Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Servet Çetin

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default Servet Çetin

    Denizlispor'da parladı

    Galatasaray'ın yeni transferi Servet Çetin profesyonel hayatına Kartalspor’da başladı. Onu ilk Göztepe keşfetti ve renklerine bağladı. Göztepe 1. lige çıktıktan sonra Denizlispor'a transfer oldu. Denizlispor’da başarılı bir performans sergileyerek transferin gözdesi haline geldi. Futbol otoriteleri Türkiye’nin iyi bir defans oyuncusu kazandığını köşelerinde belirtirken Servet, Stam ve Nesta gibi oyuncularla kıyaslanmaya başladı. Denizlispor’da başarılı sezon geçirdikten sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu. Kısa sürede ilk 11’de kendine yer buldu ve milli takımda yerini aldı. Fakat geçirdiği sakatlık yüzünden uzun süre kadro dışında kaldı. Ardından ise Fenerbahçe’nin gerçekleştirdiği transferlerden dolayı forma şansı bulamadı. 2,5 senelik Fenerbahçe macerasının ardından Sivaspor’a gitti. Burada eski formuna kavuştu ve takım kaptanlığına yükseldi. Performansı ile tekrar gözleri üzerinde toplamayı başardı. Sezon bitmeden Galatasaray’a imza attı.

    Servet'in önümüzdeki sezon sergileyeceği futbol şimdiden merak konusu oldu. Yeni sezonda Galatasaray forması altında izleyeceğimiz Servet Çetin’i sizler için inceledik...

    17 Mart 1981 Tuzluca doğumlu Servet Çetin 1.91m boyunda ve 84 kilo. 30 Temmuz 1999’da profesyonelliğe geçti. Kendisi 11 çocuklu bir ailenin tek umududur. 1999'da Kartalspor'da profesyonel oldu. 3 sezon Kartalspor’da oynadıkatan sonra 2001 yılında Göztepe takımına transfer olan Servet, Göztepe takımı ile 32 karşılaşmada görev aldı 1 gol attı.

    Göztepe takımı ile 1. lig’e çıkma başarısı gösteren Servet Çetin, 2002 yılında Denizlispor’a transfer oldu. Denizlispor forması altında 37 karşılaşmada görev aldı 2 gol attı ve 2 de asist yaptı.

    Denizlispor’da istikrarlı bir grafik çizen Servet Çetin, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer etmek istediği futbolculardan biri haline geldi. Servet, 1 Eylül 2003 tarihinde Denizlispor takımından 1.5 milyon dolar karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza atarak transfer Fenerbahçe’ye oldu. Fatih Terim’in alınmasını çok istediği Servet, Galatasaray yönetimi ile maddi konularda anlaşamayınca bu transfer gerçekleşmemiştir.

    Servet Fenerbahçe forması altında ilk resmi maçını 27 Eylül 2003’de Gençlerbirliği’ne karşı Turkcell Süper Lig’de oynamıştır. Fenerbahçe’nin 15 Eylğl 2004 tarihinde Sparta Prag takımı ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kırmızı kart görmüş ve performansı eleştirilmeye başlanmıştı. 3 Kasım 2004 tarihinde Olympique Lyon karşılaşmasında da kırmızı kart gören Servet, taraftar ile karşı karşıya gelmiştir.

    18 Mart 2005’de Denizlispor ile oynanan lig maçında geçirdiği sakatlıktan dolayı Almanya’da uzun süreli tedavi görmüş ve 6 aylık sakatlık döneminden sonra 21 Eylül’de Yalovaspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyebilmiştir.
    Fenerbahçe'nin savunma bölgesine Brezilyalı oyuncular Lugano ve Edu Dracena'yı transfer etmesinden sonra forma bulma şansı bulamayan Servet Çetin 30 Ağustos 2006 tarihinde sezonun başında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına Sivasspor’a imza attı ve böylece Fenerbahçe takımına veda etti. Servet Çetin Fenerbahçe forması altında geçirdiği 3,5 sezonda toplam 79 karşılaşmada forma giydi, 5 gol attı ve 3 de asist yaptı.

    Sivasspor’a transfer olan Servet, oynadığı maçlarda yeniden göz doldurmaya başladı. Hırsı, düzgün yaşam tarzıyla ve performası ile göz dolduran Servet Çetin, Sivasspor’da takımının başında sahaya kaptan olarak çıkmaya başladı. 2006 – 2007 sezonunda Sivasspor’un yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi olan Servet Çetin bu başarılı performansı ile büyük kulüplerin yeniden transfer listesine girmeyi başardı.

    Sezon bitmeden transfer dedikoduları ile ilgili bir açıklama yapan Servet, kulübünün menfaatleri doğrultusunda büyük kulüplerden birine gidebileceğini belirterek Sivasspor’dan sezon sonu ayrılabileceğinin sinyalini verd, ve sezon bitmeden 17 Nisan tarihinde de Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

    Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini bildirdi.

    Yeni sezonda Galatasaray’ın formasını giyecek olan Servet Çetin’in Sivasspor’da başarılı bir sezon geçirmesine rağmen Galatasaraylı taraftarlar arasında Servet’in yeni sezonda Galatasaray forması altında göstereceği performans merak konusu...

    Sezon Takım Ülke Maç Gol Asist

    1998-1999 Kartalspor Türkiye 7 (2.Lig 5) 1 (2.Lig 1) -

    1999-2000 Kartalspor Türkiye 21 (2.Lig 19) 0 (2.Lig 0) -

    2000-2001 Kartalspor Türkiye 26 (2.Lig 26) 0 (2.Lig 0) -

    2001-2002 Göztepe AŞ Türkiye 32 (Lig 31) 1 (Lig 1) -

    2002-2003 Denizlispor Türkiye 33 (Lig 31) 2 (Lig 2) 2 (Lig 2)

    2003-2004 Denizlispor Türkiye 4 (Lig 4) 0 (Lig 0) 0 (Lig 0)

    2003-2004 Fenerbahçe Türkiye 9 (Lig 8) 0 (Lig 0) 0 (Lig 0)

    2004-2005 Fenerbahçe Türkiye 41 (Lig 23) 5 (Lig 3) 2 (Lig 1)

    2005-2006 Fenerbahçe Türkiye 23 (Lig 11) 0 (Lig 0) 1 (Lig 0)

    2006-2007 Fenerbahçe Türkiye 6 (Lig 0) 0 (Lig 0) 0 (Lig 0)

    BAŞARILARI

    2003 Konfederasyon Kupası'nda Üçüncülük

    2003-2004, 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu

    2006 Future Cup Şampiyonluğu - B (A2) milli takım ile
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  2. #2

    Default

    Bu sabah Asena ile yakalandılar vay bee. (:

    Kendini iyi geliştirdi Servet, daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum ben onun.

  3. #3

    Default

    Bu senenin en iyi futbolcusuydu bence,takimimizi sampiyonluga tasiyan isimlerin basinda geliyor.

    Futbolcularin Servet´i tasiyarak podyuma cikarmasi unutulmazdi.

  4. #4
    Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    312

    Default

    Denizliye attığı gol harikaydı

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Karabük
    Mesajlar
    1,379

    Default

    servetttttttttttt servettttttttttttttttttt..............

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    763

    Default

    Kalbimizdesin Servet..

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Önceden dalga geçilen kütük veya balta diye adlandırılan Servet ,şimdi herkesin baştacı helal olsun..

  8. #8
    Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R
    Yaş
    40
    Mesajlar
    252

    Default

    Bu adam 10 numara yaw

  9. #9

    Default

    tese224r3er +++

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,029

    Default

    Bravo Servet bu sezonda böyle bekliyoruz seni...

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    internetten
    Mesajlar
    307

    Default

    adam gerçekten süper inançlı ve hırslı birisi ancak profesyonel diyemem daha dün biriyle yakalanmış falan servette batmaz inşallah

  12. #12
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default Biyonik Adam: Servet Çetin

    Servet Çetin. Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın bu sezonki değişmez ismi, savaşçı ruhu. Lakabı Türkü Baba. Galatasaray taraftaları için Ayıboğan. Bülent Korkmaz'dan sonra Türk futbolunun tartışmasız en fedakar ismi...

    Biraz geriden alalım. Kariyerine Kartalspor'da başladı Servet, oradan Göztepe'ye, sonra da Denizlispor'a gitti. Bir yıl oynadığı Denizlispor'da Fenerbahçe'nin dikkatini çekti ve Fenerbahçe'ye transfer oldu. Christoph Daum döneminde 3 yıl Fenerbahçe'de forma giydi.

    Fenerbahçe'de pek iç açıcı bir performans gösteremedi. Heleki meşhur Milan ve Ukrayna maçlarındaki Sheva vakaları hala akıllarda. Olmadı. Yapamadı Fenerbahçe'de, tutmadı maya belki de, her ne kadar elinden geleni yapsa da.

    Tekrar Anadolu yolu göründü Servet'e. Sivasspor'a transfer oldu. Sivas'da gözlerden ırak olduğu için daha bir rahat oldu, kendini toparlama fırsatı buldu. Pes etmedi, mücadeleyi bırakmadı. Ve nitekim yaptığı müthiş çıkışla daha sezon bitmeden Galatasaray ile anlaştı.

    Galatasaray taraftarı epeyce yadırgadı, Servet'i ilk geldiğinde. Taraftarların %99 ı burun kıvırmıştı, Servet'e. Haklıydılar, belki de. Sonuçta Fenerbahçe'deyken kendileri alay ediyorlardı Servet ile. Anadolu takımlarını pek takip etme imkanı olmadığı için de Servet'in yaptığı çıkışı görememişti belki de çoğusu. Ama Galatasaray'ı yönetenler izlemişti. Takip etmiş, görmüş, getirmişti.

    Sezon boyunca yaptıklarıyla, gösterdiği performansla ilk geldiğinde kendisine burun kıvıran taraftarı da mahcup etti. Süper Lig'de 34 maçın 33 ünde, UEFA Kupası'nda 10 maçın tamamında, Türkiye Kupası'nda da 8 maçın tamamında forma giyerek tüm sezonda 51 maçta forma giydi. Sadece 1 fire vererek ve sadece 5 sarı kart görerek. İnanılması güç bir efor sarfetti Servet, nerdeyse bütün maçlarda oynayarak. Bununla da kalmadı. Sezon içerisinde Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri maçlarının da tamamında oynadı, öyleki Avrupa Şampiyonası'na kalınca en büyük primi de o aldı.

    Avrupa Şampiyonası'nda da kaldığı yerden devam etti, sakatlığı ona dur diyene kadar. Ee haliyle, insan vücuda da bir yere kadar. Tek ayakla oynadığı Portekiz, İsviçre, Çek Cumhuriyeti maçlarından sonra iflas etti Servet'te. Hırvatistan ve Almanya maçlarında oynayamadı. Ama artık biz şunu biliyorduk ki en ufak oynama imkanı olsaydı bile oynardı. Çünkü göstermişti bunu bize Portekiz, İsviçre ve Çekler karşısında.

    Şimdilerde sakatlığının tedavisiyle uğraşılıyor.. Servet açıklama yapmış, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetişebilirim diye. Eğer böyle diyorsa Servet, biz biliyoruz ki Servet o maçta sahada olacak.

    Galatasaray'ın şampiyonluğunda da Türk Milli Takımının Avrupa Şampiyonası üçüncülüğünde kim ne derse desin, en büyük pay Servet Çetin'e aittir. İnsan üstü çabasıyla, vücudu iflas edene kadar oynamasıyla, savaşçı karakteriyle ve belki de en önemlisi inanılmaz bir gelişme gösterdiği futboluyla bana göre Türkiye'de yılın futbolcusu da olmuştur.

    Ee ne duruyoruz o zaman?

    "Serveeeeeeeeet, Serveeeeet..."


    http://bitchofbat.blogspot.com/2008/07/servet-etin.html

    Not:Alıntıdır Güzel bir yazı oldugu için hosuma gitti

  13. #13
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Evet güzel bir yazı teşekkürler..

  14. #14

    Default

    Ligimizde en cok gelisme kaydeden isimlerden birisidir Servet Cetin,yüregiyle oynamasi,sahada savasmasi tribünlerin onu cok sevmesine neden olmustur.

    OoOoO Ayibogan Serveeet

  15. #15
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Servet öyle bir isimki bazen yaptıgı hataları çocuklar bile yapmaz,Ama o hataları en aza indirgemese bizim servet'e olan sevgimizi artırdı.Her maçta düşüyor kalkıyor herşeyi yapıyor.Servet Yüregi ile Oynuyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  16. #16
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Şuan ki formuyla ligin tartışmasız en iyi stoperi. Umarım böyle devam eder.

  17. #17

    Default

    Shevchenko'nun formasından her fırsatta çekip bir türlü yetişemeyen adam...

  18. #18
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Can o dediğinin üstünden yıllar gecti (=

  19. #19
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Zaten o zamanki shevchenko'ya kim yetişebiliyordu ki
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  20. #20

    Default

    dedim kankam alıntı yapar ama görmedi heralde...

    Takılıyom ya Servet için sölenecek en anlamlı söz fakir ama gururlu genç klişesidir... Sivas'a yollandı büyük takım adamı değil denildi ama GS de harikalar yarattı sürekli üzerine koyarak oynuyor ve çalışma azmi ile disiplini ile Milli Takımın değişilmezi...

    Teßrikler S.Çetin...

    Sheva en sonunda isyan etti al abi formayı verim sana gibilerinden yapmıştı hiç unutmuyom onu

  21. #21
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3,078

    Default

    * 6-2'lik Manchester maçında, Nistelrooy'un yerlerde sürüklediği ama hiç pes etmeyen insan...
    * Bir futbolcu kariyeri boyunca kameralara hep tükürür, aksırırken mi yakalanır...
    * Hırslı bir insan bir çok kez (hala devam ediliyor) yersiz yıkıcı eleştriler almasına rağmen TSL'nin iki büyük takımında görev yapmış, başarılı bir insan..
    * Yine yersiz yıkıcı eleştrilere rağmen milli takımın da ihtiyacı olduğu bir tip oyuncu

  22. #22

    Default

    Servet´i forumda en cok elestirenlerden biriydim sezon baslarinda,ama kendisini inanilmaz gelistirdi,bana laflarimi yedirtti vallahi

    Yalniz 1 kisi gecince inanilmaz cosuyo,milleti calim manyagi yapiyo,teker teker geciyo birilerini,sonradan takiliyo ama Hem tribünleri costuruyo,hem kendisi cosuyo
    Birgün böyle bir gol atip Dünya tarihine gececek ama,ne zaman bilinmez

  23. #23
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    30
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Türkiye'nin ve Türkiye Liginin en iyi sayılı stoperlerinden birisi.Gerçekten mükemmel bir oyuncu defans yapıyor hücuma katılıyor.Helal olsun Servet

    AYIBOĞAN SERVET
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  24. #24
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,167

    Default

    bir gün sahada çatlayacak diye korkuyorum gaziantepspor maçında kendi ortasına kafa vuran insan bile olmuştu

    seni sevmeyen ölsün servet
    hatta sen öldür
    Fikirlerim burada

  25. #25
    Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,162

    Default

    İstanbul'dan Anadolu'ya giden birçok futbolcunun aksine kendini 10larca kat geliştirip çalışmış bir şekilde İstanbul'a geri döndü.Ben dahil herkesin neden alındı ki sözlerine karşın o hırsıyla,fedakarlıklarıyla bizim gönlümüzde taht kurdu ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.Bu mükemmel formu inşallah hep devam eder ve Milli Takım'a da yansır.
    Ayrıca kaburgası kırıldığında benim kadar bi bandajla çıkmıştı sahaya onu hiç unutamıyorum

  26. #26
    Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,779

    Default

    Kendini en cok gelistiren oyuncudus bu yil..Sezon sonu kesin baska bir takima gider, daha üst seviyeli lige..

    Servet artik kendine göre oyun kurmayada calisiyor..tamam 4-5 kisi geciyor ama son pasi etkili degil, bunuda yapsa Türkiyede ne isi olurki

    Bizim Luciomuz, diyecem ama ben Ayibogani tercih ederim

  27. #27

    Default



    ucadur Servet

  28. #28
    Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer
    Mesajlar
    2,828

    Default

    Servet kendini çok çok geliştirdi ve Galatasaray'ın göz bebeği halinde şu anda. Daha da iyi olacaktır, kendisine güvenimiz tam..

    Ayıboğan Servet !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

  29. #29
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,709

    Default

    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Shevchenko'nun formasından her fırsatta çekip bir türlü yetişemeyen adam...
    Servetin şöyle bir açıklaması vardı eğer ben maç içinde ileri çıkmasam arkadaşlarımın açıklarını kapamaya uğraşmasam belki benden iyisi olmazdı..Yani o maçta serveti çok suçlamam lazım..Hiç shevsenkonun peşine koşmasaydı ümit serkan balcı gibi belkide o maçta daha iyi oynardı..Üstelik servetin fiziği itibariyle shevayı tutması zaten anormal bi durum.. Onu lucio da tutamazdı..

  30. #30
    Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,162

    Default

    Fener maçında da kusursuz oynadı eğer şampiyon olursak aslan payı Servet'indir.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •