1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 2007'de Yılın Futbolcusu Kaka'...

Default 2007'de Yılın Futbolcusu Kaka'...

Kaka'yı meslektaşları zirveye çıkardı

Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'yı 2007'nin en iyi futbolcusu seçti.

Dünya genelinde 45 bin profesyonel futbolcunun, yılın en iyi futbolcusunu belirlemek için kullandığı oylar, Kaka'yı zirveye çıkardı.

Ödülü ilk kez kazanan 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 2007'de Milan'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda başrolü oynamış, takımı kupaya uzanırken 10 gol kaydetmişti.

Uluslararası Profesyonel Futbolcular Federasyonu, yılın futbolcusu ödülününün geçen iki yıldaki birincisi Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'ydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kesinlikle doğru bir oylama olmuş, daha iyisi olamazdı çünkü..

Tebrikler Ricardo Izecson dos Santos !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Bana göre dünyanın en iyi futbolcusu ama Milan'da oynadığı için takımla beraber onda da bir düşüş var bu sene, 2008 de bu ödülü Messi alır ........

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle hakkeden almış.Bu sene Barça süpürürse gelecek senede Messi alır diye düşünüyorum.

Kaka bu sezon cok kötü oynuyor.Gecen sezon cok iyi oldugu dogrudur,ama mesela Cristiano Ronaldo ya da Messi ondan daha cok hakediyor bence.Eger ödül 2007`nin en iyi oyuncusu ödülüyse bunu erken verdiler,cünkü daha Ocak`a kadar zaman var.Yok ödül 2006-2007nin en iyi oyuncusu ödülüyse Kaka dogru secim olabilir,yok benim fikrime gelirsek Cristiano Ronaldo kesinlikle bu ödülün sahibi olmaliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

C.Ronaldo'nun hakkıydı bence ödül.. Bu sezon Kaka çok kötü. Geçen senede iydi fakat C. Ronalda'dan çok üstün değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle Hak Etti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gerçek oylama aralıkta veriliyor bu başka bir kuruluşun oylaması.fifanın resmi yılın futbolcusu ödülü aralıkta veriliyor.aralıkta verilmesinin sebebi oyuncunun performansındaki istikrar.

bu ödülü bence messi alcak.çünkü onun gibi istikrar yakalayan oyuncu yok.geçen yıl cannavaroya verilen ödülden beri yaklaşık 40 maça çıktı messi ve bu maçlarda yaklaşık 25 gol attı.penaltı ve duran topları r10 kullanmasına rağmen.üstelik geçen yıl 3.5 ay da sakattı.

messi kadar göze hoş gelen futbol oynayan yok.seyirciye değil takımı için yüreğiyle oynayan messi en yetenekli futbolcu.rakibi varsa çıksın göstersin oyununu.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hak etti. Baska diyecek bisey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haketmişti
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bende hakettiğini düşünüyorum . Bu ödül geçen seneye ait. Bu sezonun en iyi performansını şu ana kadar messi gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkını buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu normal fifa oylaması değil. Aralığı bekleyin .

Sheriff Misafir

Normal bir karar C.Ronaldo'da olabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ne C.Ronaldo,Ne Messi,ne de Kaka.Böyle giderse Fabregas Aralık ayında 2007 Yılın Futbolcusu ödülünü rahatlıkla alır.The Best midfielder In The World

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Buraya yazıyorum birisi bir patlıcak 2005-2006 daki oyununu yakalayacak. Steven Gerrard

Nesil
    2006
    Yer
    -

Kesinlikle akketi süper adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezonki oyunu ile bunu hakettiğini düşünüyorum.

Bu sezon Madrid'e gitseydi daha iyi bir performans gösterebilirdi.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri