1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Seçim Kararı Alındı !!!

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default Seçim Kararı Alındı !!!

    Mahkeme tarafından atanan Kayyum Heyeti’nin aldığı karar gereği, Futbol Federasyonu Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı. Seçim maddesi onaylandı ve oyların büyük çoğunluğu seçim kararının alınması yönündeydi. 246 delegenin oy kullanması bekleniyordu fakat 241 oy kullanıldı. 1 oy geçersiz sayıldı. 192 evet oyu, 48 tane de hayır oyu çıktı.

    TFF Genel Kurulu'nda yapılan oylama sonucunda 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da seçimli genel kurul yapılmasına karar verildi. Şubat ayında yapılacak Genel Kurulda TFF başkanı, yönetim kurulu ve denetim kurulu seçilecek.

    Bugün toplanan kurulda Divan Başkanlığını ise Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu yapıyor. Saat 10.00'da başlaması beklenen Genel Kurul ise 1 saat gecikme ile 11.00'da başladı.

    FIFA'DAN YENİ BİR ÖNERİ - UYARI!

    FIFA Onursal Asbaşkanı David Will, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, TFF için bağımsız statü hazırlamak üzere bir çalışma grubu oluşturulmasını, bu grubun hazırlıklarını 30 Nisan'a kadar tamamlamasını ve statüyü mayıs ayının ilk haftasında yapılacak TFF Genel Kurulu'na sunmasını önerdi...



    "ASLA BİR SEÇİM DAYATMASI YOKTUR"

    Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada futbolda özerkliğe tam destek verdiklerini söyledi. Geçici 1/b maddesiyle ilgili olarak ise, "Bu bir dayatma maddesi değildir. Asla seçim dayatması değil. Kararı genel kurul verir" dedi.


    HALUK ULUSOY ÇOK SERT KONUŞTU

    Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy genel kurula verilen arada basın mensupları ile yaptığı sohbette yine önemli açıklamalarda bulundu.

    Ulusoy, "Biz Federasyon olarak 2006'da dünyaya rezil olmuş bir federasyonduk. Ülkenin onurunu kurtardık. Bütçeyi aldığımızda nereden nerelere getirdik. 85 trilyonluk gelir, 125 oldu, Haziran'da ise 200 trilyon olacak. Bazı insanlar o zaman ülkeyi rezil edenlerin hala peşine gidiyor. Bu kişiler sayesinde bu ülkede daha çok kongreler olur. Maalesef ülkede herkes kaderine razı olmuş.


    ALİ İPEK: "BU İŞ BİTSİN"

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, DHA'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugün Ankara'da gerçekleştirilen genel kurula katılan İpek, sık sık genel kurul yapılmasının Türk futbolunu kaosa sürüklediğini belirterek, "3 ayda, 6 ayda bir genel kurul yaparak yine türk futbolunu kaosun ve istikrarsızlığın içine sokmaya çalışıyoruz. Seçim olacaksa olsun ve bu iş bitsin. Bizde kurtulalım. Bizim işimiz, gücümüz var. Milletin keyfine biz buraya geliyoruz" dedi.



    "FIFA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR SÜRPRİZ DEĞİLDİ"

    Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, devam etmekte olan TFF Genel Kurul toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ankara'da gerçekleştirilen genel kurulda, FIFA yetkilisinin yaptığı açıklamaların sürpriz olmadığını belirten Aydın, "Bilinen birşey var. FIFA yetkilisinin yaptığı açıklamalar süpriz bir açıklama değildi.

    17.01.2008

    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    390

    Default

    Secim Turk futbolu icin hayrili olsun.Bu arada Ayhan Bermek aday oluyor buyuk ihtimalle.

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Kimsenin kuklası olmayacak birinin aday olması lazım..Senez Erzik olursa daha iyi..Yoksa aynı sorunlar yine olur..Zaten sistem kötü.Hayırlısı olsun.
    Last edited by Emurafu : 17.Ocak.2008 at 17:04

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Türk futbolunun kutuluşunun tek yolu Şenes Erzik'tir bence.Onun dışında kim gelirse gelsin Ulusoy'dan ileri gidemez...

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Ayhan Bermek'i kimse istemiyor..Çünkü siyasetin içinden diri..Siyasetin adamı falan deniliyor..Bu ülkeye Kulüb baskalarına sözünü geçirebilecek.Herkezin korktugu biri gelmedigi süre aynı sorunlar yine devam eder..Umarım Senez Erzik'e baskı yapılır..
    Şu dönemde insallah milli takım etkilenmez..

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Ben kim gelirse gelsin Milli Takımı etkilemiyeceğini düşünüyorum.Tabi ki Şenez Erzik gelirse iyi olur.

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Gelen gideni aratır..

  8. #8
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gelen gideni aratır..

    Dogru vaLLa. İnşALLah öyLe birşey oLmaz... HayırLısı oLsun..

  9. #9
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Olacak bence, Ulusoy varken "Ulusoy istifa" deniyor, Bıçakçı varken "Bıçakcı İstifa"..

    İsminin yanında istifa kullanılmayacak tek isim belki de Şenes Erzik ama ben şayet gelirse onun sonununda böyle olacağını düşünüyorum.. Ayrıca hiç bir takımın tarafsız federasyon istediğine de inanmıyorum, herkes kendi tarafında kendi görüşünü destekleyen adamı başta görmek istiyor..

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,941

    Default

    Türk futboLu öyle bir kaosa sürükleniyor ki bakaLım ne olacak sonunda.. Türk futboLunun içine siyaset saplanmış durumda.

    1.si geldiği günden beri her maç sonrası HaLuk uLusoy'u istifaya çağıran zavallı başkanımız Nuri aLbayrak . Trabzonspor kongresinin ertelenmesinin sebebide buydu zaten.Tff seçimlerinde oy kuLlabilmek ve el birliğiyle HaLuk uLusoy'u aşağıya almak. Bakın noldu şimdi Trabzonspor kongresi Tff kongresinden sonra yapılacak . 7 delegesi olan Trabzonspor HaLuk uLusoy'a karşı oy verecekler.oysa yeni gelecek yönetim kim olursa olsun siyasi bir çıkar için gelmeyeciğinden HaLuk Ulusoy'a destek verecekti. Bunlar çok ince pLanlar.

    2.si ise Haluk uLusoy'a destek veren bazı Karadeniz takımlarının İddaa programından çıkartılarak o klubleri maddi zararlara uğratılması,çünkü bu klupler Haluk Ulusoy'u destekliyorlardı.

    Tüm siyasiler ve tüm Türkiye birlik olmuş Haluk Ulusoy'u aşağıya almaya uğraşıyorlar.belkide bu sefer başaracaklar,ama kim gelirse gelsin Haluk uLusoy'dan daha iyisini yapamaz.

    Haluk uLusoy hiçbir zaman TrabzonLu oluşunun faydasını görmedik aksine zararınıda gördük , şampiyonluk gitti,hakem hataları,masada kaybedilen 3 puan vs. ama Türk futbolunda ondan iyisini yapabilecek birini göremiyorum.Levent Bıçakçı'nın neler yaptığını çok iyi biliyoruz. Devlet zaten her yere kendi adamlarını atayarak kadrolaşmayı yapıyor,bari bırakın da Türk futboluna karışmayın , bilenler yapsın bu işleri ,taraftarı olmayan belediye takımları Lige çıkmasın ,siyasilerin memleketi olan takımlar aşırı desteklenmesin.

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    1,335

    Default

    büyük ihtimalle şenes erzik gelecek kaynağım sağlam ama genede belli olmaz

  12. #12
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Umarım hayırlısı olur.

  13. #13
    Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,935

    Default Şenes Erzik'i Vatan Haini İlan Ederim

    Futbol Federasyonu'nun Genel Kurulu'ndan seçim kararı çıkmasının ardından gözler Başkan adaylarına çevrildi.

    Dün akşam yayınlanan spor programında değerlendiren Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu Şenes Erzik'in göreve gelmesinde hem fikir oldular. Şenes Erzik'in bu Türk Futbolunu gelip başarıda tavan yaptırması gerektiğini belirten Şansal Büyüka'nın bu yorumlarına Erman Toroğlu da katıldı. Erman Toroğlu iddialı bir açıklama yaparak "Eğer Şenes Erzik bu göreve gelmezse ben onu vatan haini ilan ederim" dedi.

  14. #14
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Erman Toroğlu'nun demesiyle vatan haini olmaz da bencede Şenes Erzik gelmeli başa.Gelmezsede kendi kararıdır..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •