Milli takım moldova ve yunanistan maçında şehitlerimiz anısına siyah forma giysin mi?
aslında konuya ankette koyucaktım ama nasıl konulduğunu bilmediğim için koyamadım kusura bakmayın
Milli takım moldova ve yunanistan maçında şehitlerimiz anısına siyah forma giysin mi?
aslında konuya ankette koyucaktım ama nasıl konulduğunu bilmediğim için koyamadım kusura bakmayın
Aslında yine KIRMIZI - BEYAZ formamızla çıkmalıyız, herşeye rağmen dimdik ayakta olduğumuzu ve kimseden korkmadığımızı tüm dünya görmeli !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Giyilsin tabiki . Bu vatan uğruna ölen şehitlerimiz için az bile kalır.
Siyah forma istiyoruz!
Arka arkaya gelen acı haberlerle sarsıldı Türkiye... Önce Şırnak’tan gelen 13 askerimizin hain bir pusuda şehit düştüğüne dair bir haber... Bu haberin acısı yüreğimizi dağlarken hemen ardından gelen 2 şehit haberi daha... Hepimiz, tüm Türkiye şehit düşen evlatlarına ağlıyor... Dileğimiz böylesi kara haberlerin son bulması...
Kardeşi kardeşe düşman etmek isteyen teröre gereken yanıtı kahraman Türk ordusu verecektir elbette. Ama bu hain oyunu boşa çıkartmanın bir yolu da sıksıkı kenetlenmekten, yüreklerimizin kahraman Mehmetçikle birlikte attığını göstermekten geçiyor. Bu kara günleri bu şekilde yeniden aydınlığa çıkartacağız kuşkusuz.
Bugünlerde Türkiye’nin dört bir yanında şehit cenazeleri kaldırılıyor, Türkiye şehitlerine ağlıyor... Bizde bu acıyı derinden paylaşıyoruz. Ve kimsenin bu acıya kayıtsız kalmamasını istiyoruz.
Milli maçların sadece futboldan öte, bir ulusu daha da kaynaştırmanın, bir araya getirmenin, ulusal duyguları daha da coşturmanın bir aracı olmasından hareketle Fanatik Gazetesi’nin çağrısına biz de destek veriyoruz:
EURO 2008 elemelerinde 13 Ekim’de Moldova, 17 Ekim’de ise Yunanistan ile kritik önemde bir maç oynayacak Milli Takım’a biz de sesleniyoruz:
Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen.
Hem bu vahşete kayıtsız kalan Avrupa’ya tepkimizi göstermek, hem de Türkiye’nin 81 iliyle bölünmez bir bütün olduğunu haykırabilmek adına...
Haydi, tüm Türkiye bunu bekliyor...
Webaslan
düşünce güzel ama zaten formamızın rengi şehitlerimizin bu vatan uğruna akıttığı kandan geliyor. kollarına siyah bir bant takabilirler belki. böyle bir şey de yapılabilir.
bant yeterli olmaz siyah forma olmalı
Kırmızı Beyaz daha iyi olur teröristlere bu zevki vermeyelim
valla tamamen değil ama sortunu sıyah yapabılırler
KIRMIZI - SiYAH Forma Giyilmeli ßence..
Tamamen uygun diye içimDen geçiyo.
Kırmızı yeterince şey anlatmıyor mu ki?Böyle kalması gayet uygun bence...
Kollarına siyah bant takabilirler.Bence kırmızı-beyaz forma ile çıkıp hala dimdik ayakta olduğumuzu ve kimseden korkmadığımızı göstermeliyiz.
siyah forma giyerek onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz KIRMIZI-BEYAZ formamızı giyeriz hala dimdik ayakta olduğumuzu herkese gösteririz
bence giyebiliriz.teroristlerin ekmegine yag surmekle bi ilgisi yok bence.zaten yastayız cunku.
bugün futbol gündemi programında ömer soy adını unuttum bu konu ile ilgili birşey yapılamazmış 3 forma verilmiş fifaya kırmızı beyaz ve turkuaz galiba onun dışında forma giyilemezmiş siyah bantla çıkmayı düşünüyormuşuz
bence de güzel bir fikir her türlü olur ama siyah forma daha bir manidar..
Giyebiliriz, hoşta olur fakat bu sadece taraftarın, bizlerin görüşü.
(/s)
o formadaki kırmızı neyi ifade ediyor ? boş yere Kırmızı Beyaz değiL hiç bişeyde değiştiremez bence..
ÇıkmayacakLarını umuyorum..
milletimiz içerisindeki teröre karşı bazı uyarı ve tepki niteligindeki hareketler, bize kötü şeyler yapanların hoşuna gidiyor görüşüne katılıyorum, bence siyah bant yeterli abartmamalıyız
Biz siyah giydiğimizde avrupada neden siyah giymişler diye sorgulayacaklarını sanmıyorum. Aksine çoğu kişinin belirttiği gibi Kırmızı-Beyaz formayı giymeliyiz. Zaten o kırmızı şehitlerimizin kanı.
FIFA'ya verilen örneklerde bu forma olmadığı için giyilmesi pek muhtemel olmadığından konuyu kapatıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"