Man City yönetimi aldığı ani kararla Sven-Göran Eriksson'un yerine Yılmaz Taş'ı getirdi
>>AZ SONRA hazırlık ve transfer dönemi ile ilgili tüm ayrıntılar<<
Man City yönetimi aldığı ani kararla Sven-Göran Eriksson'un yerine Yılmaz Taş'ı getirdi
>>AZ SONRA hazırlık ve transfer dönemi ile ilgili tüm ayrıntılar<<
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
ilk mesaj bnden olsun basarilar
başarılar Yılmaz...
başarılar![]()
![]()
Devamını bekliyorum..
Evet arkadaşlar transfer dönemi bitmedi ama elhadji V3 ile oynadığım için transfere gerek duymadım sadece Jeffrey Ntukayı renklerime bağladım.Bu arada hazırlık kampımda böyle gecti:
İyi gecti hazırlık kampı ofansif olarak cok iyiyiz ama defansif olark ofanstaki kadar iyi degiliz lig baslayana kadar bu sorun üzerinde duracagım.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
çok iyi yılmaz hazırlık kampı başarılar. serbestte bir çok oyuncu var hepside süper keşke bana msnden sorsaydın.
hazirlik donemi muhtesem gecmis uzun surer insallah
Başarılar..
Premier League 1.Hafta
Bu macı hakkımızla kazandık diyebilirim.Etkili oynadığımız maçta gol vuruşlarında biraz daha iyi olsaydık fark yapardık defansif anlamdada iyi olmamıza rağmen 1 gol yedik ama bu golde frikikden geldi.Bu mac ilerisi için ışık verdi.
Premier League 2.Hafta
Bu mactada etkili oynadık fakat yine gol vuruşlarında zayıf kaldık ve bunun bedelini ödedik inşallah önümüzdeki Chelsea macındada bu kadar zayıf vuruşlar yapmayız.
Tyler Durden- Fight Club
chelsea insallah yenersin zor gecer mac
Premier League 3.Hafta
Ortada gecen bir maçtı yenemedik ama beraberlik aldık böyle bir deplasmandan beraberlik almakda iyidir.Şimdi önümüze bakacağız
Tyler Durden- Fight Club
OoOoOo..
tEBRİKLER....
chelsea maci guzel olmus
başarılar dilerim
başarılar dilerim adaş bende city hayranıyım.
Başarılar Yılmaz ligede iyi bir başlangıç yapmışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Premier League 4.Hafta
Bu macta iyi oynadık ve kazandık.Ancak yinede iyi oyunumuzu gollere son 20 dakikada yansıttık.Şu an hedefimize adım adım gidiyoruz.
Premier League 5.Hafta
Bu macta etkiliydik ama gol atamadık son dakikalarda kaleyi abluka altına almamıza rağmen kazanamadık önümüze bakacagız.
League Cup 2nd Round
Rahat kazandık.Zaten Prestonuda rahat geçmeliydik.
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler iyi gidiyorsun Yılmaz.
Sagol Yunus
Tyler Durden- Fight Club
cok iyi gidiyosun yilmaz abi
Tebrikler.Salla adayı![]()
Basarilar Yilmaz bence ılk 3 e girip şampiyonlar ligine gideceksin. Chelse maçı çok çekişmeli olmuş
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
tebrikler.....
Portsmouth maçında 2katı şut çekmene rağmen rakibin 0-0 bitmiş yazık olmuş..
Başarılar..
arkadaslar yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.
Premier League 6.Hafta
Premier League 7.Hafta
Premier League 8.Hafta
Premier League 9.Hafta
![]()
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler Yılmaz iyi gidiyorsun da puan durumunu koyarmısın?
dersaneden gelince hepsini ekliycem Yunus simdi degerli yorumlarinizi bekliyorum
Tyler Durden- Fight Club
guzel gıdıyosun suana kadar ama sunderland beraberlıgı kotu olmus everton macında kotu oynamıssın
Genel olarak Güzel gidiyor..