1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kendini beğenmiş Vanden Borre

Default Kendini beğenmiş Vanden Borre

kadromda kaka fred lahm reina gibi yıldızlar vardı ama saunmam kötüydü sadece lahm yetmez diye Vanden Borre'yi alcaktım. Arsenal'le 27 M'a anlaştım. contract imzalamaya gelince vanden borre yılda 28 M euroyu kabul etmedi. sizde de böyle oyuncular çıkıyo mu?? bu arada çocuk daha 23 yaşında!!!

takımın ne senin?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adam oynadığı kulübü seviyorsa gelmiyor.Yada senin kulübün daha az itibarlıysa.

Coloccini'yi aldım onun yerine. takım GS. CL için favori takım seçildim. oyuncu nie gelmek istemesin ki?? kaka nie istedi??

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Deso713 View Post
    Coloccini'yi aldım onun yerine. takım GS. CL için favori takım seçildim. oyuncu nie gelmek istemesin ki?? kaka nie istedi??
    Kaçıncı sezonundasın başarıların neler ve Vanden Borre hangi takımda??

vanden borre arsenal'de. 2011deyim ve söyldeiğim gibi CL için favori gösterildim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun nerden buldun o kadar parayı yavv ! Daha fazla maaş önerseydin sende ama Coloccini'de iyi bosver.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Vanden Borre FM2007'de de çok fazla para istiyor.Hemde Anderlecht'te iken yani oyunun başında..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

bu fm 2005

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yılda 28M euro bi futbolcuya nassı veriyosun kii en fazla 7-8M $ oluyo en buyuk kluplerde bile

chelsea inter milan real gibi takımlarda 100 mn un üzerindeysen verebilirsin.ben su anda tothenham dayım 125 mn para var 11.5 mn verebiliyorum.chelsea normal parası varken verebiliyodu yanlış hatırlamıyosam.

Mesaj Yetkileri