1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: hamburg transfer

Default hamburg transfer

arkadaşlar hamburg ile yeni bir kariyer açtım.
    kadroma cesar delgado ve benoit costil i kattım.ancak şu an başka bir transfer yapmadım.bir sağ veya sol kanat oyuncusu almayı düşünüyorum.10 milyon euro civarında trn bütçem var ancak satacağım bikaç adamla bu artabilir.mümkünse genç olsun önerileriniz nedir?ancak ilk sezon ilk 11de oynatabileceğim bir futbolcu olsun.ve iyi paraya satabileyim istersem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sağ kanada West Bromwich takımdan Zoltan Gera'yı alabilirsin.27 yaşında yaşlı sayılmaz.6.500.000 $ civarında.

Sol kanada ise Metz takımından Szabolcs Huszti'yi alabilirsin.500.000$ civarında. 23 yaşında

gökhan güleç i al ben hsv de gokhan guleç gol yagdiriyo

barnetta var her iki kanatta da oynayabiliyor onun dışında gasbarroni ve di natale de iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

sağ kanat için van den borre 2.5-3.5 arası sol içinde guardado meksikali atlas takımında ilerde deli paraya satarsın onuda 3.5-4 miyon € alırısn

sadece iyi bir forvete ihtiyacın var..
    bir de sol açık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sol kanat guardado(3-3,5MN$) veya kevin larsen(1MN$) sag kanata diger arkadasların dedigi gibi vanden borre ya da zoltan gera

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun için oyuncu platformunda sabit başlıklarımız var. Lütfen oraya bakalım.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri