sitede anket bölümü açalabilir mi ? bnce olsa hiç fena olmas =)
sitede anket bölümü açalabilir mi ? bnce olsa hiç fena olmas =)
evt ya anket bölümü tekrar açılsa çok iyi olur
Evet açılsa çok iyi olur.
So what?
Saike
Ayın üyesi sistemi de geri gelmiş olur böylece.
anket varden eğlence de vardı![]()
Anket istiyoruz...![]()
Evet anket gerekli .
Anket iyi olur....
Anket gerekli...
durun tamam anket gerekliyakında ayaklanma çıkacak :P
![]()
Anket lazım..
Bence bu kadar insan istiyor artık yapılmalı. Özür dilerim ama genellikle önerileri faza yapmıyorsunuz. Hatta ben görmedim.![]()
Anket anket anket
Bu diğer isteklerimiz gibi değil. Eskiden olanı tekrar istiyoruz![]()
ewt arkadaşlar galliba zafere yaklışıyoruz...demeyi çok isterdim ama yöneticelerin bu isteği dikkat aldığı bile yok galiba![]()
Ehh Anket Farz Artikhhee,bravo Glbnz,anket Olursa İlk Ayin Üyesİ Anketİnde İpİ GÖĞÜsleyeceĞİne İnaniyorum
![]()
yöneitcilerden herhangi bi cwp alabilcek miyiz ?!!!![]()
anket istiyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Anket isterizAyrıca ayın üyesi uygulaması da geri gelmiş olur
![]()
+31268391412362131741231251
katılıyorum size arkadaşlar![]()
efet anket olsa çok iii olur bence
yöneticilerden bi cwr almamız mümkün mü?!
anKet bncede süper olur![]()
Anket sistemi tekrar olursa iyi olur.Ayin uyesi felan yine heyecanli gecer en son Ayin uyesi bendim hatta 1 ay fazladan olmustum yeni sisteme gecildigi icin![]()
Arkadaşlar tamam abartmayın, yöneticilerin gözünden kaçmış galiba şimdilik bu konu ondan cvp vermemişler.
Bildiğiniz gibi bu aralar FM08 çalışmaları çok yoğun..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar tamam isteklerinizi yapıyorsunuzda, dikkatimi çekti (çekmemesi imkansız) bu ne biçim Türkçe yahu...Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı davranalım.(Konuyla alakasız olduğu için bu mesaja cevap yazmayın.)
Anket bölümü bence de geri getirilebilir...
hala cevap bekleniyor![]()
Ayın Üyesi felan seçimlerinde vs... gibi güzel etkinliklerde oluyordu hem...
Bence açılıcak anket alanı yoksa kapanırdı konu ztn...
alakayı anlayamadım. eğer açılacak olsaydı bu kadar bekletilmezdik ve cevap alırdık diye düşünüyorum.Bence açılıcak anket alanı yoksa kapanırdı konu ztn...![]()
Hala cevap bekliyoruz![]()