Stad:Kayseri Atatürk stadı
Saat:20.00
Tarih: 26.10.2007
Bu maç hakkında ki görüşLerimizi burada beLirteLim.
Stad:Kayseri Atatürk stadı
Saat:20.00
Tarih: 26.10.2007
Bu maç hakkında ki görüşLerimizi burada beLirteLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya Trabzon alır.Yada beraberlik.
Berabere biter,
Kayserispor kazanır...Bakalım Ersun Yanal neler yapıcak ilk maçında..
Trabzonspor kazanacak ....
Fark atarız: 3-1..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kayserispor kazanacik 2-1
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Trabzon yeni teknik heyet geLene kadar toparLanamaz.En iyi bir puan aLırLar.
1 veya 0 çifte şans![]()
bu maç beraberlik kokuyor, hadi hayırlısı.
Ersun Hoca'dan ilk maçta galibiyet beklemiyorum. Ama Lig T.V muhabirliği takımları tanıma açısından çok iyi bir avantaj. Ama bu maç için yeterli olmayacaktır. Kayseri en kötü beraberlik alır.
Kayserispor alır veya berabere biter.
Zor bir maç olur.Kayserispor galibiyete yakın taraf olarak duruyor ama ne olacağı belli olmaz.
Teknık adam değişikLiklerinden sonra FutboLcular böyLe maçLara genelde hırsLı çıkar Zaten Bu maçı aLıp yukarıya cıkmamız Lazım . FutboLcularda bunun biLincinde.. Ziya Doğansız Trabzonu izlemeyı 4 gözLe bekLıyorum .. Yakında göze hoş geLen futboL oynayacağımızdan emınım
Kayserispor 1-0 Trabzonspor.
Dakika 90 Gol Kemal.
(/s)
BekLedik skor.Trabzonun bu kanayan yarada puan aLması iyi netice sayıLırdı.Ama bence bu yarıda artık Trabzonspor un son puan kaybıydı.Sezon ortasına kadar bundan sonra zor puan kaybederLer artık.
REZİLLik bekliyodum böyle bişey olacağını golü yiyince rahatladım ama maçın adamı JEFFERSSON
Macı ızLıyorum suan aLlahtan Ersun YanaL ıle anLastık yoksa bu aHmet özenle dvm etseydık yıne aynı seylerı yasıcaktık.. Zıya Doğan dan farkı yok adamın Ceyhun - ceLaleddın degısıkLıne ne gerek var? Aylarca oynatıLmayan Jefferson cok ıyıydı Goruyoruz Zıya Doğanın ne kadar futboLu bıLdıgı Yattaranın ıLk sarı kartı hataLıydı 1 dakıka ıcınde Kırmızı Kart ancak böyle gosterıLır.. ıLk yarı cok ıyı oynadık ama 10 kısı kaLınca yıne defansa cekılmek zorunda kaLdık.. ToLunay ı Kutluyorum ıste böle teknık adamlarda iş war Adam oyuna soktugu adamLarla macı aLdı bızım paf takım t.d ıse Umut u aLıp Ergın ı koydu ? Yahu bı kerede 2 forvet oynayaLım ztn Yattara atıLınca ofansta gerıye dustuk neyse son sozumde kayserıLılere ToLunay Istıfa dıyenler utanMaLı kendılerınden !! haLa toLunay ıstıfa dıyorlar !!
adamlar son dk golü buluyolar hala tolunay istifa diye bağırıyolar hakkaten
Yattara 2 defa Trabzon'un avrupadan elenmesine neden oldu, sanırım bugün atılınca olası 1 puanı da kaybetti takım.
Bakalım Ersun Hoca neler yapabilecek? Ziya Doğan'dan daha iyi olacağı kesin, en azından maçlar zevkli geçer.
Yattara kadar disiplinsiz bör oyuncu görmedim.
valla yönetim Ersun Yanal ı takımın başına getirmekle çok iyi bir iş yaptı bundan sonra daha farklı olması umuduyla...
Yattaranın 2. kartı haklı 1. kartı kesinlikle haksızdı pres yapıyo sarı yiyo 1. pozisyon resmen saçmalıktı hakem berbattı
Tek üzüldüğüm şey tahmin oyunumda 0 verdiğim maçın skorunun 90da değişmesi.Aklımdan ilk geçen 1di ama neyse.Bu arada tebrikler Kayseri.
Beklenen bir skordu. Trabzon yenilenmek için Teknik Drektörünü gönderdi. Ersun Hoca yarından itibaren çalışacak. Ondan önce oynadıkları son maç. Kayseri ligin üst sıralarına oynayan kulüp olduğunu gösterdi. Tebrikler Kayseri. İddaa'da beni yatırmadı.![]()
Yattaranın dsipsınLızlıgı ıle aLakası yok 1 dakıka ıcınde ancak böyle atılır bı futboLcu ıLk hareketınde hıcbırsey yoktu kırmızı kart haksızdı.. 2 sınıde yardımcı hakem verdı kararı ama Ergın Keleş ın kalecıyle karsı karsı kaLacagı pozısyonda oyunu durduran yıne yardımcı hakemdı.. Orta hakem mac ıcınde kac tane fauLe duduk calmadı özeLlıkle Gökdenız ın neyse hıcbırı önemLı degıL bu mac öyle böyLe gectı .. ne guzel Celaleddın den kurtuLduk dıe sevınınmısken adam yıne oyuna gırdı oLsun.. Ilk yarı ıyı oynadık keske 10 kısı kaLmasaydık.. Ersun YanaLa guvenım sonsuz macıda ızledı nerelerde eksık var görmustur .. Jefferson ı 3.kaLecı yapanların sımdı nerede oLdugu maLum ! ToLunay ın yerınde oLsam bır dakıka durmam orda KayserıLıler toLunay ı haketmıyor ! Ne sanıyorsunuz kendınızı yanı Barcelona mı ? napacak daha adam yendınız yıne ıstıfa dıyorlar görende Kayserıyı 5 sampıyonLugu var her sene sampıyonLuga oynayan takım avrupa takımı sanacak .. neyse Iyı eksık oyuncuLarından geLmesıyle ıyı futboL ıyı skorlarla Lıge baslangıc yapacaz emınım
Kayseri'yi tebrik ederim. Trabzon'da değişen birşey yok gibi bakalım Ersun Hoca başlasın neler değişecek.![]()
Trabzon'un bir an önce toparlanması lazım.
Trabzonda degısen cok sey vardı özeLlıkle ıLk yarıda.. takım koştu bekler cakıLı oynamadı pozısyonda yakaLadık ama ıyı bır goLcumuz yok ne yazıkkı.. ama 2.yarı işler ıyı gıtmedı Yattara kırmızıdan atılsa noLcak ya kımın umrunda? DsipLinsiz o hakLısınız 1 dakıka ıcınde Kırmızı verıLır aynı hareketlerı KayserıLı oyuncular yaptı Taban gırdıler ama 44.dakıkada ancak sarı kartı verdıler kayserıye .. Hakem hataları her zmn oLur bıze ama cıkıp ortaLıklara ağLamayız .. Bu Takımda Serkan Oynayacak kardesım .. Cift santrfor oynayacaksın Kayserı bıLe cıft santrafor cıkıyorsa Sende cıkıcaksın Sen Trabzonsun !! Umuyorum Ersun hoca takıma yenı bır cehre getırecek kötu oynamadık cunKu son dakıkada şansız bır goLle yenıLdık .. 10 Kişi kaLınca gerı cekıLmenın bır anLamı yoktu karşında buyuk bır takım yok .. gereksız bır kırmızı kart sonucu yenıLdık oLsun
Umut a n'ooldu yaa ligde 1 mi 2 mi ne golü var bide 20 gol atıcam diyodu inşallah ersun yanal geldiğinde toparlanır