1 puan dahi alsak gruptan çıkabiliyoruz ama ligdeki rövanşı almak için kazanacağımızı düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zor maç ama kazanan Galatasaray olur kanımcaAma kolay olmayacaktır her ne olursa olsun..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zor mac oLur ama kazanırız bnce. Ligin rövansını alırız![]()
GS'de çok sakat var tahminimce serveti de oynatmaz bi sakatlığı mevcuttu onun da bu bi handikap ama nonda'nın bu formu devam ederse kazanırız diye düşünüyorum
Grubtan cıkmayı garantiledik.1 puan alırsak Lideriz..Bence kesn yenilmeyiz..Kısır maç bekliyorum;
Servet'in sakatlıgı ciddi degil.Suan için dili yok gibi..Dilsiz oynar merak etme,
Hakan balta sakat o oynayamaz sanırım..Kral olmasa bile karan var onun içinde önemli bir sans..
Sabri oynamassa maçı bile kazanabiliriz..Sabrisiz futbol çok güzelBarış lig maçında cezalı bu yüzden sabriyi dener gibime geliyor kalli...
Last edited by Emurafu : 21.Ocak.2008 at 16:38
Türkiye kupası maçlarında kazanana para geliyormu?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hakan Balta kesin yok bu maçta.. Ben beraberlik bekliyorum, yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum..
Galatasaray gruptan çıkmayı garantiledi bu maça gençlerle çıkarlar.Oftaşın şansı var mı bilmiyorum ama istekli oyanyacaklardır.Oftaş 1-0 kazanır
banada Oftas kazanabilir gibi geliyor, ama GS'de özgürcan oynarsa galatasaray kazanir![]()
Sabrinin yerine bence Hasan oynasın daha iyidir![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray için kolay maç olmaz.Çekişmeli geçer ama Galatasaray'ın kazanacağı düşüncesindeyim.
Beraberlik ya da Oftaş kazanır diyorum.
Glatasaray fazla asılmayacaktır bu maça kanımca..
So what?
Saike
Nonda oynamaz heralde. Yedeklere şans verilir. Ama ona rağmen kazanırız
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Oftaş'la ufak bir hesabımız var, bu maçla kapatırız inşallah.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
çok pozisyonlu bir maç beklemiyorum açıkçası..bildiğim kadarıyla arda da oynamıyor..şişirme toplarla dolu bir 90 dk olcak kanımca..yinede tv ye kurulup izleyecegim..
Yedik.. Serkan Atak muhteşem bir frikik golü attı
G.Birliği OFTAŞ Tozo'nun düşürülmesi sonucu frikik kazanmıştı... Topun başına geçen Serkan Atak 25 metrelik mesafeden düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Yenilirsek 2. mi çıkıyoruz ? 2. olursak rakip Fenerbahçe olacak galiba.. Güzel maçlar olur, umarım yeniliriz..![]()
Hayır Fenerbahçe'nin rakibi olmuyoruz.Gruptan 1. çıkmakla 2.çıkmak arasında hiçbir fark yok
Edit:2.yi de yedik 2-0
İbrahim'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Sandro sert vurdu üst direğe çapran top kale çizgisini geçti ve top ağlarla buluştu!
Geçen sene birincilerle ikinciler eşleşiyordu sanki.. Şu şartlar hala çıkıyoruz gruptan, Bursasporun 2 farklı kazanması lazım çıkamamamız için..
1.ler ve 2.ler arasında kura çekilecek...Maç 90 dakika 1 puan yetiyor![]()
1. Aykut -->yedek
2. Emre -->yedek
19. Bouzid -->yedek
55. Sabri -->yedek
74. Volkan
8. Barış
16. Carrusca -->yedek
87. Mehmet Güven -->yedek
66. Arda
99. Ümit Karan -->yedek
61. Serkan Çalık -->yedek
İlkonbirimiz aynen böyle...Carusca bu tip maçlarda oynayamıyor..yine dökülüyor..iyiki bir sarıyer macında oynadı...
OFTAS gibi takımlara karsı kazanmak icin sonucu degistirecek kilit oyuncularınız olması gerekir. Cunku OFTAS alan daraltarak ve kalabalık ortasaha ile oynuyor. defansta ki adamlarını hic ileri cıkarmıyor ve kontra ataklara bel baglamıs durumda. boyle durumlarda kazanılacak duran toplar onem kazanır. aynı zamanda eger Lincoln Alex Hagi gibi oyuncularınız varsa onların yaratıcılıkları ve uzaktan sutları ile kilit acılabilir. Aksi takdirde su anda bizim sahada olan kadromuz gibi sadece mucadele gucune dayalı bir anlayısla kazanmamız cok zor
Sol taraf olmuş koridor, Carrusca için zaten konuşmaya gerek yok.. Volkan desen sonradan bek olmuş futbolcu, Antalya'da daha ofansif oynuyordu..
Umarım gruptan 2. çıkarız ve Fenerbahçe ile eşleşiriz..
2. olursak Fenerle eşleşiyoruz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2. yarı biraz daha canlı olacaklardır. Soyunma odasında çok fırça yediklerini düşünüyorum
Fenerbahce falan yok kim cıkardı bunu..Toplu Kura çekilecekmiş![]()
Last edited by Emurafu : 23.Ocak.2008 at 21:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ah demedimmi bu Serkan Atak'ta is var diye... Adam garika bir kanat oyuncusu.. Attigi golde mühtesem ötesi..
Kalliye çok sallamaya gerek yok...Herkez sakat üstelik Sabri,Mehmet güven,Carusca,Bouzid(Takıma yakısmayan) oyuncular oynuyor hoca ne yapsın varmı alternatif hayır...çok elestirmeye hakkımız yok...Nonda ısınırken sakatlandı..Durumu iyi ama riske edilmiyor..Yok hiç herkez sakat...Bir an önce sakatların dönmesi lazım..
Hesap kesin tarihi erken olacak o zaman maçlar Fenerbahçe'yleyse![]()