Alonso'nun ben sene sonu gideceğini düşünüyorum.
Sizce Alonso'nun yerine kim gelsin ?
Alonso'nun ben sene sonu gideceğini düşünüyorum.
Sizce Alonso'nun yerine kim gelsin ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gündemde olan Rosberg uygun isim olabilir...Ayrıca Kubica'da benim begendiğim pilotlar arasında..
Ben ayrıLacağını sanmıyorum..Şu anda da onun yerini doLdurabiLecek potansiyeLde piLot yok ama ben N.HeiLfeLd i beğeniyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galiba açıklama yapmış Hayrettin Abi ayrılcak, sorunları var McLaren ile bence Button,Heidfeld,Rosberg en ideal adaylar...
RenauLt tan hiç ayrıLmayacaktı asLında.KraLLar gibi tek başına bütün iLgi üstünde tam da istediği gibi gidiyordu herşey.HamiLto nun göLgesinde kaLmak biraz etkiLemiş anLaşıLan aLonso yu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Pedro de la Rosa..
Juan Pablo Montoya ama Montoya'nın geri gelmesi biraz zor o yüzden
Jenson Button yada Nick Heidfeld'den birisi çok doğru seçim olacaktır. Bence Button McLaren'de şampiyon olabilecek potansiyele sahip.
Montoya Nascar'ı bırakmaz herhalde..![]()
N.Rosberg veya J.Button gelmeli..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kubica gelmeli...
David Coulthard gelsinde coşsun bakalım şu Formula'nın tozunu alsın.![]()
Nick Heidfeld bence..Sebastian Vettel de olabilir ama o daha çok genç
De la Rosa ispanyol değilmiydi yaa geçen senede son 5 yarış oynadı galiba
Aynen öyle..
Rosberg,Kubica,De La Rosa olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
De La Rosa yaşlı değil mi yahu ?
Evet de, heyecanının bittiğini hiç sanmıyorum..
De La Rosa McLaren'in test pilotu ayrica 35 yaşında.
sonuçta hali hazırda McLaren pilotudur.
Montoya yerine yarışmıştı geçen sene.
ben button fanatigiyim umarım mclaren e gelmez cünkü markalarda da ferrariyi tutuyorum button mclaren oldugunda bende mclaren olmak zorunda kalıcam zaten yetenekli olmasına ragmen bu sene formsuz button mclaren Nick Heidfeld ile anlasır bence
Artık değişik pilotlar gelmeli. Aynı isimlerden sıkıldım. F3'ten pilotlar bulabilrler. Yeni Schumilere yol açmak lazım.
Hamilton McLaren'in alt yapısından yetmişmiş bir pilot o yüzden pek bi kumar olduğunu sanmıyorum. F3 den pilotları zaten buluyorlar. ama onları direk F1'e koyamazlar. arabalar birbirinin aynısı deil. 4-5 ay çalışma ilede sürülecek bişi deil, o yüzden ileriki senelerde keşfettikleri pilotları görebiliriz ancak.
İngiliz takımı ve 2 İngiliz bu takımı çok iyi sırtlar düşüncesindeyim.
Hamilton & Buttonbu 2 yetenekli pilotu aynı takımda buluşturması gerek McLaren'in. Ama sanmıyorum, sene başında konuşulanlar gerçekleşebilir.
Alonso Kimi yer değiştirir.
Kumar pekte yerinde bi kelime değildi haklısın.. riskli bi karardı yinede bana göre...Ama zannetmiyorum Hamilton'un yanına bi Hamilton daha koyacaklarını F1 tecrübesi olan biri gelecektir..
Hemserin Räikkönen kalsin Ferraride. Bu yil sampiyon olacak. Nico Rosberg gelsin. Mclaren finlileri seviyor, mesela Mika Häkkinen ve Kimi Räikkönen.
Jenson Button gelmeli kesinlikle.Bmw pilotlarından biride olabilir...
bence Mclarene Nico Rosberg gelmeli.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
De La Rosa McLaren'e son baharında bir şampiyonluk yaşatabilir.
Kubica,Button yada De la Rosa gelmeli bence.Alonso'ya da Montoya gibi Formula 1 dünyasından atılmalı.