Bilgilendirme: ( Daha önce kasımpaşa kariyerimi paylaşacaktım ama oyunda bi sorun çıktı ve kayıt silindi bende yeni bir kariyere başlıyorum.Memleketimin ve gönüllerin takımı:MERSİN İDMAN YURDU)
M.İ.Y.
Taraftar grubumuz Şeytanlar ın ve tüm esnaf ve fakir halkımız sayesinde hedef önce tff 1.lig daha sonra süper lig..................
------------------------------------------------------------------------------------
Kısaca teklifi kabul etme hikayem
gazeteci1:Hocam sizi Chelsea de görecemizi düşünüyorduk itibarı kıtasal birinin ne işi var 2.ligte
VOLKANKÖSE: tüm futbolcularım gibi bende mersinliyim ve taraftarlarımız gibi bende şeytanlardanım
gazeteci2:Klubün parası yokk
VOLKANKÖSE: yüreği var
gazeteci3: transfer yaparken yüreğinizi mi verceniz?
VOLAKNKÖSE:Bizim takımın çoğu mersin doğumlu yani mersinli.Tüm mersinli futbolcular bize destek verirler ve onlar bize yeter.Mersin de doğmak ayrıcalıktır
-----------------------------------------------------------------------------------------------
RESİMLERLE MERSİN İDMAN YURDUNUN TARİHİ
Bu takım ilk takımlarından Mersin in
1975-76 mersin idman yurdu
2007-2008 mersin
(ARKADAŞLAR BİRAZ KLÜP FAN SİTESİ YERİ GİBİ OLDU AMA SS LERİ EKLEYİNCE KARİYER OLDUĞU DAHA BELLİ OLACAK.Biraz fazla ayrıntıya girdim ama napam memleketimin takımı olunca böyle oluyor) ssler çok yakında...........![]()