Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Dunga'dan Bobo sürprizi!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Dunga'dan Bobo sürprizi!

Dunga'da Bobo sürprizi!
    (Flaş) Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Bobo, Dunga tarafından Milli Takım'a davet edildi. Pato'nun sakatlanmasının ardından forvet hattında sıkıntı yaşayan Brezilya Milli Takım teknik direkörü Dunga, Brezilya'nın İrlanda Cumhuriyeti ile 6 Şubat'ta oynayacağı maç kadrosuna Bobo'yu aldı. Bu karar Brezilya Futbol Federasyonu tarafından Beşiktaş kulübüne tebliğ edildi. 04.02.2008

Kaynak : Sporx.com
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Şubat.2008 at 15:52
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Bobo Brezil'ya Milli Takımında!!!

Dunga,Milan'ın yıldızı Pato sakatlanınca genç oyuncu Bobo'yu milli maç için davet etti.Resmi yazı gelmiş,birazdan yolculuğa çıkıyormuş...

Kaynak:Lig Tv / Futbol Gündemi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnş.maçta görev alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Vay be, gerçekten iyi bir haber. Umarız ki iyi bir performans gösterir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56276

1 dakika önce burada açılmış konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo, İlk Kez A Milli Takım’da
    04.02.2008 14:47

Brezilyalı yıldız futbolcumuz Bobo, ülkesinin İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağrıldı.
    Daha önce Brezilya U-20 Milli Takımı formasını giyen Bobo, ilk kez Brezilya A Milli Takım kadrosuna çağırıldı. Brezilya Teknik Direktörü Dunga, İrlanda Cumhuriyeti ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna yıldız futbolcumuz Bobo'yu da davet etti. Bobo, maçta forma giyerse ilk kez Brezilya A Milli Takım forması ile sahaya çıkmış olacak.

Bobo, İrlanda'da oynanacak mücadele için yarın (5 Şubat) bu ülkeye giderek, takımının kampına katılacak.

Bjk Resmi Site

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Müthiş bir haber Bobo ve Beşiktaş adına. Değerini katlar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yok artık..bence sıra bobo ya gelene kadar brezilya da epey iyi forvet var..tamam bobo çok iyi bir oyuncu da bu kadar iyi mi?bence ilginç bir tercih olmus..yine de tebrikler bobo..inşallah iyi bir performans sergileyip kalıcı olur..

Form düsüklügü yasadigi bu dönemde Milli takima alinmasi sasirtti beni dogrusu.
    Ama sevindim Bobo´nun cagirilmasina,iyi bir forvet.Umarim macta forma sansi bulur. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

10 dakika önce egemen söyledi bana..Hatta bana konu aç diyordu bende inanmamısdım..5 dakika sonrada Ligtv'ye düsdü haber..

Bobo holosko geldiginden beri dökülüyor..Bobo için iyi bir sans..Büyük ihtimal oynar çünkü dunga herkezi görmek ister..Umarım iyi perfıormans sergiler..Rize maçındaki gibi goller kacırırsa işi zor olur..Sezon basındaki bobo gibi oynaması lazım..Basarılar...

böylesine kötü bir performans gösterdiği bir dönemde çagrılmasına şaşırmadım desem yalan olur
    ama hem kendisi için hemde bizim için iyi oldu ...umarım morali yerine gelirde gollerine tekrardan döner

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu arada Brezilya'nın maçını ART Sport 5 kanalı veriyor. Acaba şifreli bir kanal mı? Bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forma yakışıyor zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hem Bobo Hem BJK için iyi bi haber.. Tebrikler Bobo.. Sasırdım acıkcası ...

Bu arada Türk yapma umudumuz gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu aralar gol sıkıntısı yaşıyordu.Moralide pek iyi değildi.Bu haber çok çok güzel oldu.İnşallah forma şansıda bulur ve gol atar.Gol atarsa Bobo döndüğünde tozunu attırır ligin bence.

Arkadaşları idmana çıkınca kendisini alkışlamışlar ve haberide vermişler kendisine.Bobo çok şaşırmış.Bugün gidecekmiş Brezilya milli takım kampına.Haydi hayırlısı.

Ayrıca bu olay Bobo'nun değerinide artıracaktır.Artık Bobo daha göz önünde bir oyuncu olacak.Buda yakın bir zamanda Bobo'dan ayrılabileceğimizin bir göstergesi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Helal oolsun Boboya açıkçası ummuyordum böyle birşeyiUmarım forma şansı bulur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence Bobo'dan çok Dunga'yı tebrik etmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu haberi gördüğümde çok sevindimSon 2 haftadır olmayacak goller kaçırsa bile kalitesi belli.Dunga da bunu farketmeş.Bobo çok genç bir futbolcu bu forma onun değerini katlayacaktır.Morali de yerine gelcek.Umarım Beşiktaş'a golleri ile geri döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu güzel haberide cagırılmaz diyen arkadaşlara armagan ediyorum.

BoBo bu moralle ligde patlama yapar cok iyi oldu bu..

Bu haber gerçek olamaz yani korkunç bir başarı, alkışlıyorum. Bobo adına inanılmaz bir gelişme. Bu oyuncunun Beşiktaş'a transferin de emeği ve görüşü geçen kişileri tek tek kutlamak lazım.

Bobo'yu ben çok severim. Yııllardır bütün yamalarımda özelliklerini arttırdığım ve yüksek girdiler yaptığım bir oyuncudur, yamalarımı oynayanlar bilirler. Bu tahminlerimin ve oyuncu analizimin yanılmaması beni ayrıca sevindirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son 2 3 haftadır performansı çok çok düştü Bobo'nun ama bu haber ona moral olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BHDRAKDNZ View Post
    Bu haber gerçek olamaz yani korkunç bir başarı, alkışlıyorum. Bobo adına inanılmaz bir gelişme. Bu oyuncunun Beşiktaş'a transferin de emeği ve görüşü geçen kişileri tek tek kutlamak lazım.

Bobo'yu ben çok severim. Yııllardır bütün yamalarımda özelliklerini arttırdığım ve yüksek girdiler yaptığım bir oyuncudur, yamalarımı oynayanlar bilirler. Bu tahminlerimin ve oyuncu analizimin yanılmaması beni ayrıca sevindirdi.
    Bobo'nun Beşiktaş'a gelmesindeki en büyük etken Carlos Antonio Zago.Kendisine çok şey borçlu Beşiktaş...

I Love You BoBo...

Bende şaşırdım beklemiyodum bu aralar hem biz hem kendisi çok iyi oynarsa yıldız olmaya gidiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Helal olsun Bobo.

Bobo bu fırsatı degerlendirmeli, her yiğidin harcı değildir brazilya milli takımına çağrılmak.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Bobo icin gercekten güzel bir haber cok sasırdım inşallah forma sansı bulur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vayy be formsuz olmasına rağmen çağrıldı..Umarım iyi bir performans gösterir ama bu lige lanse etmesin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

lhelal olsun. Umarım elinden gelenin en iyisini yapar kalıcı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun Bobo.Son birkaç hafta dışında çok iyi oynuyor Bobo.Umarım Brezilya Milli Takımında da iyi bir performans sergiler ve Dunga'nın gözüne girer.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bobo'nun Beşiktaş'a gelmesindeki en büyük etken Carlos Antonio Zago.Kendisine çok şey borçlu Beşiktaş...
    Bunu bilmiyordum. Teşekkürler aydınlattığın için. Zago iyi oyuncuydu zaten.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri