1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: gol atamıyorum??

Default gol atamıyorum??

Arkadaşlar iyi bir taktik yaptım, maç boyunca 20den fazla rakip kaleye yükleniyorum ve bunların yarısı kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar üçte birini atsam. çok rahat yeneceğim. hermaçta günün yıldızı rakip kaleci oluyor. gülsemmi ağlasammı anlayamadım. maçlarım ya golsüz yada 1-1 bitiyor.

rakipin atakları benimki kadar etkili olmuyor, golleride frikik yada kornerden buluyolar zaten ben dediğim gibi çoğunluğunu kaleci ile karşı karşıya bulduğum pozisyonları değerlendiremiyorum. forvetlerim bitiriciliği 17-18 zuravski ve rocchi lazio yu çalıştıryorum. bana kaleciler ile karşı karşıya pozisyonları daha fazla değerlendirebileceğim bir taktik söleyebilirmisiniz. önerilerinizi bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

hmmm taktik hatası falan olmasın.yani bunun için bir çözüm yok galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşım sana şöyle söyleyeyim Barcelona'yı yönetiyorum Eto'o ve Henry ile gol kaçırma rekorları kırıyorum. 8.01 yamasından kaynaklanan birşey sanırım yani daha önce çok kolay gol atarken şimdi ...

Nesil
    2006

Ortasahda oynayan oyuncularına uzaktan şut çekmelerini sağlaman gerek. En azından uzaktan çekilen şutlar ile gol bulabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama bu gerçekten çok saçma gerçeğe bakalım karşı karşıya neredeyse her oyuncu atıyor ama oyunda bu imkansız gibi birşey.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

son beş karşılaşmam 1-1 0-0 1-1 1-1 0-0 ve dediğim gibbii hepsinde üstündüm rakiplerim maç boyunca bir yada iki kere karşı karşıya kalırken ben 10 larca kaçırıyorum biraz daha oynayayım barii bakalım ne olcak hiç yoktan yenilmiyorumda

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

arkadaşlar beta yamasında sanırım böyle bir sorun yoktu rahat rahat atıyorduk acaba 8.0.1 yamasını değilde betayı mı indirsem

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

801 ile gelen bir problem. Yeni güncellemeyi bekleyeceğiz maalesef. Veya oyunu tamamen kaldırıp beta patch'lerden birini yüklemeyi deneyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Bu gol kaçırma olayı FM çıktığından beri mevcut.. Maalesef 2D'nin oyuna verdiği zararlardan yani.. Bu versiyonla iyice coşmuş durumda, 8.0.2'yle biraz törpüleyecekler büyük ihtimalle ama ne kadar gerçekçi bir hale dönüşür onu kestirmek zor..

Oyun FM olduğundan beri gol pozisyonuna girmek çok kolay oyun motorunda, ara paslarla saçma sapan pozisyonlar oluştuğu için bunları dengelemenin tek yolu golleri kaçırtmak.. Ne zaman pozisyon girmeyi dengeye sokacaklar, o zaman bu sorun da düzelecek diye tahmin ediyorum.. Degajla ya da duran toptan 70 metrelik paslarla forvetler defansın arkasına sarkarsa bir oyunda o goller de kaçacak, başka çare yok maçların 5-4 gibi abuk skorlarla dolmaması için..

DUK[e] Misafir

Bencede bu sadece cok kolay pozisyona girilmesinden dolayi olayi dengelemek icin yapilmis birsey. Takimlar normal hayatta olamayacak kadar cok ve kolay pozisyona giriyorlar. Arkadaslarimiz yaziyorlar 30 pozisyona girdim gol yok 25 pozisyona girdim gol yok; gercek hayatta kac macta bir takimin bu kadar cok pozisyonu oldugunu bu kadar cok kaleye sutu oldugunu gorebiliyoruz??? Motordaki bu pozisyona girme dengesizligini karsi karsiya kacirma seklinde dengeliyorlar. Evet insanin canina tak ettiriyor yuh bu da mi kacar diye delirme sahnelerini yasiyoruz ama bu kadar kolay pozisyon bulurken haydan gelenin de huya gitmesi normal ama degil mi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu pozisyon sayısı sorununu acilen cözmeleri gerek. Cok pozisyon olmasını cok kacırtarak kapatmak hic iyi degil. Söyle birsey söleyeyim. Gecen tv duydugum kadarıyla Şampiyonlar Liginde en cok kaleyi bulan sut atan takımın ortalaması 8di sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. Bizim FM maclarında nerdeyse mac basına 15-16 kaleyi bulan sut oluyor.

Arkadaşlarr dengeleme olayında haklı olabilirsiniz fakatt yeni bir taktik yaptığımızda. taktiğimizin başarılı olup olmadığını neye göre karar vereceğiz??? hanii her maçı alsak(ki öle bişi mümkün olmuyo) diyecemki taktik iyi. taktiklerimizi düzenlerkenki ölçütümüz verdiğimiz vee girdiğimiz pozisyonlar değilmi ??? yanii bu olay oyuna saçma sapan bir zorluk vermiş. insan tam iyi bir takım kurdum derkenn bu sebeplerden çileden çıkıyor
    Last edited by BlueSoul : 03.Ocak.2008 at 23:47

Nesil
    2006

Ben Fenerbahçe'yi yönetiyorum. Senin gibi durumdayım. Kezman'ı tek forvet oynatıyorum.Yaklaşık bir maçta 20'ye yakın poz. bulmama rağmen Kezman'ın kaçırdığı gollerde çıldırıyorum adeta. Ama zamanla farkettim ki o kaçırdığı pozisyonları artık atmaya başladı. Bu yüzden takımına süre ver belli bir zaman sonra taktiği alıştıkları için bu pozisyonları gole çevirmeye başlayacaklardır.

Bir kaç forvet oyuncuna ise özel antreman programı hazırla. Yani sadece şut, ofans ve fiziksel antreman yapsınlar. Böylece bitiricilik ve dayanıklıkları artacağı için bu pozisyonları tamamlayabilirler.

Sigames umarım kısa sürede 8.0.2'yi çıkarır ve bu durum ortadan kalkar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bilgisayarı az kalsın kırmama neden olan hata cidden delirtiyor ama bu kadar pozisyon olması da inanılmaz bir hata

fm serilerin en kötüsü bu oyun bilmiyorum katılıyomusunuz

Bence de 801 ile geldi bu olay galiba çok ofansif bir taktik ile oynasamda sürekli çok atağım ama gol atamıyorum rakip ilk atağında golü buluyor malesef herkesinde başında olan bir sorun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

801 kimsenin beklentilerini karsılamadı umarım gelecek Update'de düzelir bu tür sacma sorunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

VaLla dedıklerınıze aynen katıLıyorum.8.01 yukledıkten sonra oyunu oynamamaya başLadım.Kaleyı bulan şut 20 atıLan goL ise ya 1 yada golsuz kapatıyorum maçı ,rakip bir gelişte yazıyor goLu. Taktik falan da yemıyor onca şey yaptım değişen birşey yok. ne diyeLim beLkide sorun bizlerdedir. FM 08 Kariyer böLümüne bakıyorumda arkadaşLar aLınmadık kupa bırakmamışlar..heLal oLsun.. Taktik falan yada ince noktaları da payLaşsalarda baksak bizdemi sorun var...

arkadaslar galatasaray ile her kupayı aldim ligde 1 yenlgi ile oda tahmın edersınızkı sampiyonlugu garantıledıkten sonra.ama her mac en az 15 tane kaleyı bulan sut oluyordu max 2 tane gol var eger biroyuncu cosarsa ayri .dünya kadar forvet degıstırdım .yok orta sahaların sutlarını açtım.yok 3 forvet denedim.olmuyor olmuyor olmuyor forvet 6 tane sut cekmiş 5 i kaleyi tutmus gol yok sonrada hiç olmayacak goller oluyor ama kafayı yemiş vazıyettesınız.ama en iisi ki uzun arastırmalar sonra buldum oyunda gerekirse forvetsiz oynayın yani sag amr ve aml iniz ii olsun yeter onlar işi biliyor benim sol taraf ben afra her sezon en ii oyuncu seçiliyor nerdeyse gol kralı oluyor asis kralı zaten .ama önerim mumkun oldugunca az forvet ben tek forvetle oynuyorum ligde 80 gol attı takım.egerki zormaclar olursada forvetsiz .bi ara morinho nun chelsea da uyguladıgı sistem sol ve sag ın ac top surmelerini baklın neler oluyor .forvetlerden gol beklersek saç bas yolacagız..

illa çok şut cektik diye çok gol atacaz diye bişsey yok ama bazen ust uste kacmaaycak goller kacıyor işin o kısmını biraz abartmıslar bende hiç ole 30 şut cekipte 1 gol attıgım filan olmadı heralde taktikle ilgili bişey yalnız burada nasıl sut cekildigide onemli mesela soyle bi ornek veriyim manchester ciity deki bianchi nin finishing i 20 ama gerçekte sezon basından beri 27 resmi macta sadece 5 gol atabildi 801 az da olsa bazı sorunlar var heralde 802 de hepsini duzeltiler

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

karşı karşıya çok gol kaçıyor bazen benim bile atabileceğim golleri gökhan ünal, ümit karan, lincoln atamıyor...

Mesaj Yetkileri