bizim ligde 5 sene yabancı oynayınca eleman türk oluyor. bu 5 seneyi aşağı çekmenin yolu var mı? ve öyle bi ayar varsa şimdi yapsam kayıtlı oyunuma etki edermi ? yoksa yeni menejerlik oyunumdamı etkili olur
bizim ligde 5 sene yabancı oynayınca eleman türk oluyor. bu 5 seneyi aşağı çekmenin yolu var mı? ve öyle bi ayar varsa şimdi yapsam kayıtlı oyunuma etki edermi ? yoksa yeni menejerlik oyunumdamı etkili olur
editörden yapabilirsin ama kayıtlı oyunu etkilemez yeni oyun açacaksın
vallaha şuan tam hatırlamıyorum editöre girmek benim için ölümden farksızramim küçük olduğu için ama hatırladığım kadarıyla nationality gibi birşey var ona tıklatıp türkiyeyi buluyorsun türkiyeye girince zaten görürsün nationalty li bişeyler görürsün sağında 5 sayısınıda görürsün onu istediğin gibi ayarlarsın
Editörden oluyor
editörden yaparsın işte ya biraz araştırsan bulursun böyle 10 tane konu açıldı 5 yazan bir yer var türkiye ligi özelliklerinde 0 yap 1 yap
yok ama edıtten olurrr
arkadaşlar editörden bazı ayarlar yaptım ve şuan save ediyo. yeni oyun aça girince bu yaptığım ayarla oynayabilicem dimi ?
ya dediğin gibi yaptım ama beni oyun veritabanı yüklendikten sonra oyundan atıyo. bölge ve dil seçeneklerinde verdiği hatayı verip atıyo. neden ki ? okadar da uğraştım editörle
1 tane konu açsan yeterli olurdu...
Editörden halledebilirsin ancak kayıtlı oyuna etki etmez.Editöre tıklarsın orda Türkiyeyi bulursun orda Gain Nationaly gibi bir seçenek var yanında 5 yazar onu azalatarak yapabilirsin.
Evet edıtorle oluyor
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bence oyunun orjini kaçar
ozaman dilin türkçe yap sonra bidaha ing. yap belki sorunun kalkar
ya beyler bu hamchi adli progrm iki kisi netn beraber oynamya yari ya bn bunu denedm butn talimtlara uydm ama her sefrnde sunucu baglanamadi dio nednini biln war mi ltfn burdn ulsn [email protected]
ya editörden başka yerde olmuo benim bildiim![]()