Arkadaşlar gözlemciyi Türkiye'ye yolladım.Değer 0 ile 500.000 seçtim.25 gün mühlet yazıyor.Oyuncu bulduğu zaman nerede yazacak ve oyuncular takımdaki oyuncular mı olacak?Nezamn döner ?
Arkadaşlar gözlemciyi Türkiye'ye yolladım.Değer 0 ile 500.000 seçtim.25 gün mühlet yazıyor.Oyuncu bulduğu zaman nerede yazacak ve oyuncular takımdaki oyuncular mı olacak?Nezamn döner ?
valla bende bunu merak ediyorum arjantine yolluyorum 110 gün diyor sonra bitiyor yolculuk geliyor
Sonuç yok?
Scouting kısmında scoutların yanında reports yazıyor.Ona tıklarsan sana raporu verir.
mesela Arjantin'i bilmeyen bi scoutu ilk kez arjantine gonderdiginiz zaman raporda hiç bir oyuncu cıkmaz aynı scout'u ya da bir başkasını arjantine ikinci kez gönderirseniz anca bişiyler buluyorsunuz aslında daha ayrıntılı anlatıcam ama bi dokuman var elimde ona bi bakıyım
bu gozlemcılerı herangı bı ulkeye nası gonderyorz bı anlatırmısınız???
eyw bende bılmıyordum ıyı oldu
Sağolasın kardeş bende bilmiyodum bunu... İyi oldu öğrendim...İzlenenler bölümünden istediğin gözlemciyi seçiyorsun yanındaki ok işaretine tıklıyorsun sağ alt köşede: Ekle , Kaldır , Yeniden Başlat gibi Şeyler var onlardan ekleye basıyorsun hangi ülkeye göndereceğin gibi detayları ayarlayıp tamama basıyorsun
Gözlemcide izlenen oyuncular bölümüne geldiğinizde o gözlemcinin seyahati boyunca izlediği oyuncuları ve değerlendirmelerini görebilirsiniz.
Saolun arkadaslar.
ya özellik yazmayın o kendi ne bulduysa onlar arasından seçin