Daha fazla yaratıcılık lütfen...
Ahmet yeter ama.İyice saçmalıyosun.
Ahmet yeter. Bu kaçıncı?
Ahmet yine mi sen![]()
Ahmet ..Otur ağla ne diyeyim ben sana yaa...
İşin bir şeyini çıkartıyorlardı ya o çıkmış artık...
Hadi git içeri sevin şimdi.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
vallaya hadi güzrl bir şey olsa neysede basit şeyler bunlar
Ne var bunda tepki gösterecek anlamadım.Mesaj sayısı artsın diye yazma olayıda yok..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
tavuk haşlanmış ama yumurtası neden haşlanmamış yavs![]()
Arkadaşlar biraz abartıyonuz gibi suçta işlememiş.![]()
gitmeyin Ahmet'in üzerine bu kadar yahu.. Komik bulduğu bir resmi bizimle paylaşmış...
I'm back...
Bu kadar tepkiye geker yok bence![]()
Konu açıp tepki gösterincede küfür ediyo sonra..
Offff, sanki suç işlemiş çocuk, abartmayın, saçmalamayın lütfen!!...
süper, harika.
Bir insanın üstüne bu kadar gidilirse küfür de edilir..
Anlayışınız nerede kaldı ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yaa adam gelmiş her konumu eleştirio.Sevilen konulara bile olumsuz yorum yazıo.Kıl oldum artık burama kadar geldi.!
Bu konu ii oldu Ömer'in de gerçek yüzünü görmüş oldum.Neyse böle devam et.!
Bir Charles Brown sözü.Ben 14 yaşındayken, böyle değildim
Ya sanki Ahmet illegal paylaşım yapmış vs. Biri oradan çıkıyor kötü diyor, gören de yorum olsun diye kötü diyor.Beğenmemiş olabilirsiniz ama niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ben de anlamadım.Kötü birşey yaptıysa da ben bilmiyorum..
İyide ilk değil ki bu. Zıkkımın Kökü diye konu açtı mesela, resimde zıkkım yazıyordu alta doğru ok vardı.. Sonra bu geldi. Ondan önce başkaları vardı.. Ayrıca;
Bence sen abartmışsın. Abartmayın, saçmalamayın demek.. Emredersin abi çayda söyliyeyim mi sana? Herkese de bir mod edası gelmiş..Offff, sanki suç işlemiş çocuk, abartmayın, saçmalamayın lütfen!!...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Beğenmiosan benim konularıma girmek zorunda değilsin.Ben başlığa Lüftfen girin yoksa küserim" yazmadım. Suçlu olacak bi şeyde yapmadım sanki Adult resmi koymuş gibi üzerime geliyorsunuz.Bu mizahi bi olay anlayan anlar.!!!
Burdada lütfen yazıyor Lütfen bir emir kipi değildir !!
Bu mizahi bi olay anlayan anlar.!!!
bu sözümü sanırım okumadın.okuda konuş.!