1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kartal gözünü Stoper Kaka'ya dikti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Kartal gözünü Stoper Kaka'ya dikti

Devre arasında stoper ve forvete transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, Portekiz'de kamp kurdu. Sezon başında Sporting Lizbon'dan alınan Tello'dan büyük verim alan Siyah - Beyazlılar yine Portekiz liginden oyuncu almak için yoğun çaba harcıyor.
    İzleme komitesinde yer alan eski futbolcuların Beşiktaş'ın Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçının ardından Portekiz'de kalarak bazı maçlar izledikleri ve yönetime kapsamlı bir rapor sundukları öğrenildi.

Son olarak Academica'nın evinde oyndığı ve 1-0 kazandığı Nacional maçını izleyen komite üyelerinin Academica'nın stoperi Kaka'yı beğendikleri ifade edildi.
    Bu oyuncunun kasetlerini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da izlediği ve transfere olumlu yaklaştığı öğrenildi.

YENİ GÖZDE HAYRETTİN
    Siyah beyazlıların Sivassporlu Hayrettin ile de büyük ölçüde anlaştıkları ifade edildi

Kaynak:Ligtv

Zaten Türkiyede Sol bek Bir hayrettin kaldı onuda kacırmayın..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İzleyen var mı?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Claudio Kaka
    26 yasinda
    1.87 boyunda
    Stoper ve sol bekte oynayabiliyor.
    Buldugum bilgiler.

Bana kalirsa,bjk mutlaka kaliteli bir stoper almali.Sonra Diatta gibi olmasin ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Su kadarını söylim ocak ayında kalitali stoper almak çok zor..Ya paraya kıyacaksın ki buda zor..Ya kulübü ile sorunlu olan birini alacaksın yada Rusyadan falan kontratı bitmiş olanlara bakacaksın..Çok iyi bir stoper almak ocak ayında zor..

Bu tür oyunculara yönelmesi gayet normal..Aynı seyler Galatasaray içinde gecerli kimse öyle çok iyibilinmiş adam beklemesin...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Su kadarını söylim ocak ayında kalitali stoper almak çok zor..Ya paraya kıyacaksın ki buda zor..Ya kulübü ile sorunlu olan birini alacaksın yada Rusyadan falan kontratı bitmiş olanlara bakacaksın..Çok iyi bir stoper almak ocak ayında zor..

Bu tür oyunculara yönelmesi gayet normal..Aynı seyler Galatasaray içinde gecerli kimse öyle çok iyibilinmiş adam beklemesin...
    Ozaman böyle transferlere kalkismayacaklar,elinde Diatta var,gidiyorsun bir Diatta daha aliyorsun.Hic gerek yok böyle seylere.

Ibrahim Kas degerlendirilsin sezon sonuna kadar daha iyi
    Ama benim gördügüm Bjkde stoper sIkIntisi var ve kaliteli bir stoper bulmak zorundalar bu derdi cözebilmek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Kaş ile Toraman idare eder artık sene sonuna kadar ama KAŞ'ı mutlaka oynatmalıyız.

Cladio Kaka 'yı da tanımıyorum açıkcası yönetim sürekli izliyormuş ama.......

Hayrettin gelse nolcak Delinho'yu K-E-S-E-M-E-Z !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ozaman böyle transferlere kalkismayacaklar,elinde Diatta var,gidiyorsun bir Diatta daha aliyorsun.Hic gerek yok böyle seylere.

Ibrahim Kas degerlendirilsin sezon sonuna kadar daha iyi
    Ama benim gördügüm Bjkde stoper sIkIntisi var ve kaliteli bir stoper bulmak zorundalar bu derdi cözebilmek icin.
    Sinan Engin Dün alacagımız oyuncuyu 40 veya 30 kere kasedini izleyecez dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Devre arasında iyi bir stoper bulmak gerçekten zor bir iş.Alacakları isimi seçerken çok dikkat etmeleri gerektiğini çok iyi biliyor Sinan Engin ile Ertuğrul hoca.Çünkü yapılacak bir transfer hatası çok şeyleri değiştirir.Bu sefer alınacak birisinin kaliteli olacağına inanıyorum.Hayırlısı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Valla eğer kaliteli bir stoperse mutlaka alınmalı.Diatta alındığında da sorun bitti demişlerdi ama biten birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kakâ için Fm ye bir bakayım dedim.Kendisi hakkında biraz bilgi edindim.Portekiz araştırmacılarına göre Kakâ vasat bir stoper.En önemliği özelliği hız olarak gözüküyor.Current ability puanı 112,potansiyel ability puanı 130.

Haber biraz sıkma gibi.Belkide hiç haberi yok yönetimin böyle bir oyuncudan.Sinan Engin dün bir röportajda dedi zaten.Basın öyle isimler uyduruyorki hiç ilgimiz yok ama yinede bi bakalım belki iyi bir oyuncudur diye araştırma yapıyoruz demişti.

Ben inanıyorum.Bu sefer transferda hata yapılmaz.Bu arada Fm ye bakarak oyuncu yargılanmaz biliyorum.Ama bi ön fikir edinebilmemiz için paylaşayım dedim.

So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri