1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Gezelim & Görelim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default Gezelim & Görelim

Başlıktan okuduğunuz gibi yeni sisteme geçilmeden önce böyle bir bölüm vardı.Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerin fotoğraflarını koyup o yerler hakkında bilgi sahibi oluyor ve görmüş oluyorduk.Bildiğiniz gibi okur yazar sistemine geçildikten sonra bazı bölümlerin yeniden açılacağı söylendi.Acaba o bölümler içinde "Gezelim & Görelim" bölümüde var mı?Bence olursa çok iyi olur.Sadece bir öneri,beğenenler veya beğenmeyenler olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok gerekli oldugunu düsünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Geyet yararlı bir bölüm.Forum oyunları açıldıysa bu bölüm de açılmalı...

açılırsa iyi olur

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Forum oyunlarını sohbet alanını toparlamak amacıyla açtık. Gerçi ben tümden kaldırılmasından yanayım ama bakalım ilerleyen günlerde bir karar veririz.

Gezelim & Görelim bölümünü ilk açarken kişiler kendi yaşadıkları şehirleri, gidip gezdikleri yerleri anlatsınlar resimlerle süslesinler diye açmıştım ama baktım ki internetten resim + yazı bulan c/p yapıyor ben de kaldırdım.

Ama belki 2 kategori dahilinde tekrar açılabilir, çünkü kişiler memleketlerini, beğendikleri hayran kaldıkları yerleri tanıtmak isteyebilir.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

Volkan abi, şimdi hatırladım. Oraya özenerek bir konu açmıştım ve kalktı. Eğer araştırılarak konular açılabilir. Böylece daha güzel olur. Yok K/Y yapılan konular kalka bilir. Sonuçta araştırılarak açılan konular belli oluyor.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Başlıktan okuduğunuz gibi yeni sisteme geçilmeden önce böyle bir bölüm vardı.Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerin fotoğraflarını koyup o yerler hakkında bilgi sahibi oluyor ve görmüş oluyorduk.Bildiğiniz gibi okur yazar sistemine geçildikten sonra bazı bölümlerin yeniden açılacağı söylendi.Acaba o bölümler içinde "Gezelim & Görelim" bölümüde var mı?Bence olursa çok iyi olur.Sadece bir öneri,beğenenler veya beğenmeyenler olabilir.
    Gezelim&Görelim yerine Memleketim olsun. Sadece yer tanıtmak amaçlı olmasın. Mesela ben bir konu açarım Forumdaki Karadenizliler Kimler ve Hangi İlden?? diye ve kimlerin Karadenizli olduğunu öğrenirim. Sadece yer tanıtmak amaçlı açılmamalı diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri