Şu anda bikaç yıl geçti chelsea de ŞL yi kaldırdım.Ama lig ve kupalarda derecem kötüydü.
Bana 15-24 yaşlar arasında usta futbolcular söylermisiniz?para sorun değil.
Şu anda bikaç yıl geçti chelsea de ŞL yi kaldırdım.Ama lig ve kupalarda derecem kötüydü.
Bana 15-24 yaşlar arasında usta futbolcular söylermisiniz?para sorun değil.
Konu yeri yanlis dostum ama yinedesoyliyim hugo rodallega var charles andre doudin var dm istiyosan tomas sivok var sneijder i kimse kapmadiysa kesin ama kesin kap muhtesem oynuyo para onemli deilse tabi![]()
hakan şükürşaka bir yana 15-24 yaş arası:
---Jo(ajax)
---agüero--1-2 yılda mütiş bir oyuncu
---eduardo(atletico)
---robin van persie(arsenal)
daha sonra gene yazarım
Cem Sultan..Forvet için en ideali..
Chile takımlarına bak derim iyi oyuncular çıkıyor.
---wayne rooney
---carlos tevez
---robinho
---
Millan, Cem sultan, Anderson, Floro Flores(Arezzo), Modric, Corluka, Bojan vs.vs
Anderson Cem Sultan Celsinho Bojan Agüero
Freddy Adu - Cardenas -Jose Sosa
Aduyu fenerbahçeye birde lyon'a aldım pek iyi oynamadı
cardenas, gago,russ ve tabiki tuncay gerçekten tuncayı fm 2007 de müthiş yapmışlar her gittiğim takımda banko transferim
VIlla yı tek gecerım olmazsa Aguero oda olmazsa Cem Sultan
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Meksİkali Ounculara YÖnel Derİm Cok Oyuncular Cikyor Ordan.mesela Jorge Hernandez,patrİcİo Araujo,dos Santos,juarez,bravo Gİbİ
AYRICA NANİ VE ANDERSON(PORTO)'UDA TAKİBE AL
Eğer 100-120 trilyon'u gözden çıkarırsan David Villa..Her takımda oynayabilen bir oyuncu ve sezon boyunca en az 25-30 gol garanti..
su anda elimde 5 e yakın yıldız forvet var.3 ünü söyleyeyim:Rooney,Henry,Schevchenko.3 as oynatıyorum bunları ama Henry le David Villa'yı takas edeceğim.ayrıca elimde 200 trilyon kadar para var.+ satmayı düşündüğüm yaşlı oyuncular da çok(Drogba,Lampard vs..)
carlos vela guardado quintana cok iyi ve genc
nuri şahin ------ de rossi(roma)
giovanni dos santos ------- van persie
marcelo(fluminese) ------- vanden borre
bale ----- micah richards(süper bi adam)
naldo ------ diogo(werder)
adu ---
hepsini önceden alıp denemiştim hepsi harika futbolcular umarım işine yarar![]()
Aliadiere(Arsenal) ve Nicolas Millan(Colo Colo) ikisi genç ve süper ikililer Crystal Palace`ta büyük işler başardım sayelerinde. Ayrıca defansa Tobias Nickenig`i öneririm.
Villa ve Vela forvete alabilirsin.Ayrıca Celsinho da iyi bir oyun kurucu.
===Bojan Agüero
===cardenas
===Cem Sultan
===Özgürcan Özcan
by foç
cok tesekkurler.şimdiden bikaçını aldım.ama henry nin gitmesini bekliyo forvetler![]()
C.ronaldo
KaKa
Foti
Bu oyunculari boyle listelemek yerine sizleri oyuncu platformunda tavsiye ettiginiz bu oyunculari tanitmaya davet ediyorum..
Konu kilit..