kazanırız...
maçın berabere biteceğini düşünüyorum 2. ligte oftaşı iyi takip ediyordum gerçekten zorlu bi maç alıcak bjk yi zıorlayacağını düşünüyorum
Oftaş kazanır, Beşiktaş iyi günler yaşamıyor..
Beşiktaş bu maçta zorlanacak gibi...
Oftaş kazanır ... Beşiktaşın savunmadan eksik oynayacak bu maçta ..
Bu maçla beraber ilk yarı bitene kadar bir seri yakalamamız lazım.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
Oftas yenilmez gibime geliyor
Besıktas savunması bu macta Çok kötü hatalar yapar bence..Göbekte Koray ve diatta olacakmış....Zor maçrahat degil....
Ayrıca bir cok oyuncu topun agzında buda takımı etkileyebilir....
Oftaş kazanır.Bjk çok kötü
Berabere biter.
İlk yarı 0 ikinci yarı 2 olur.![]()
Berabere biter bu mac.Kazanan biri olursa da o Bjk olur ...
Kimse de Beşiktaş'In kazanacağını söylemiyor yahu bu takım o kadar mı kötü ? Giresunspor'değil arkadaşlar yapmayın etmeyin
Oftaş kazanır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İbrahim Toraman Cezalı
Antrenmana, tedavisi nedeniyle Hollanda'da bulunan Gökhan Zan, milli takım kampından henüz dönmeyen Diatta ile tedavileri süren Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş katılmadı. Serdar Kurtuluş'un fizyoterapist eşliğinde çalıştığı antrenmanda, milli oyuncular Rüştü, Serdar Özkan ve Atilla da yer aldı. Bu arada, çift kale maç sırasında Nobre, Koray ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı.
Bu gidişle Besiktas Mecbur Pafla cıkacak
Gönderecekleri adamları oynatmak zorundalar ilginç bir maç bekliyor bizleri..
Gol Olmaz Gol Olursada Beşiktaş Gene DK 80'Den Sonra Atar 1 Tane..
Yenemeyeceğiz gene
Oftaş Süper Lig'in acemi takımlarından.Beşiktaş bu maçı tecrübesi ve hırsıyla rahat kazanır.
Beşiktaş için zor geçicektir ama kazanma ihtimalleri yüksek...
Oftaş genç,dinamik bir takım fakat Beşiktaş tecrübesiyle galibiyet alabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Oftaş 4-4-2 ile iyi pres yaparak, seviyelerine bilerek iyi oyun ortaya koydu sezon başı, Sayın Cavcav'ın maçı kaybedebileceklerini söylemesi ile hırslı,saldırgan bir takımın belirtileri görülebiliyordu sezon başı.
Fenerbahçe beraberliği, Manisa,Rize galibiyetleri gibi süpriz galibiyetler alsa da aslında çok da üstseviye bir takım olduklarını söyleyenemez.Yalnız Beşiktaş'ı çok zorlayacaklarını düşünüyorum ama Bobo - Hugain ikilisi yavaş yavaş iş yapmaya başlayacaklardır ligde, bu yüzden maça her iki tarafın da sert başlayacağını düşünüyorum.
Oftaş ilk yarım saati atlatabilirse Beşiktaş'a kabus dolu anlar yaşatabilir, erken bir gol yediklerinde baskı kurabileceklerine inanmadığım için işi süprize bırakacaklarını düşünüyorum o dakikadan sonra.
Beşiktaş es-kaza bir gol görürse eğer kalesinde, o maçı bir an önce bitirmek zorunda kalabilir, zira mükemmel bir geri alan presi ile kanatları çok iyi bir şekilde kontrada kullanabilir Oftaş.
En büyük avantajları sezon başında kimsenin beklemediği bu yıkıcı oyunu, maç başlarında korkak futbol gibi göstererek ciddi puanlar almaları olmuştu.
Ne olursa olsun bu maçın favorisi Beşiktaş, öncelikli olarak Beşiktaş'tan galibiyet bekliyorum.Aynı zamanda Oftaş'ın sıkı kapanan bir takım olması nedeni ile beraberliğe de yakın bir maç.
Bol gol olacağını düşünmüyorum bu sefer ama Beşiktaş'ın oyunu ve defansif kurgusu defansif hata yapmasına bolca müsaade ediyor ne yazık ki.Yetersiz defansif düzen, sürekli değişen taktik ve defans oyuncuların yetersizliği,uyumsuzluğu Beşiktaş'ın zor günlere doğru getirdi.
Sonuç olarak maç under olur zannımca, diğer skorlar bolca riskli duruyor.
@ under
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tüm zorluklara ragmen kazanmasını biliriz.Bu kötü havayı bu maç ile sonlandırırız diye düşünüyorum..
Beşiktaş kazanıcaktır.Bundan sonra ki bütün maçLarını kazanacağı gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
beşiktaş rahat oynar,alır
Bobo&Higuain ikilisinden gol yada goller bekliyorum bu maçta.Delgado'danda iyi bir oyun bekliyorum.Teknik oyuncularımız sayesinde kazanırız bu maçı ancak..
So what?
Saike
Bu maçın altından kalkmasını biliriz.. Ve bu maçı alırız.
Bütün büyük takımlarda Sakatlıklar ve cezalılar var Bu hafta Feberbahce Hariç Digerleri puan kaybedebilir...Galatasaray o kadar sakata ragmen Çok zorlanır galibiyet zor gibi...Aynısı besıktas içinde gecerli...Oftas dahada formdaSürprize acık..Besıktaslı bazı futbolcular için son sans...
Süprizi feLan yok.Kazanacağız.FarkLı da oLabiLir.8-0 bekLiyorum
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ıma güveniyorum.Sakatlar beni korkutsa da sonuçta sahaya çıkan oyuncularımızın üstünde de Beşiktaş forması olcak...
Beklediğim 11;
Rüştü
S.Kurtuluş(Ali)
Koray
Baki
İbrahim Üzülmez
Tello
Cisse
S.Özkan
Delgado
Bobo
Higuain...