Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz.
Gençlerbirliği Oftaş
Kayserispor
Berabere biter
Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz.
(/s)
Oftaş başkanı Galatasaray maçından sonra açıklama yaptıydı tesadüf değil hedef final diyeBakalım ne olacak Ama favorim Kayserispor
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oftaş Galatasaray maçındaki gibi oynarsa Kayseri'yi eleyebilir.Deplasmandan alacağı skor çok önemli.
Oftaş bize karşı oynadıgı oyunu oynarsa kayseriye karşı ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılır
Kayser iki maçıda kazanır ve üst tura çıkar.Oftaş sadece bir kez iyi oynadı.
Oftaş sağlam takım ama tura yakın taraf Kayseri.Bu maçında berabere biteceğini düşünüyorum..
So what?
Saike
Forza OFTAS!! Ankara'da Oftas yener, ama Kayseride Kayseri yener![]()
Kayseri eler OFTAS´i.
İki takımda ikinci yarıya formda başladılar. G.Oftaş bu sezon beklenmedik bir başarı elde etti. Bu kupayada yansıdı ve çeyrek finale kaldılar. Kayserispor bu turu geçecektir. Maçlar zevkli olacak; G.Oftaş'ın evinde olsa bile ilk maç Kayserispor bu maçı alacağına inanıyorum.
Kayseri finali çok istiyor Uefa için ama Oftaş iyi bir 'takım' Gençlerbirliği'nde aldıkları Sandro ve Tozo iyi iş yapıyorlar.Sterjovski de öyle.Kayseri daha tecrübeli bir takım ilk maç berabere biter turu Kayseri geçer diye düşünüyorum
Zevkli maçlar olacak.Kayserispor bu sene Türkiye Kupasında final hedefliyor.OFTAŞ iyi bir form grafiği yakaladı.Yalnız Kayserispor bir adım önde görünüyor yarı final için.
Oftaş kendi sahasında yenilmez Kaysersiporda deplasman fobisi var takımda tramsfer dedikoduları derken baya karışık zaten
Oftaş iddialı ve sessizce geliyor, turu geçen taraf olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İki maçıda alacağımzıı düşünüyorum.Bazıları oftaş gsye oynadığı gibi oynarsa eler demiş.O gün bence oftaş güzel oynamadı gs çok kötü oynadı.Ks bu sezon hep iyi oynayan bir ekip.Turu rahat geçeriz gibi geliyor bana.
Fortis Türkiye Kuhpası çeyrek final ilk karşılaşmaları bugün tek maç ile başlıyor.
1.2.2008
G.B. OFTAŞ-KAYSERİ
G.B. OFTAŞ
Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat K.
Serkan A.
Tozo
Kadir
Petkoviç
Sandro
İbrahim
KAYSERİ
İvankov
Koray
Ali Turan
Aydın
Toledo (Kemal)
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Cangele
Leonardo (Gökhan)
Stat:
19 Mayıs
Yayın:
Lig Tv
Saat: 19.00
Hakemler:
Koray Gençerler, Volkan Narinç, Ali Zağlı
Bu maç 0-0 sona erdi.
So what?
Saike
OFTAŞ işi zora soktu.Kayseri 2.maçı kazanıp yarı finale çıkar gibi.
Buz gibi bir zeminde oynana maçtı hatta gibisi falza oldu oyuncular aykta duramadı resmen ancak berabere kaldığımıza sevindim evimizde turu geçeriz
Tahmin ettiğim gibi bu maç berabere sona erdi.2.maçta yine tahmin ettiğim gibi Kayseri kendi evinde kazanıp turu geçecektir.
So what?
Saike
Bu arad Lig TVde Gökhan Ünal takımda kalmaya kara verdiğini açıkladı.Avrupadan isteyen takımlar benimle sezon sonu anlaşmak istiyorlar dedi.Sene sonu kesin Avrupa dedi.Şuan için tek düşüncem artık kayserisporun başarısı dedi.Hayırlısı olsun ne diyelim![]()
Maçın bir bölümü izledim. İki takımda hem soğuk hava hemde tribünlerin ilgsizliği olacak ki, oynasakta gitsek havasındaydı. Maçta öyle bitti. İki takımda kazanmayı hak ettiğini düşünmüyorum. G.Oftaş büyük bir avantaj yakaladı. Her türlü gollü beraberlik ve galibiyette çıkabiliyor. O yüzden maça 1-0 önde başladıkları taktirde turu geçeceklerdir.