bende ümit özat istedi wermedim gitmedi baska takıma sen wer iii para weriolarsa bonservis için maasını ödeyiwer gitsin
Sanırım bana 2007'de böyle birşey olmuştu...
Takımdam ayrılmak istiyor fakat Nantes klubünün verdiği maaş düşük olduğu için, aradaki senin ödemeni istiyor. Eğer İyi bir bonservis parası önerdilerse, Bir miktar maaş vermen kar etmeni engellemeyecekse yolla gitsin.
kabul gitsin işe yaramaz zaten
Aynısı Edu Dracena için olmuştu, Ts aldı ama![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kabul et ya önemli değil o.
Hemen ödemiyorsun zaten, yıl sonuna kadar taksit taksit ödeniyor yeni takımdan alacakları ile birlikte..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Banada Fm 07 de olmuştu.Takımım ve oyuncuyu hatırlamıyorum ama zengin olduğum için kabul etmiştim.![]()
So what?
Saike
Adamın maaşını Sen ödüyorsun Resmen Birde bi miktar artışLa Kiraya vermek bir nevi geri dönüşü yok ama
kabul et bence cisse faazla işine yaramaz dandık oyuncu![]()
2006 da çok oluyodu bana
Başlığı değiştirseniz iyi olur beşiktaş cisse yi kovdu sandım bi an![]()
kiraya verebilirsen ver bence.
İlk defa gördüm ilginç bir durum.Cisse bir işe yaramaz bencede ver gitsin.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
başıma çok geliyorlig ortasında bir takımla anlaşıyorum.. takım isim olarak iyi fakat futbolcular vasat düzeyinde. yollarımı ayırmak istiyorum fakat oyuncuyu isteyen klüpler benim takımdan daha 'küçük' diyebilceğimiz takımlar oldugu için maaşı fazla veremiyorlar fakat mecburen arayı biz kapatıyoruz..
![]()
bende lincoln hangi takıma giderse gitsin para talep ediyo.. gs de aldığı kadar vermiyolar demekki![]()
bende bakıyom ne kadar talep ediyo sözleşmesi bitinceye kadar ne kadar gitcek ona göre alacağım parayı karşılaştırıyom kazancım oluyosa veriyom gidiyo![]()
benim başıma geldi.çok kötü bir durum insanın sinirlerini bozuyor.o futbolcu hain durumuna düşüyor.bu durumdan sonra takımda kalsa bile oynatmam...