1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: [THE BORO!]iscilerin Tuttugu Takim Halkin Takimi/HEP BERABER ELELE BORO ZIRVEYE!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Thumbs down [THE BORO!]iscilerin Tuttugu Takim Halkin Takimi/HEP BERABER ELELE BORO ZIRVEYE!

Middlesbrough

Tam isimMiddlesbrough Football Club
    Takma isim(ler)The Boro
    RenklerKırmızı - Beyaz
    Kuruluş1876
    StadRiverside Stadium Middlesbrough
    Kapasite35000
    BaşkanSteve Gibson

BORONUN BASINA GECISIM!
    Middlesbroughnun basina gecmem tamemen tuncay sanli sayesinde oldu arkadaslar.Gareth Southgate ile anlasamiyormus dil sorunu v.s arkadaslar bu gitmis yonetime illede turk hoca ile anlasirsaniz ben cok basariliri olurum demis adayi sallarim demis.baskan steve gibson da peki tuncay demis kimi getirelim takimin basina tuncay da hemen beni onermis.ben tabi tuncayi sakaryaya goturen kisiyim.steve gibson demis bu adam seni topcu yaptiysa burda gelir yildiz yapar demis.tuncay da kesinlikle yanitini verince steve gibson bi tel acti bana ve al biletini boroya gel dedi.ve sozlesme imzaladik.insallah tuncayla birlikte boroyu dunya devi yapacaz arkadaslar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarlar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    THE BORO FANS

BORONUN TARAFTAR YUZDESININ BUYUK BIR BOLUMUNU OLUSTURAN FABRIKALI ISCILER FERDI AYDENKIN TAKIMIN BASINA GECMESININ HABERINI ALDIKTAN SONRA SEVINCE BOGULDU.KULUP BINASININ ONUNDE TOPLANAN BORO TARAFTARLARI FABRIKADAKI GUNLUK YOMYELERINI RIVERSIDE STADINDAN KOMBINE ALABILMEK ICIN BIRIKTIRECEKLERINI SOYLEDILER!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hazirlik kampini iskocyada yapmayi dusunduk.gerek iklim sartlari gereksede ingiltere nin havasina uyumu nedeniyle boyle bir karar aldik.ve ilk macimiz aberdeen ile

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aberdeen karsilasmasinda tum futbolculara sans verdim.bizim icin skorun hic onemi yok boyle maclarda ilk hedefimiz taktigi oturtmak ve takimi tanimak.gercekten cok iyi genclerimiz var bunlari kullanicaz ama ayni zamanda iyi transfer olursada yapicaz.bunun icin iyi bir liste hazirladim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    transfer calismalari surerken ikinci hazirlik macinda dundee united ile karsilastik.gencler den olusan kadromuz ile 3-1 kazandik.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER CALISMALARINA DEVAM EDIYORUZ. TOOULUSE TAKIMINDA TOP KOSTURAN JEREMY MATHIEU ILE ANLASTIK.CAMIAMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    jeremy mathieu transferini 6 milyon ytlye kapadik.ayrica ezequel garay ve lucas lobos la ada anlastik ancak federesyon bu iki arjantinliye calisma izni vermeyince transfer dosyasi kapanmis oldu.calismalar devam ediyor!

ucuncu hazirlik macinda rakip rangers

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iskocya kampindaki son hazirlik macimizi celtic ile oynadik ve 1-1 berabere kaldik.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    fm 2008 'e başladım.bu kariyerime devam etmicem.kapatılmasını istiyorum!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    fm 2008 'e başladım.bu kariyerime devam etmicem.kapatılmasını istiyorum!
    Last edited by fmhastasi : 19.Aralık.2007 at 21:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri