1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Fatih Gökşen'e Baş Sağlığı mesajı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Fatih Gökşen'e Baş Sağlığı mesajı

Beşiktaş'tan baş sağlığı mesajı

Beşiktaş Kulübü, babası vefat eden Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen için baş sağlığı mesajı yayınladı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Kulübümüzün kongre üyesi ve Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Sayın Fatih Gökşen'in babası Sayın M. Nurettin Gökşen vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet, Gökşen ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz'' denildi.

30.07.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte dostluk budur;

Taraftarlar dünde macta pankart acmıştı sanırım besıktas amigosu mu?? ne ölmüş.............Onlarda acınızı paylasıyoruz gibisinden pankart acmıslar.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin taraftar sitesinde de optik lakaplı amigonun ölümüne başsağlığı dilenmişti güzel şeyler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet Optik Başkan için FB ve GS 'de başsağlığı dilemişti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Doğru olanda bu... Çok gzl davranışlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu ortam bozulmaz İnşAllahAma sadece ölümlerde böyle oluyor diğer durumlarda düşmanlık devam ediyorHepten bitmesi lazım artık

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bu ortam bozulmaz İnşAllahAma sadece ölümlerde böyle oluyor diğer durumlarda düşmanlık devam ediyorHepten bitmesi lazım artık
    Hepten bitmesi çok zor ama en azından tatlı bir rekabete dönüştürülebilir.İyi şeyler tabi ki bunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keşke davranışlarından demeçlerindede bu fair-playı korusalar çok güzel davranış

Nesil
    2003

Mesaj Yetkileri