1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Yeni transferden başka yol yok mu?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Yeni transferden başka yol yok mu?

Özellikle Beşiktaşlı arkadaşlarımın dikkatine.. Bildiğim kadarıyla biz Gökhan Güleç'i kiraladık Denizlispor'a. Ama sanki bonservisiyle birlikte vermişiz gibi yana yana forvet arıyoruz. Holosko'ya bu kadar para vereceğimize Gökhan Güleç'e şans versek olmaz mı? Bize geldikten sonra 30 maç 16 gol gibi bir istatistiği var Güleç'in bence gayet güzel bir performans. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. (Not: konu yanlış yerdeyse veya gereksiz görülürse şimdiden özür dilerim...)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

gökhan geldiği sene bobo ile iyi bir ikili oluşturmuşlardı...ancak evlendikten sonra bi düşüş yaşadı ve geçen sene neredeyse forma şansı bulamadı(bi kaç maç hariç)bu sezonda ise denizlispor a kiralandı ama ordada pek iyi performans gösteremiyor malesef...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

G.Güleç'in yeterli olduğunu düşünmüyorum.Ocak'ta mutlaka gelecek ve gönderilecekler olacaktır...

Ilk bir Denizlispor'da kendisini gostersin sonra gelsin Bobo'nun yaninda oynasin diyecegim ama pek bilemiyorum ne daha iyi olur takim icin.

Bizim sorunumuz ortasaha ve defansta. Ilerde cogalamiyoruz cunku takim bloklar halinde oynamiyor. Herkes kafasina gore takiliyor. Soyle takimi atesliyecek, saha icinde organize edecek bir oyuncumuz yok malesef. Dusuk bir ihtimal ama Mehmet Topuz'u alirsak ilac gibi gelir. Bir de adam gibi bir sol bek. O zaman cok iyi olur takim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

remake sol bek Allah'ın emri zaten tello geriye yardım etmkten ofansa katkı sağlayamıyor.. ama benim kafama takılan Gökhan meselesi eğer pişmesini bekleyecek olsak ilk sezonda bu işlemi yapardık ancak yazdıgım gibi geldiğinde 30 maç 16 gol hiç de yabana atılacak bir performans değil bence Beşiktaş'ın sorunu elindekilerinin kıymetını bılmemesı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Güleç ilk geldiğinde çok iyi bir performans sergiledi Bobo ile birlikte ama sonrasını getiremedi.Ben artık bundan sonra bişi yapabileceğini sanmıyorum bizde.Eğer şans istiyorsa kiralık gittiği yerde bu şansı hak ettiğini göstermeli önce..
    So what?
    Saike

Türkiyede böyle bir sorun var.Gökhan gibi bir genci kazanmaktansa Higuain gibi birini alıyolar sonra hep hakemler suçlu oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gökhan'ın kendini ispatlaması gerek önce.Beşiktaş için yeterli bir forvet olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ı hedeflerine götürebilecek yetenekte bir forvet değil...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Gökhan Güleç öncelikle karakteri çok düzgün bir futbolcuydu,taraftar çağırdığı zaman armasını öpüp öyle giderdi tribüne.Hiç bir zaman kötü bir demecini ya da saha içinde ahlaksız bir hareketini görmedim.Ayrıca ilk senesinde Bobo ile de iyi bir ikili oluşturdular..Ayrıca benim için özeldir..BJK İnönü standı izleme fırsatı bulduğum ilk maçta(CSKA Sofia) ulan acaba uğursuz mu geldim derken,oyuna girip kısa zamanda bir gol bir de asistle maçı 2-0'a taşıması,istekli oyunu,boş alanlara kaçması herşeyiyle zevk almıştım.Aslında Ricardinho'yu izlemek istiyordum ama bu çocuk ağzımı açık bıraktı.Ayrıca Bobo'dan daha düzgün vuruşlar yaptığı bir gerçek.Ama n'oldu bu çocuğa bir anda anlamadım.Şans bulamadıkça sahada daha savruk olmaya başladı,şu an Denizlispor'u takip edemediğim için ne durumda bilmiyorum ama kafasını toplamış bir şekilde ve ona güvenen bir hocanın elinde Batuhan'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum yada Holosko'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Güleç Çok büyük yetenekti hemde çook. Beşiktaş Ona 2 m $ a yakın para ve 2 futbolcu verdi.

Tigana yıldız yaptı ve Tigana bitirdi.

Gökhan oynadığı takımı hiç haketmiyor. Beşiktaş'ta banko oynayacak isimlerden.

Semih = Gökhan = H.Kabze

Bu tip golcüler hiç hakettiği yerleri alamadı Malesef. Ama Kabze kendini kurtardı Rusya'da paşa paşa oynuyor. Darısı Semih ve Gökhan'a

Bence golcü transferi gerekiyor Beşiktaş'a Ama gökhan'ın yerine değil Higuain'ini yerine İ.Akın'ın yerine.

Gökhan güleç beşiktaşın büyük lüğünü kaldıramadı

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gökhan geldiği sezonun ilk yarısı gayet iyiydi ancak 2. devrede Tigana'nın tercihleri arasına girememeye başladı. Aslında iyi bir oyuncu. BJK bu oyuncuyu kazanırsa büyük iş başarmış olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi aklıma geldi.Gökhan Güleç'i bitiren olay Nobre'nin transferidir.Nobre gelmeden önce Bobo ile ileri ikilide Gökhan Güleç vardı ama Nobre geldikten sonra Gökhan'a çok az şans verildi.Gol atamayan Nobre'ye verilen şanslar Gökhan'a verilse belki o ilk geldiği zamanlardaki performansı devam edecekti ve Bobo gibi kendisini çok geliştirecekti.Bu potansiyel Gökhan'da mevcut..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın şemsi nobre olayı hiç aklıma gelmemişti doğrusu.. bence kesinlikle şans verilmesi gerekir hem para vermemiş oluruz transfer için hem de türk futboluna yeni bir yıldız kazandırmış oluruz.

Mesaj Yetkileri