1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Bende Besiktasla Başladım Ama

Default Bende Besiktasla Başladım Ama

Arkadaşlar Bende Beşiktaşla Başladım İşte Transferler Satılanlar Falan Gayet Güzel Hazırlık Maçlarında da İyiydim Ve Championlar Liginde 2. ön eleme macı bana b36 geldi evimde 3-1 deplasmanda 5-0 lık skorla geçtim Sora zürich geldi onlada deplasmam 1-1 evimde 3-0 Sora Kuralar Çekildi

1.torba:liverpool
    2.torba:sevilla
    3.torba:besiktas
    4.torba:Csk Moscowa

Neyse Grup Maçlkarı Oynandı Başarılı Sayılırım Hepsinin skorunu yazmaya gerek yok yok ve sonuçlar

1.CSK moscowa
    2.besiktas
    3.sevilla
    4.liverpool

Yani torbadan çıkanlar tam tersi oldu yani 1. çekan 4. 2.çıkan 3. 3.çıkan 2. 4. çıkan 1.

neyse gruptan çıktım mila geldi

evimde 2-1 yenildimö deplasmanda 3-1 kazandım ce ceyrek finale kaldım (bu arada golcum bobo milan maçında sakatlandı)
    ve ceyrek finalde m.unt evinde 3-0 benim evimde 2-0 koydu ve elendim

Sonucta Besiktasla Çeyrek finale kadar geldim Bu bi başarıdır ama gelgelelim lige

Son uc maç kala 8. sıradaydım

Ve yonetimin duşunce si avrupa kupalarındaki basarıdan memnun görünüyorlar ancak ligdeki durumuz dan dolayı yönetimin size güveni azalıyor şeklinde bşi

Sizce İlginç değilmi yoksa ben ilk defa çeyrek final oynadığım için mi böle oldu hemde milan ı eleyerek bu arada maç ten iki hafta sora milan ın menajeri kovuldu

valla ilginç bi durum ben turkiyede galatasarayla şampiyonlar liginde 3 kez ceyrek finale cıktım(farklı oyunlarda)o sezonların sadece brinde sampiyon oldum ama yötetimin bana güveni tamdı.demekki bu durumda senin yonetimde bişey var..

Nesil
    2007
    Yer
    34

önceki beşiktaş konusundan bakabilirdin çözümlere
    Her beşiktaşla oynayan gelip dese hiç hoş olmaz
    ama uyarı yapmak bana düşmez tabii...
    neyse konumuza gelelim
    Sana siteden antrenman programı indirmeni ve denemeni tavsiye ederim
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Beşiktaş iki üç sezonda hem ligde hem de avrupa da iş yapıcak duruma geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

bu bana fenerin gs yi 6-0 yendikten sonra ligi 4.5 mi ne bitirmişti onu hatırlatıyor

Mesaj Yetkileri