1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Muslera'ya Devler Talip

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Muslera'ya Devler Talip

Uruguay'ın Nacional takımında forma giyen genç kaleci Fernando Muslera, Avrupa'nın dev kulüplerinin takibi altında. İnter, Juventus ve Arsenal'den hangisi bu yeni transfer savaşını kazanacak, göreceğiz.
    Henüz 21 yaşında olmasına rağmen takımında ilk 11’deki yerini sağlamlaştıran oyuncu, Uruguay Milli takım kalecisi Fabian Carini’nin de tek varisi olarak gösteriliyor.

Geçen sezon Nacional’de çok başarılı bir grafik çizen Muslera, Libertadores Kupası'nda çeyrek finalde de forma giydi. 1metre 90 santim boyundaki kaleci, Nacional’in saha içindeki en istikrarlı futbolcusu oldu ve bu performans, Avrupa’nın dev klüplerini harekete geçirdi.

Dev kulüplerin peşinde koştuğu Muslera'nın şu an için İnter'e biraz daha sıcak baktığı söyleniyor. Ancak İnter kulübü, bu oyuncunun transferi için henüz resmi bir teklif yapmazken, Juventus'un da devreye girdiği ve oyuncunun menajerine haber yolladığı kaydediliyor. Cumartesi günü itibariyleyse Arsenal'e yakın çevreler, bu kulübün de Fernando Muslera'yı düşündüğünü konuşmaya başladılar.

Bu oyuncuyla ilgilendiğini resmen açıklayan iki kulüpse, Benfica ve Genova.

Muslera'nın menajerinin, oyuncusunun hangi takıma gideceğine şimdiden kararını verdiğini, ancak gerekli açıklamayı yapmak için haftasonunu bekleyeceğini söylediği öne sürülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bakalım hangi dev kapacak.İsmini ilk defa duydum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu adamı 1 maç izlemiştim bir yerde ama hiçbir fikrim yok.Gidecekse ilkonbir açışından en uygunu Genoa olur ama onuda beğenirmi?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Duymustum Daa Önce Bu Adamı

Buyuk KuLup FaLan Farketmez OynayabiLeceği Bi KuLube Gıtse Bari

Mesaj Yetkileri