bnm oyun kendiliğinden kapanmaya basladı neden acaba bi oyuncunun profilinden gezecem tam özellikleri nası diye bakcam oyun kapanıyo acele yardım![]()
bnm oyun kendiliğinden kapanmaya basladı neden acaba bi oyuncunun profilinden gezecem tam özellikleri nası diye bakcam oyun kapanıyo acele yardım![]()
Daha açıklayıcı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Kapanırken hata veriyor mu veya nasıl bir görüntü oluşuyor v.s gibi bilgiler vermelisin yardım edebilmemiz için.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
hata fln vermiyo direk oyun kapanıyo mesela trabzona fatih ceylanı alcam üzerie tıklayınca oyun kendiliğinden kapanıyo
Başlığı uygun hale getirdim. Sorunun çözümünü bilmiyorum..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hiç hata vermeden oyunun kapanması ilginç, Bilgisayarda bir problem olabilir, bilgisayarınızın özelliklerinden de kaynaklanıyor olabilir.
bugüne kadar yoktu böle bi sorun anlamadım oyunu sildim tekrar kurdum yine ts a fatih ceylana tıkladım yine oyun kapandıanlamadım valla adam ts a gelmek istemiyo galiba
Başka bir oyuncuya tıkladığın zaman kapanmıyor mu ?
İlginç bir sorun, daha önce hiç duymamıştım. Bir virus taraması ya da ad-aware ile tarama yaptırmanı öneririm. Belki sorunu çözebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Ya da oyunda hata vardır, emin değilim ama bir şekilde o oyuncu gözüküyordur ama veritabanında bulunmuyor olabilir. Bu nedenle de o oyuncuyu görmek istediğinde kapanıyor olabilir.
Başka oyuncularda da yapıyor mu?
"YÜCE ATATÜRK"