Futbolcu alirken Stamina ozelligine dikkat etmeyin nedenmi nedenini size dilim dondugunce aciklamaya calisicam. Ornegin Fenerbahce ile Besiktas karsi karsiya geliyor olsun sizde mesela Feneri yonetiyor olun. Fenerde dayanikliligi on planda olan oyunculardan mesela Appiah karsisindaki futbolcuda mesela Ricardinho olsun. Mac baslasin vede bitsin mac sonunda bakin kondisyonuna hemen hemen aynidir. Bu tum oyunculariniz icinde gecerlidir. Rakibi yormak rakibin yoruldugu anda daha fazla saldiriyo gecmek mumkun degil. Bu bana gore oyunun gercekciligini biraz olduruyo. Ben Besiktastan vede Fenerden ornek verdim bunun yerine mesela Galatasarayla Karsiyaka karsilassada sonuc degismiyor. Sizin o cok degerli oyuncularinizla hatta yorulmasin diye alirken stamina ozelliginide goz onunde bulundurdugunuz oyuncularin stamina ozelligi yerlerde surunen bir takim karsinda mac sonunda ayni verilerle oyunu bitirmesi cok can sikici bir durum.Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum acikcasi, benim gozlemlerim bu sizlerinki nasil _