize 0 Beşiktaş 0
Antalyaspor 1 Kayserispor 1
K.Erciyes 1 Trabzonspor 1Denizlispor 0 Sakaryaspor 3
Manisaspor 2 Sivasspor 0
G.Antepspor 1 Gençlerbirliği 0
Ankaraspor 1 Ankaragücü 4
Galatasaray 2 Konyaspor 0
Fenerbahçe 0 Bursaspor 1
Goller : Zafer Demiray (Bursaspor)
Maçın Adamı : Ömer Catkic
1.Hafta Lig tablosu :
![]()
Mehmet başarılar.
Oldumu hiç yendin Fenerbahçeyi berabere kalsaydın bari![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
En az UEFA Kupası'na katılmanı bekliyoruz Mehmet. Bu arada Ankaragücü lider![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
helal mehmet fbyi devirmişin
Tebrikler..Bekliyorum devamını..
Kardeşim çok gzl düşünmüşsün... Güvenim sonsuz saNa... Çok iyi bir Bursaspor yaratacağına inanıyorum... Kariyerinin takipcisiyim... Kolay gelsiN...