1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Toulouse Defansina Ilunga

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Toulouse Defansina Ilunga

Fransa'yı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Toulouse, Saint-Etienne'in defans oyuncusu Herita Ilunga ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
    Toulouse kulübünün 25 yaşındaki futbolcu için 1.5 Milyon Euro transfer bedeli ödeyeceği açıklandı.
    Saint-Etienne'de 135 lig maçında görev alan ve 2 gol atan Kongo'lu Milli futbolcu attığı bu imzayla, eski teknik direktörü Elie Baup ile yeniden çalışma fırsatı bulacak.
    6 defa Kongo Milli takımının formasını giyen Ilunga, Toulouse'un transfer döneminde kadrosuna kattığı 3. futbolcu oldu. Fransız ekip daha önce İsveç'li defans oyuncusu Jon Jönsson ve Fransız forvet André-Pierre Gignac'ı da renklerine bağlamıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

FM'de almıştım bir kere.Sadece oradan tanıyorum..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hiç tanımıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Türkiye'de Trabazonspor da falan oynayacak kapasitedede.
    Not: Trabzonun sportif başarısını küçük gördüğüm için değil, şu anki durumunu düşündüğüm için böyle yazdım

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Türkiye'de Trabazonspor da falan oynayacak kapasitedede.
    Not: Trabzonun sportif başarısını küçük gördüğüm için değil, şu anki durumunu düşündüğüm için böyle yazdım
    Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa.Ne güzel yazmısın sonuna Trabzonu küçümsemiyorum diye.Bu arada bu adamı ben de tanımıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Touluse ' yi cok severim ii transfer olmus .... Emana'yı bırakmamız lazım ayrıca

Hayırlı olsun adını ilk kez duyuyorum...

toulouse bana çok sempatik geliyor kendimi toulouse lu hissediyorum inş cl ye katılırlar fm onlarla 2015 teyim byük basarılara imza attım

Mesaj Yetkileri