1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Knowledge sorunu

Default Knowledge sorunu

Menajer profilindeki knowladge a yeni ülkeler nasıl ekleniyor.Eklenen ülkeler neye göre ekleniyor? Bu eklenen ülke sütunlar nasıl artıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunun belirli bi ölçüsü yok yani avrupada şampiyon oluyorsun almanyada hiç tanınmazken trinidad&tobagodan baya tanınıosun gibi ama bunu artırmak için başarı şart tabiki ülkeler kafasına göre geliyor onu takma

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kadrondaki degisik ulkelerden oyuncular da etkiliyor galiba ayrıca 2.memleket secersen de cubugun yarısı doluyo o ulkenin yada yardımcının falan tanıdıklarını sende yavas yavas tanıyon galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Cok saçma bır uygulama bence ama 08 de bıraz degısecek gıbı
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

benim bildigim takımındaki scoutları ne kadar fazla ulkeye gonderirsen o kadar knowlegde in artio. Ben en fazla dunyada %72 fln gormustum

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    benim bildigim takımındaki scoutları ne kadar fazla ulkeye gonderirsen o kadar knowlegde in artio. Ben en fazla dunyada %72 fln gormustum
    Sanırım kulübün knowladge ını anladın. Ben menajer profilindeki sağ al sütunda bazen başka ülkeleri de tanıyabiliyorum bundan bahsetmiştim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

scotlarınla ilgili galiba vede oyuncu aldığın ülkelerle ilgili ha bide pilot takımla

Nesil
    2003

Knowledge = Bilgi

Bir ulkede ne kadar fazla calisirsan, veya oyuncularin ne kadar farkli ulkelerden gelirse, veya gozlemcilerin ne kadar farkli ulkelerde oyuncu izlerse, diger ulkelerdeki oyuncular hakkinda o kadar fazla bilgin olusuyor.

Mesaj Yetkileri