-
Galatasaray'ın rakibi C.Brugge
Galatasaray'ın rakibi C.Brugge
Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, 9 Ocak Çarşamba günü Clup Brugge ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında forma giyen oyuncuların, rejenerasyon çalışmalarının ardından maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının sağlık merkezinde tedavisinin yapıldığı belirtilirken, diğer futbolcuların dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katılımıyla teknik bir çalışma yaptıkları kaydedildi.
Üst solunum yolu enfeksiyonunu atlatan Volkan'ın takımla çalışmaya başladığı ifade edilirken, Carrusca, Fırat ve Nonda'nın antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı çalıştıkları dile getirildi.
Okan'ın izinli olduğu vurgulanırken, Ayhan'ın salon çalışmalarından oluşan özel bir antrenman programı çerçevesinde çalıştığı belirtildi.
Bursaspor maçında yüzüne aldığı darbe nedeniyle müşahede altında tutulan Mehmet Topal'ın antrenmana çıkmasına izin verilmediği bildirilirken, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Hasan ve Uğur'un rejenerasyon çalışmalarını salonda yaptıkları ifade edildi.
Bu arada, ülkesinde bulunan Lincoln'un akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirildi.
Lincoln'un yarın sabah yapılacak kontrollerin ardından özel antrenman programı doğrultusunda çalışmalara başlayacağı kaydedildi.
Sarı-kımızılı takım, çalışmalarını yarın basına kapalı yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
06.01.2008
Kaynak : AA
-
Brugge Antalyaspordan 4 yedi bakalım Gsden kaç yer
-
Bu maç ile o maç farklı..Rakip daha istekli ve ciddi oalcak..Bizde daha çok gençleri oynatacagız..Rize maçı öncesi Emre'nin oynaması lazım..
Bouzid kadar ödlek savunma görmedim.Adam topa yükselmiyor korkutan bir de savunma oyuncusu..Emre daha kısa boylu ve hırslı..
Last edited by Emurafu : 07.Ocak.2008 at 01:16
-
Bu maç herhangi bi kanalda yayınlanacak mı?
-
Sanırım yayınlanmıyor.Çünkü hiç bir kanalda reklamı çıkmadı.Ben görmedim..
-
maçı Dspor gösteriyo ama şifreli.
-
Maç D sporda .İlk yarının bitmesine az bir süre kaldı.0-0
-
İlk yarı İlkonbiri:Aykut- Volkan-Emre-Bouzid-Barış-Hakan Balta-Sabri-Mehmet Güven- Arda- Serkan-Nonda
Sabride gelişme var
Kornerleri Tam Penaltı Noktasının Önüne Kesmeye Başladı Ve 3 Korner Peş Peşe Büyük Tehlike Yarattık...
Emre güngör,Hakan balta,Arda çok iyi oynuyor...Ama kalli yine bouzidi kesmemiş..Kesni rize maçında bu maçta çok iyi oynayan emreyi yine oynatmaz..Kallide bouzid takıntısı var.
-
-
Başladığı gibi bitimiş
-
Bu kanıya bu maça bakarak varmadım ama bana öyle geliyorki Gs ligin ikinci yarısında düşüşe devam edecek.Öyle bir hava sezinliyorum..
-
2. Yarıda toparlanmamız lazım artık. Bu sekilde devam edemeyiz.
-
Arkadaslar kesinlikle skor'a aldanmayın takımiyi oynadı.bir sürü goller kacırdık hemde yaratıcı oyuncularımız yokken..adamlar as kadro cıktı sadece sonck yoktu..belçika gol kralı olan biri var onu oynattılar..
Bouzid tahminimden iyi oynadı..Ama emre çok iyi oynadı umarım kalli emre'yi kesmez..
Kalli Hakan balta'yı önliberoda denedi..Hakan da baya iyi oynadı çok güzel ara pasları attı nonda'ya Kalli arayış içersinde.
Takımda düzelme var arkadaslar merak etmeyin...Ofansif ve defansif olarak dün gece baya iyiidik..
2.yarı nonda,arda falan hep cıktı...hasan,özgürcan falan girdi..Sahada 90 dakika oynattı Emre'yi sanırım servet ve bouzid le kaynasmasını sagladı...
Volkan yamanda ligin basındaki fizik ve formuna kavusmuş..Soldan baya bindirmeler yaptı
Sabride acayip gelişme var; kornerde ortaları penaltı noktasına attı ve çok tehlike yarattık..Ayrıca sabri antermanlarda sık sık duran top falan calısıyormuş..bunuda dünkü maçta gördük..Sabri baya etkili frkik kullanmaya baslamış..Çok uzaktan bile kaleciyi zorluyor...
Saha'nın Yıldızı:Arda,Hakan,Emre
Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 14:42
Mesaj Yetkileri