Sırbistan’ın da milli takıma almak istediği Bojan Krkiç’i İspanya milli takım hocası Luis Aragonés kadroya almak istediğini belirtti.
Aragones, İspanya genç millî takımlarında da görev yapan yıldız oyuncunun A millî takımda yer almasını istiyor.
Barcelona A takımına yükselen Krkiç, bu sezon 2 maça Barça formasıyla ilk 11’de başlamıştı.
"Genç takımlarımızda görev aldı. Artık A milli takım formasını giyme zamanı geldi. Milli takımda görev alması için Barça’da daha fazla süre alması gerekiyor. Krkic büyük gelişme gösterene bir oyuncu. Umarım bundan sonra da kendini g geliştirmeye devam eder. Çünkü bazı oyuncular bir seviyeden sonra kendini geliştirmiyor.
Herkes onun bizimle beraber oynayacağını düşünüyor. Federasyon yetkilileri ve millî takımdan hocaları da bizimle kalacağına inanıyor.”
Katalanya’da büyüyen Krkic, İspanya milli takımı için oynamak istediğini belirtmişti. Yine de Sırbistan genç oyuncuyla ilgileniyor. Sırbistan Futbol Federasyonu başkanı Zvezdan Terzic, bu konuda yaptığı açıklamada:
"Başkalarının oyuncularını kaptırmak istemiyoruz ama Krkic’in Sırp kökenli olduğu da ortada” dedi.