Evet arkadaşlar yeni çıkan oyunumuzla bir siftah yapalım dedik (: Fifa bölümünde konuya ilgi olmaz diye buraya açıyorum. Yöneticilerimizde uygun görürse konunun burda kalmasını rica ediyorum. Zaten grup usulü olmayacak 1 hafta da biter (: Ufaktan kurallardan bahsedeyim:
Kurallar çok basit çünkü kural yok dermişim![]()
Oyun hamachi üzerinden oynanacak. 24 veya duruma göre 12 kişilik bir turnuva düşünüyorum. Maçlar hamachi üzerinden oynanacak (Denendi test edildi kopma olmuyor) Ama olurda kopma yaşanır ise FM Turnuvalarındaki gibi kalan süre tekrar oynanacak. Sonuç tek ss ile belirtilecek. Veya iki tarafında skoru kabul etmesi ile son bulacak. Başvurularda herhangi bir takım seçilebilir. Şuana kadar MSN yoluyla başvuru yapanlar ve takımları;
Emre1905: Barcelona
Msn; [email protected]
Gerrard: Liverpool
Msn; [email protected]
tosunpasa: Man Utd.
Msn; [email protected]
Fenerbahce_1907: Inter
Msn; [email protected]
EreN: Chelsea
Msn; [email protected]
Batuhanry: Arsenal
Msn; [email protected]
uykum_ fiRaRi : R.Madrid
Msn; [email protected]
PESkolik: Roma
Msn; [email protected]
Fıratcan Alçınkaya: Bayern München
msn; [email protected]
tottiyilmaz: Milan
Msn; [email protected]
20alex20: Juventus
Msn: [email protected]
Not: Katılmak isteyenlerin hepsini seçmiyeceğiz maalesef, aralarından bu turnuvayı aksatmayacağına inandığımız kişileri seçeceğiz. Diğerlerini eleyeceğiz. Katılım olmazsa da iptal ederiz turnuvayı.
Dip Not: Online olarak Fifa 08'i oynarken maç esnasında masaüstüne dönerseniz oyundan atar. Bu yüzden buna dikkat etmenizi öneriyoruz.