Arkadaşım söyledi 2024 yılında oyundaki fikstür hiç ilerlemiyormuş doğrumu
ve oyun sonsuza kadar devam ediyormu
Arkadaşım söyledi 2024 yılında oyundaki fikstür hiç ilerlemiyormuş doğrumu
ve oyun sonsuza kadar devam ediyormu
oyunun adı fm olmadan, cm nin 97/98 sezonu zamanlarında 30 yıl sınırı vardı. Sonra kalktı. Hatta kişisel olarak 2200 lere gelmiştim ben. Oyundaki bir hatadan dolayı fikstür çıkmıyor olabilir.
bence belli siniri yoktur gencle buyucuk yaslanacak yerine baskalari cika cika bole gider ya
Ben de "gittiği yere kadar" sürüyor diye biliyorum...
acaba ölüyor musun oyunda .....
sınırsız bir oyun bence ama bilemiyorum çok ileriyince sınırlımı değilmi![]()
ben sınırsız olarak biiyorum ama oyunun ne kadar ağırlaşacağını ve boyutunu düşünemiyorum...
sınırı yoktur ama insan sıkılır .. bırakır öle sınır koyartolga kaprol 2200 lere gelmiş walla helal olsun nasıl dayandın o kadar...
evet saolun arkadaşlar ama oyunda ölme var bende iki oyuncu ölmüştü fm 2005 de ama 2006 da başlarda olduğum için daha ölen yok
Abi ben 2016 'ya geldim her türlü kupayı aldım bi euro cup kaldı
cok sıkıldım ya bayıyo artık
eee bilmedigin oyuncular cikinca ole oluyor
teorik olarak oyun sınırsız ama pratikte sınırlı sayılır.yıllar ilerledikçe dikkat edersen save dosyaysının boyutu katlanıyor böyle olunca oyunun o dosya üzerine işlem yapması hayli zor oluyor bu durumda bilgisayar epey yoruluyor ve oyunda yavaşlamalar görülüyor.
peki save dosyasını sıkıştırsak üzerine işlem yapması kolaylaşırmı
Save dosyasının üzerine birşey yapmıyor oyun devam ederken zaten, eğer sıkıştırmayı falan açarken kaydederken sıkıştırır, açarken o sıkışmışı açar...
Hızında bir değişiklik olcağını sanmıyorum, konu save'in az yer kaplaması sanırım o işte...
Originally Posted by batu19-07
başın sağolsun![]()
![]()
![]()
abi 2200 e geldiğinde sen hala aynı adammıydın?
tolga kaprol dan rica etsek 2200 biraz anlatabilirmi acaip merak ediyorum![]()
valla bende merak ediyom uzaylılar iner o zamana dünyaya yaw
ama helal olsun valla her baba yiğidin harcı değil o kadar ileri gitmek.
ya menejer profili çok makara olur yaa mesela kndimi 2200 de düşünüyorum.
isim: Neo Andersson
özellikler: (e 200 yıl) Alayı 20 abicim
![]()
sinir yok oyunda, saved gameniz bilgisayari tamamen kaplamadikca oynayabilirsiniz
en güzel cevap bu olsa gerekOriginally Posted by mutlee
![]()
Tolga Kaprol senden bi cevap rica ediyoruz nasi geldin o yila nasildi oyunSüper ya abi bi acikla..