1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Gelecek Neleri değiştiriyo??!

Default Gelecek Neleri değiştiriyo??!

Arkadaşlar bn şshsen fm de hi 2010 yılını geçemedim geçen arkadaşlar bna söylerlermi acaba kaç yılında oyun da neler oluyor. kim batıyo kim kazanıyo yeni güçlü takımlar çıkıyomu yeni yıldızlar varmı. deneyimli arkadaşlar bizimle bunu paylaşabilirmi.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bende hıc gecmedım ama nıyet ettım 2015 e kadar gelcem

Bende hiç geçmedim ama bence oynadığın oyuna göre değişiyodur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi kere ingiltere ligleri acık ise aslında acık olmasa da fazla degisen bişiy olmuyor ingiltere 2010 dunya kupasından itibaren ezici bir ustunluge sahip olmaya baslıyor oyun basında ing. lig takımlarının altyapısında olan 15-16 yasındaki cocuklar muazzam bir sekilde gelisiyor ve ingiltere milli takımını ucuruyorlar baska aklıma gelen bişiy olmadı bende fm2007yi 2018 kadar oynadım

ben şuan 2013 teyim ve şuanki takımların üstünlüğü devam etmekte. barça,liverpool,real,arsenal vs... ş.liginde hep bunlar final oynuyor. yeni yıldızlar var tabi özellikle ingilterede. bir carlos vela var ki sormayın oyuna ilk girdiğimde satın almaya çalıştım ama vermedi. arada uefa da bi takımlar parlıyor.ama yinede hep favori takımlar alıyor uefayı. şuan dünyaya süpriz yapan takım sadece fenerbahçe o da ben buarada galatasaray ekonomik krize girdi bu sene ve hiç transfer yapmadılar aksine oyuncularını ucuza sattılar. onlarda genç ve iyi bi oyuncuyu ucuza kapattım gariplere para yok ve gerets endişeli mali konuda,takımdaki geleceği konusunda huzursuz

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

2014 yılında ajax takımının başındayım. Dünya kupası vardı farkındada degildim. Kupayı irlanda cumhuriyeti aldı. Menajerine baktım CAsı ile PA sı 130 kadardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oyun ilerledikçe gelişen milli takımlar =
    bi kere açık olan liglerin milli takımları garanti gelişecektir ancak bunun yanında cogu oyunda gördügüm şeyi söylüycem ingiltere(*), bulgaristan, brezilya, meksika(*) milli takımları acayip bir gelişme gösteriyor.

(*)= bu milli takımları çeşitli yaş altı milli takımları iyi takip edin eger bir avrupa kulubunde oynuyorsanız daha prof. sözleşme imzalamadan almanız ileride size çok şey kazandırır =) fakat turkiye takımları için yabancı kontenjanını 15-16 yaşındaki bir ingiliz veya meksikalı için ayırmak biraz zor =)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2014 deyim.İspanyoL takımLarı aşırı derecede güçLenirken İtaLyan takımLarı büyük kan kaybediyorLar.BaLkan üLkeLeri MiLLi takım bazında büyük geLişim gösteriyor.İngiLtere miLLi takımınıda yönetiyorum aynı zamanda Dünya kupası finaLinde BuLgaristan iLe oynadım adamLar finaL macına kadar eLemeLer dahiL hiç yeniLmediLer.GeLeceğin yıLdızLarı ise geneLde arjantin-breziLya değiLde bende arnavutLuk rusya çek meksika ispanyoL oLarak ağırLıkLı çıkıyor.98 doğumLu çocukLar ortada cirit atıyor.BöyLe acaip şeyLer oLuyor işte Ama herkesin save ve açtığı LigLere görede bu değişebiLir tabi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Etimesgut Şekerspor zirveye oynuyor TSL'de

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende en fazla 2012 ye gıttım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

2022 ye kadar geldim sariyerle ve turk milli takımının neredeyse hepsi avrupada oynuyordu.Türkiye 1 kere dunya 2. 1 kere 3. 1 kerede avrupa 2. oldu sampıyonluk yok

Ben de 2014 yılındayım ama fm-cm serilerinde genel olarak yabancı yıldızlar emekli olduktan sonra türk oyuncular hep yıldız oluyor...

dostum amaçda bu saten sen kötü takımları alıp iyi olma yolunda ilerlet bak nasıl zevk alıcaksın oyundan 2030 a kadar en az 5 takım değiştir küçük takım olarak ve onları zengin birer klüp yap ancak öle oluyo değişiklik yapay zekada biraz düzmantık sanırım...

Ben 2105 e kadar geldim. Brezilya dan inanilmz topcular cikio. Hepsi birer ronaldinho. 2013 yilinda Manchester United ve Newcastle United kume dustu!!! Ingiltere de Liverpool un, Almanya da Hertha BErlin in, Italya da Roma nin ustunlukleri var. Milli takim duzeyinde Danimarka finallere cikio. uefa Arsenal in CL barca nin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

taktikler işe yaramıyo..küçük takımlara bile farklı mağlum olabiliyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    taktikler işe yaramıyo..küçük takımlara bile farklı mağlum olabiliyorsun..
    Genelde herkeste o şikayet var. Özellikle ilerleyen safhalarda ligde başarılı olmak zorlaşıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

şuan 2015'deyiz ark.la...
    Fenerbahçe'de 6 sezonun ardından 1.5 sezon Zaragoza ve 0.5 sezondur da Liverpool'dayız. Bakalım devam ediorz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

valla 2030 lara fln gelmisdim ispanya italya ingiltere ve turkiye ligi acikti m.haifa cl de her zaman yari final oynuyodu fenerde 2 senede 1 avrupada kupa kaldiriyordu
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

2013-2014 sezonundayım ve galatasaray sonuncu olarak küme düştü. teknik direktörleri şenol güneş.

ya oyun sacma sapan oluo
    oyunda muhtesem otesi sanal oyuncular cikio
    yani her takimda en az bi ronaldinho oluo
    ben sirf bu herkesin yildiz olmasi yuzunden fener-real madrid-chelsea kariyerimi biraktim
    bi de ronaldinho mallorcada birakti yani eski yildizlar cok kolay unutuldu ben 2018 deyken :-)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gençlerbirliği çok gelişio o kadarını söliim mbaşka aklıma gelmio

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ben 2021 deyim dunya kupasında ozellikle ilginc takimlar süpriz yapio ve bazi 2. 3. lig takimlari cosuo
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

bence dene ve gör
    oyunda hiç tanımadıgın süper oyuncular beliriyo ,Galatasaray ın Altyapı As takımı oluşturuyo (bir kısmı) ,Fenerbahçe büyük transferler yapıyo , beşiktaş düşüşe geçiyo
    benim gözlediklerime göre bunlar oluyo

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    2014 deyim.İspanyoL takımLarı aşırı derecede güçLenirken İtaLyan takımLarı büyük kan kaybediyorLar.BaLkan üLkeLeri MiLLi takım bazında büyük geLişim gösteriyor.İngiLtere miLLi takımınıda yönetiyorum aynı zamanda Dünya kupası finaLinde BuLgaristan iLe oynadım adamLar finaL macına kadar eLemeLer dahiL hiç yeniLmediLer.GeLeceğin yıLdızLarı ise geneLde arjantin-breziLya değiLde bende arnavutLuk rusya çek meksika ispanyoL oLarak ağırLıkLı çıkıyor.98 doğumLu çocukLar ortada cirit atıyor.BöyLe acaip şeyLer oLuyor işte Ama herkesin save ve açtığı LigLere görede bu değişebiLir tabi.

İspanyol oyuncuları mükemmel gelişiyor ama benim oyunda benim takımımda Manco Tiberio isimli bir genç striker var Cası 198 ve bir italyan. Bitiriciligi 9 ama 20 imiş gibi oynuyor. Milanın altyapısından çaldım. Milan, ilerleyen yıllarda degişilmez bir altyapısı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet arkadaşlarında söölediği gibi futbola italyanlar ispanyollar ve türkler yeni yıldızlarıyla damga vuruyo

Mesaj Yetkileri