1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Simic Lokomotiv Moskova Yolunda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Simic Lokomotiv Moskova Yolunda

AC Milan'da forma şansı bulmayan Hırvat Milli defans oyuncusu Dario Simic, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için birçok takımından teklif aldığını ancak Lokomotiv Moskova'dan gelen teklifin daha çok hoşuna gittiğini açıkladı.
    Bu sezon yalnızca 2 maçta kırmızı siyahlı formayı giyen 32 yaşındaki futbolcu, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Kulübümün benimle olan sözleşmeyi uzatmak istediğini biliyorum. Bu tip şeyleri duymak çok memnun edici ancak ben Euro 2008 öncesi düzenli olarak forma giyebileceğim bir takımda oynamak istiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum ve 6 yıl daha yüksek seviyede futbol oynayabileceğimi düşünüyorum. Birkaç farklı takım benimle ilgileniyor ancak Lokomotiv Moskova kulübünden gelen teflif çok hoşuma gitti" dedi.
    Premier Lig ekipleri Everton, Fulham ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen tecrübeli futbolcu, kariyerine başladığı kulüp olan Dinamo Zagreb'de 5 lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, 1998 yDünya Kupası'ndaki performansından sonra Inter Milan'a transfer olmuştu.
    Inter'de beklenenlerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşayan Hırvat Milli futbolcu, 2002 yılında Ümit Davala'yla takas edilerek AC Milan renklerine bağlanmıştı. Mayıs ayında kontratını 2009 yılına kadar uzatmasına rağmen sezon başından beri teknik direktör Ancelotti tarafından düşünülmeyen Simic, kırmızı siyahlı formayla toplamda122 maçta görev alıp 1 de gol atmıştı.
    1998, 2002 ve 2006 Dünya Kupaları ile Euro 1996 ve Euro 2004 Şampiyonaları'nda mücadele ettiği Hırvatistan Milli takım formasını ise toplam 91 defa giyen defans oyuncusu, bu alandaki rekoru da elinde bulunduruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Milan'da oynayamıyorsa gitmeli bence.

Mesaj Yetkileri