Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow Fenerbahçe Ülker Transfer Haberleri

Resmi Sitede Tam takım olarak resim bulamadığım için resim koyamadım bulan arkadaş olursa benle irtibata geçsin koyalım

1.Mirsad TÜRKcan
    2. James William White Iv
    3. Tarence Anthony Kinsey Jr
    4. Can Özcan
    5. Alican Güney
    6. Can Maxim Mutaf
    7. Gasper Vidmar
    8. Emir Preldzic
    9. Aydin Okçu
    10. Orhan Demir
    11. Serkan İnan
    12. Ömer Faruk Aşik
    13. Semih Erden
    14. İsmail Hakan Demirel
    15. Oğuz Savaş
    16. İbrahim Kutluay
    17. Willie James Solomon
    18. Serhat Çetin
    19. Ömer Onan
    20. Enes Kanter
    21. Rasim Başak
    22. Demir Kaan

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tanjeviç gönderilmeli yerine sahaya çıkın oynayın demesini bilen bir adam getirilmeli..!!!!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Serhat Çetin Fenerbahçeye Hakan Demirel Alpellaya sene sonu..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Genç (Gereksiz) yabancılardan biri gönderilip seneye iyi bir 3 numara alınacakMIŞ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vidmar ın gidip yerine genç türk bi adam gelmesi,yabancı olarak da peja stojakovic tarzı her türlü üçlük atabilen bi adam alınması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vidmar - Preldziç Alpellaya onların yerine 2 tane daha sağlam oyuncu alınabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Vidmarın yerine Karsıyakadan Hosley düşünülüyor önümüzdeki sezon için süper olur süper

fenerbahce 3 yabancıyı degıstırıkalıtelı yabancı alırsa ki bu 3 yabancı preldziç vidmar wıght seneye avrupada sampıyonluga oynar cunku turk oyuncuları cok kalıtelı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hosley, Maccabi Tel Aviv ile anlaşmak üzere; Fenerbahçe'nin teklifinin çok üzerindeki Efes Pilsen teklifini bile reddetti.

İkincisi, Ksystof Lavrinovic ile görüşülüyor, Siena'nın pivotu, Avrupa'nın en önemli pivotlarından biri olan 2.09 cm boyundaki Lavrinovic (4-5 numara), aynı zaman pivot olmasına rağmen müthiş bir şutör.Yüksek yüzdeli 3pt şutları ile dünyada sayılı uzun şutörlerden biri, aynı zamanda da müthiş fizikli, kolay kolay yıkılmıyor!

Eğer transfer edilirse müthiş bir hamle olur, son yıllarda böyle bir world class pivot gelmedi çünkü.

Vidmar kiralık gönderilecek.

Kinsey'in ikna turları devam ediyor, takımda oynamaktan çok memnun, çok mutlu, takımda en azından 1 sene daha kalması için görüşülüyor, muhtemelen sözleşme uzatacak.Kinsey'in NBA hayali olduğunu unutmamak gerek, Memphis tarafında ise bırakılmasının pişmanlığı var.
    Resmen ligi domine etti play-offlarda, böyle oynamaya devam ederse Avrupa'nın Kobe'si olur, Euroleague'nin MVP'si olmaması için hiç bir sebep yok.

White takımda kaldı, devam ediyor, sözleşmesi 3 sene daha devam ediyor, mutlu.O da play-offlarda açıldı, olağanüstü oynuyor.

Solomon - Kinsey- White Avrupa'da hiç bir takımda yok!

Solomon'un maaşına zam gelirse kalacak, yoksa gitmek istiyor.Muhtemelen zam gelecek, çünkü hem Solomon, hem de takım oynamasından, burada olmasın çok mutlu.

Tutku ile görüşüldü ancak Telekom eşleşmesinde yaptıkları nedeni ile askıya alındı, 1 numara transferi için Ender gündemde, yerli 1 numara düşünülüyor, muhtemelen yerli 1 numara alınacak.

Alpella'da harikalar yaratan 16 yaşındaki yıldımız Enes Kanter (2,02cm) A takıma çıkacak, Alpella'ya kiralık gönderilmesi de mümkün.Kendisi yeni Kobe olarak lanse ediliyor (Önümüzdeki U18 Avrupa Şampiyonası MVP adayı en büyük favorisi), Efes'e karşı bölgesel ligde 48 sayı 24 rebound yaptı.

Kiralık giden İbrahim Kutluay, 3 yıl dışarıda oynama süresi dolması nedeni ile Temmuz ya da Ağustos'ta bedelli Askerlik yaparak vatani görevini tamamlayacak ve takıma geri dönecek.

Ayrıca ligin yetenekli büyük potansiyel vadeden gençlerinden biri olan Serhat Çetin (2 numara), Alpella'da takıma geri dönüyor, geçen sene Karşıyaka'dan Fenerbahçe'ye transfer edilmişti.

Son olarak Rasim Başak'ın kiralık gönderilmesi mümkün olabilir, Tanjevic uzun zamandır ondan yararlanmıyor, ayrıca beklenen aşamayı yapamadı ama hala diğer ligimiz takımlarındaki 3 numaralardan çok daha iyi olduğu kesin.

Seneye Euroleague'de Final Four yapan bir takım görürseniz hiç şaşırmayın

ps. Bu bilgileri internet üzerinde görüştüğümüz bir altyapı oyuncusundan aldık, yine de güvenmeyebilirsiniz o ayrı mesele.
    Last edited by Cengo : 08.Haziran.2008 at 16:07
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eyvallah bana inandırıcı geldi bilgiler...Lavrinovic gelirse süper olur...Kınseyin kalmasını cok istiyorum süper bi oyuncu ve de cok daha fazla gelişecek.Whitea facebookdan mesaj attım takımda kalacakmısın diye cevap gelmedi bakalım..Umarım Solomonda gelir ve müthiş üçlü bozulmaz....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kinsey kalır ama White dan pek ümidim yok fakat bu sene antrenör değişikliği olmalı.!!

Vidmar ve Prieldzic mutlaka gönderilmeli. Bence Semih, Oğuz ve Ömer Aşık varken pivota gerek yok. İyi bir 3 numara alınmalı. Yararlanılamayan oyuncular Alpella'ya verilmeli, mesela Hakan Demirel, Rasim Başak... Askerlik yasası çıktı sanırım, İbrahim Kutluay geri dönecek büyük ihtimalle, çok iyi olacak.

Kinsey'nin mutlaka takımda kalması sağlanmalı, müthiş bir oyuncu. Geçen yılki Eddie Basden faciası yaşanmasın. Basden de süperdi ama takımda tutulmadı. Aynı hata Kinsey'de de yapılmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Egemen sana sonuna kadar katılıyorum..Bir oyuncu hariç İbo dönmesin gerek yok onun yerine ses getirebilecek bir oyuncu lazım..

Solomon gitti, Green geldi

Beko TBL'de son iki yılın şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Ülker'in serbest bıraktığı ABD'li oyuncu kurucu Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler ise Solomon'un yerine, iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etti.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aynen bende bu haberi eklemek için girdim ama arkadas eklemıs...Solomonsuz takımı düşünemiyorum ama kaynakta sabah güvenme diyor içim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

FENERBAHÇE'DE ŞOK!..

Galatasaray-Türk Telekom flörtü ile sarsılan basketbolda transferler de sürüyor. Fenerbahçe'nin beyni takımdan koptu.

Ülker'in, Cafe Crown ile sponsorluk anlaşması bulunan Galatasaray'ın, Telekom ile görüşmesine karşı çıkmadığı belirtilirken transferin en büyük bombası son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe Ülker'den geldi.

F.Bahçe'nin ABD'li oyuncu kurucusu ve taraftarın sevgilisi Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı... Sarı lacivertliler bunun üzerine iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etmek için çalışmalara başladı.

Kaynak:Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Solomon'un gitmesi Fenerbahçe için çok kötü oldu.Onun yerine alınan oyuncunun performansı takım adına çok önemli.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Solomon el sıkıştı yanlış bir terimi sonucunda hala sözleşmeli oyuncumuz hatrı sayılır bir bonservis bedeli vermiş olmalılar..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O varsa ben yokum

Fener “Bogdan Tanjeviç varsa ben yokum” diyen süperstarı Willie Solomon’un restini gördü

BEKO Basketbol Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu F.Bahçe Ülker’de Willie Solomon devri sona erdi. Sözleşmesinin 2 yılı geride kalan ve sarı-lacivertli taraftarların ’Kral’ lakabını taktığı Solomon ile opsiyonlu bir yıllık anlaşmanın uzatılmayacağı haberi büyük tepki topladı. Geçtiğimiz yıl da Aydın Örs’ün takımı şampiyonluğa taşımasının ardından tecrübeli çalıştırıcıyla sözleşme yenilenmemiş ve bu kararı protesto eden taraftarlar yürüyüş düzenlemişti.

SOLOMON’UN HALEFİ GREEN

SARI-lacivertli kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu’nun yıldız oyuncuyla ilgili “Solomon’un 2 kez anneannesi, 2 kez de babaannesi öldü. ABD’ye gitti mi gelmek bilmiyor” demesinin perde arkasında Solomon’un “Ya Tanjeviç, ya ben” resti bulunuyor. ’Play-off’ ilk turundaki Antalya BŞB serisinde ülkesinde olan yıldız oyuncunun Türkiye’ye dönme konusundaki tek sıkıntısıysa koç Bogdan Tanjeviç. Solomon’un “F.Bahçe’yi çok seviyorum. Bu sezonu gelir bitiririm. 1 yıllık daha sözleşmem var. Ama Tanjevic kalırsa seneye ben olmam” blöfüne karşılık sarı-lacivertli yönetim, Air Avellino formasıyla İtalya Kupası’nı kazanan eski CASA Ted’li Marques Green ile anlaşarak ‘resti gördü’. 1.65 boyundaki Green, İtalya Ligi’nde sezonu 13.1 sayı, 6.5 ribaunt ortalmasıyla tamamlamıştı.

BİR KEZ DAHA NBA’İ DENEYECEK

F.BAHÇE Ülker’in Tanjeviç ile devam kararıyla Türkiye defterini kapatan Solomon’un Maccabi ile anlaştığı haberiyse henüz gerçeği yansıtmıyor. İsrail ekibinin eski oyuncusunu çok istediği ancak ABD’li yıldızın kariyerinin sonunda NBA’de foma giymek istediği ifade edildi.

Kaynak: Vatan

Tanjeviç denen herifin bize verdiği zararlardan biri daha. Allah düşmanımın başına böyle koç vermesin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yazık ...Yönetim 2 senedir gereksiz işler yapıyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Solomon bizim için çok önemli oyuncuydu.Gitmesi kötü olacak kanımca.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Onun yerine gelecek adam bişeye yaramaz Kıng Solomon gibisi gelmedi,gelemez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım için büyük bir kayıp oldu

Solomon'dan daha iyisi veya onla aynı ayarda bir oyuncu gelir, siz gönlünüzü rahat tutun. Tarance Kinsey de bu takımda tutulamaz ve gönderilirse, işte o zaman yönetim büyük hata yapar. İki tane üst düzey oyuncusunu kaybederse dengeler değişir ama bir tanesi giderse bir şey olmaz. Solomon yerine kaliteli bir oyuncu geleceğinden eminim, Final-Four hedefleyen bir takım bu boşluğu doldurur.

Nesil
    2006

Solomon'u kaybetmemiz büyük bir kayıp ama; her oyuncun yeri doldurulabilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nba Olmazsa Fenerbahçe
    Solomon Nba'de yaz kamplarına katılıp şansını denemek istiyormuş.2001 draftına Memphis tarafından seçilen oyuncuya Nba'den talip çıkmazsa Fenerbahçe'ye dönecekmiş.

Kaynak: Vatan

Valla bana mantıklı geldi çünkü Solomon'un Fb Ülker ile 1 senelik kontratı daha bulunuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Solomonsuz takımı ben düşünemiyorum.. Adam Tanjeviç yerine kendisi oynattı takımı. Bu şampiyonluk Tanjeviçin değil Solomonundur zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İnsallah Nba kampında kötü performans gösterir de bizde kalır

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İnsallah Nba kampında kötü performans gösterir de bizde kalır
    amiiiinnnn..
    onun yerını doldurmak ıcın nba ayarında bı oyuncu getırılmelı..

F.Bahçe oyun kurucusunu buldu!

Fenerbahçe Ülker'in, İtalya Ligi'nde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Air Avellino nun 1.68'lik oyun kurucusu Marques Green ile 2 yıllığına anlaştığı oyuncunun menajerlik sitesinde yer aldı!

Türkiye'de 2006/2007 sezonunda Casa Ted Kolejliler'de forma giyen Marques Green normal sezonda 17.3 sayı, play-offlar da ise 14.6 sayı ortalama tutturmuştu.

Geçtiğimiz sezonu da İtalya'nın Air Avellino takımında geçiren Marques Green İtalya Kupası'nı kazanmasında da takımı adına önemli bir rol oynadı. İtalya Ligi'nde ise 13.1 sayı 6.5 asist ve 3.6 top çalma istatistikleri ile oynadı.

33.5 dakika ortalama ile oynayan Marques Green, İtalya Ligi'nde 17.7 Efficiency'e (Verimlilik) sahip bunu 40 dakikaya vurduğumuz da 21.1 gibi bir oran ortaya çıkıyor, bu da ligde takımı adına winner tarzı bir performans sergilediğini gösteriyor.

Pozisyon bilgisi baz alındığında ise; ligde ortalama 12.6 ortalama ile farklı set içerisinde yer alan olan Marques Green'in takımı adına set içerisinde yüzde 77 gibi yüksek bir orana sahip olması da başarılı olduğunu gösteriyor.

Aynı zamanda geçen sezon Marques Green ile aynı takımda oynayan Devin Smith'in de Fenerbahçe Ülker'e yakın olduğu da söylentiler arasında.

Ajansspor

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri