Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: "Yanlış karar vermişim!"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default "Yanlış karar vermişim!"

Tecrübeli kaleciyi 80'inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı bırakan yan hakem Baki Tuncay Akın: “Yanlış karar verdim. Maçın ardından pozisyonu tekrar izlediğimde Rüştü’nün elle müdahale etmediğini gördüm''

BEŞİKTAŞ’ın dün oynadığı Trabzonspor maçında karşılaşmanın 80. dakikasında ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kalan Rüştü Reçber’in, ceza almaması bekleniyor.

Siyah-Beyazlı kalecinin müdahalesi sonrası orta hakem Bülent Yıldırım’ın devam kararına rağmen, yan hakem Baki Tuncay Akın ısrarla bayrağına kaldırıp, Rüştü’nün elle müdahale ettiği görüşünü karşılaşmanın ardından, "Hata yaptım" diye değerlendirdiği belirtildi.

Yan hakem Baki Tuncay Akın’la konuşan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, hakemin karşılaşmayı televizyon görüntülerinden izlemesinin ardından kendisine, "Kararım yanlışmış. Rüştü topa elle müdahale etmemiş. Bu hatalı kararı raporumda belirteceğim" dediği öğrenildi.

Yan hakemin bu sözlerinin ardından, Rüştü’nün önümüzdeki hafta oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşmasında ceza alma durumunun ortadan kalkacağı bekleniyor.

Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son pişmanlık fayda etmez!
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

iyikide maç o skorla bitti yoksa bir kaos daha yaşanırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu tamam hakemlerde hata yapar.Ama neden böyle ciddi hatalar hep bizim başımıza geliyor.Hakem Bobo'ya şükretsin valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Aslında maçın skoruna bakıp hakemin bu hatasını görmezden gelmek yanlış olan bence Deniz. Beşiktaş yönetimi bu yanlış kararla yenilseydi nasıl davranırdıysa şimdide öyle davranmalı bence. Ancak bu davranıştan kasıt asıp kesmek değil tabii ki içi boş laflar etmek değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Aslında maçın skoruna bakıp hakemin bu hatasını görmezden gelmek yanlış olan bence Deniz. Beşiktaş yönetimi bu yanlış kararla yenilseydi nasıl davranırdıysa şimdide öyle davranmalı bence. Ancak bu davranıştan kasıt asıp kesmek değil tabii ki içi boş laflar etmek değil.
    Abi doğru söylüyorsunda bir de puan kaybı olduğunu düşünsek çok daha kötü şeyler olurdu yapılan hata tabiki çok yanlış ama sonucu etkilememesi bunun iyi tarafı ... gerçekten beşiktaşa çok büyük hakem hataları oluyor bunun bir an önce önlenmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem bence cok büyük bir hata yaptı hatta hayatının hatasını yaptı. Ki son dakikalarda Trabzonspor'un bir topu direkte patladı, gol olsa idi sonunu hazırlamış olurdu diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın da galibiyet aldı diye bunu göz ardı etmemesi lazım 2-3 haftadır açık ve net Beşiktaş'ın hakkı yeniliyor, itiraz etmemeye devam ederlerse daha çok hakları yenir. Başkan çıkıp televizyon'a millet'e savuruyor, sen git hakkını ara kardeşim millet ile ne işin var.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Puan kaybı olunca farklı olmayınca farklı davranmak yanlış bence. 3puan kazanmışsın yada kazanamamışsın. Eğer sen 3 puan aldım diye hatayı sineye çekeceksen hata sonucu kaybettiğin maçtan sonra çıkıpta ben hatayla puan kaybettim deme hakkın olmaz. Tabii ki bu benim görüşümdür. Ancak doğrusunun bu olduğuna inanıyorum.

Gerçi bunu Türkiye gibi herşeyin skor tabelasına endeksli olduğu bir ülkede gerçekleşmesini beklemek zor. Bakalım Beşiktaş yönetimi bu konuyla ilgili nasıl bir tutum içerisinde olacak çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Puan kaybı olunca farklı olmayınca farklı davranmak yanlış bence.
    Ben böyle bir demek demedim ki en azından demek bile istemedim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sen öyle dedin diye demedim zaten Deniz. [Bu nasıl bir cümledir. ] Puan kaybı olsa daha farklı davranacağı kesindi sanırım Beşiktaş yönetiminin değil mi? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Senden alıntı yapıyorum ama sana cevap verme maksatlı değil yani
    Sadece buna bir cevap yazdım yaşanana kaos diyorsak eğer bu sadece puan kaybedince yaşanmamalı 3 puanı kazandığında da hakkını sormalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre abi Sinan Engin bu konu hakkında konuştu.Merak etme.Galibiyet geldiği için sineye çekilme falan yok.Ertuğrul hoca bile konuştu bu konu hakkında.

Bizim maçlara yabancı hakemler mi getirirler.Artık ne yaparlar bilmem.Ama bunu engellemeleri lazım.Bu kadar bariz hatalar üst üste bir takıma karşı yapılmazki.Belli bir süre sonra ben bunda kasıt ararım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu kaçıncı hata?Hep maçtan sonra söylüyorlar zaten.Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nedense hep bizi buluyor böyle hatalar.Beşiktaş yönetimi artık ağırlığını koymalı.Hakemler de artık daha dikkatli olmalı!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligden çekiLeLim bence
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Evet hep Beşiktaş'a oluyor bunlar. Artık kötü şeyler getirmek istemiyorum ama öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kötü mü oldu?

Bir panter daha yarattınız
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlamıyorum ben bu yan hakemleri ! Net bir şekilde göremiyosan bırak orta hakem kararını versin.Orta hakem pozisyona daha yakın.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İş işten geçmiş artık ..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu Baki Tuncay Akkın'da hep bizi buluyor haa.Daha önce de bize karşı hatalı kararları var diye hatırlıyorum,ismi hep hafızamda kötü diye kalmış.Diğer takımlara da böyle mi acaba?Yani yapamıyorsan,göremiyorsan bırak değil mi?Yani hadi hakemler pozisyonları kaçırıyorlar,göremiyorlar hata yapıyorlar anladık ta,nasıl olmayan bir şeyi varmış gibi görüyorlar onu bir türlü anlamadım..Ben hakem hatasında kasıt aramam ama açıkçası şu açıklamayı okuyana kadar bundan çok süpheliydim..Birde hakem vermemesine rağmen ısrarla attırması,görmüş gibi.. Valla kabus gibi bu sene..Gerçi sayesinde kalecisiz derbi galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemiş olduk Geldiğinden bu yana zaman zaman eleştirsemde her zaman sevdiğim Bobo'nun kaleye geçmesi de çok ilginç oldu,hele bir kafa topunu kurtardıktan sonra yere atlaması falan çok hoşdu yaa,ama hakem hataları ciddi seviyeye ulaştı.Sonuçta puan da kaybedebilirdik,zaten hakem hatalarından yeterince kaybettik..
    Netice de hakemler lütfen biraz daha dikkatli olsunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yardımcı hakemlerin hatalarında hepte ısrarla orta hakemleri şaşırtmaları insanı iyice şüphelendiriyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zaten böyle gözle görülür hatalar hep bize denk gelir :@

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem Bobo'ya dua etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Bu Baki Tuncay Akkın'da hep bizi buluyor haa.Daha önce de bize karşı hatalı kararları var diye hatırlıyorum,ismi hep hafızamda kötü diye kalmış.Diğer takımlara da böyle mi acaba?Yani yapamıyorsan,göremiyorsan bırak değil mi?Yani hadi hakemler pozisyonları kaçırıyorlar,göremiyorlar hata yapıyorlar anladık ta,nasıl olmayan bir şeyi varmış gibi görüyorlar onu bir türlü anlamadım..Ben hakem hatasında kasıt aramam ama açıkçası şu açıklamayı okuyana kadar bundan çok süpheliydim..Birde hakem vermemesine rağmen ısrarla attırması,görmüş gibi.. Valla kabus gibi bu sene..Gerçi sayesinde kalecisiz derbi galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemiş olduk Geldiğinden bu yana zaman zaman eleştirsemde her zaman sevdiğim Bobo'nun kaleye geçmesi de çok ilginç oldu,hele bir kafa topunu kurtardıktan sonra yere atlaması falan çok hoşdu yaa,ama hakem hataları ciddi seviyeye ulaştı.Sonuçta puan da kaybedebilirdik,zaten hakem hatalarından yeterince kaybettik..
    Netice de hakemler lütfen biraz daha dikkatli olsunlar...
    Evet Umut'un kafa topunu kurtardıktan sonra yere yattı.Benimde Cok hoşuma gitt o sempatik hareketii.

Nesil
    2007
    Yer
    34

bence Rüştünün cezasının kalkıp haftaya oynaması lazım
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by welet View Post
    Evet Umut'un kafa topunu kurtardıktan sonra yere yattı.Benimde Cok hoşuma gitt o sempatik hareketii.
    O pozisyondaki yer tutmasıda gayet iyiydi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O pozisyondaki yer tutmasıda gayet iyiydi.
    Yer tutuşumu ? . O top tam kucağına gelmemişmiydi. Tesadüf bir kurtarıştı yani

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Yer tutuşumu ? . O top tam kucağına gelmemişmiydi. Tesadüf bir kurtarıştı yani
    Ama orada durmasıda bir şey bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ama orada durmasıda bir şey bence.
    Evet birşey Şemsi... TESADüF.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama topu kucağına alışı güzeldi en azından.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Iyı ne guzeL ıste adam hata yaptıgını soyLemıs acık acık ne guzel bı durum bu zaten yardımcı hakem yuzunden hataLı kararı verdı adam ne yapsın daha ne dıyecektı yanı bır daha besıktas macına atanırsam hatamı teLafı ederım faLan mı ? bı penaltı verırım lehınıze tatLıya bagLarız. Fenerbahce-Trabzon macında Cem PapiLa sampıyonLuk macında 2 penaltımızı vermedı Fenerın goLu %100 ofsyatta herkesce söyLendı dogruLandı ama cem Papİla naptı ne dedı ? Star a cıktıgında haLa arkasındayım dedı kararımın sonu maLum zaten ne durumda su an.. ne guzeL ıste hakemler de cıkıyor hataLarını söyLuyor dha ne ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri